Libelle Shop logo

Libelle Shop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Libelle Shop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2340
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Libelle Shop

Het bedrijf Libelle Shop is geverifieerd door ons. De webshop winkelen.libelle.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Libelle Shop is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Libelle Shop maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van winkelen.libelle.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van winkelen.libelle.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima webshop

De webshop ziet er prima uit en de producten die erop staan zijn zeer divers. Het bestelproces is prima en duidelijk. De levering van de producten gaat vrij snel en wordt goed verpakt.

Geplaatst op: 22-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Floortje L.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Libelle Shop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bicycling logo
Bicycling
2 beoordelingen
9,5
Natgeoshop/traveler logo
Natgeoshop/traveler
2 beoordelingen
9
JFK Magazine logo
JFK Magazine
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Libelle Shop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Libelle Shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Libelle Shop actief?

Libelle Shop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Libelle Shop reviews? Dan kun je naar de website van Libelle Shop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie