Quest.nl logo

Quest.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Quest.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Quest.nl logo
Website
magazine.quest.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Benieuwd naar ervaringen van Quest.nl lezers?

Je wil je wat meer verdiepen in wetenschap en alles wat daarbij komt kijken, maar je vraagt je nog af wat je hiervoor het beste kunt doen. Misschien is een abonnement op het wetenschapsblad Quest iets voor je. Wij hebben alle reviews van Quest.nl voor je op een rij gezet. Zo zie je in één oogopslag of Quest.nl voor jou de moeite waard is.

Over Quest.nl

Wetenschap heeft een ietwat stoffig imago: het is moeilijk, alleen te begrijpen als je super slim bent en het is saai. Maar niet bij Quest.nl! Dit blad maakt wetenschap leuk en toegankelijk voor iedereen. Iedere maand worden allerlei fascinerende vragen beantwoord en breid je je kennis over wetenschap nog meer uit. Uniek is de Quest Academy, waar je allerlei boeiende cursussen kunt volgen. In je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt leer je bijvoorbeeld meer over omgaan met druk en stress. Quest zou Quest niet zijn als dit niet allemaal was gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Je krijgt dus zeker waar voor je geld.

Waarom Quest.nl?

De teksten van Quest.nl zijn zo geschreven dat ze voor iedereen begrijpbaar zijn. Het maandelijkse magazine staat boordevol leuke weetjes, onderzoeken en antwoorden op vragen waarvan je niet eens wist dat je ze had! Voor kinderen en jeugd is er Quest Junior, voor de geschiedenisliefhebbers is er Quest History en alles rondom psychologie vind je in Quest Psychologie. Ook de liefhebber van digitale teksten kan op Quest.nl terecht. Je vind op de website een bijna ontelbaar aantal enorm leuke quizzen. Niet alleen kennis quizzen, maar ook om jezelf beter te leren kennen. Daarnaast vind je overzichtelijke categorieën met diverse interessante artikelen.

Is Quest net zo betrouwbaar als de wetenschap?

Op deze vraag kunnen we volmondig ja antwoorden! Quest is toonaangevend op het gebied van toegankelijke wetenschap. Vrijwel iedereen in Nederland heeft wel eens van het magazine gehoord of zich verdiept in de vele online quizzen. Aan de betrouwbaarheid van Quest.nl hoef je dus absoluut niet te twijfelen. Dit wordt nog eens benadrukt doordat je op de 'Over Quest' pagina precies terugziet welke mensen er achter dit magazine zitten, zelfs met foto en volledige namen. Het adres van de redactie wordt vermeld en je ziet waar je als adverteerder of potentiële stagiaire terecht kunt.

De klantenservice van Quest.nl

Kom je er, ondanks het lezen de informatie op de website en de veelgestelde vragen, niet helemaal uit? Geen probleem, je kunt altijd contact opnemen met de klantenservice van Quest.nl De klantenservice kent ruime openingstijden, aangezien zij iedere werkdag te bereiken zijn. Contact opnemen kan via diverse e-mailadressen, telefonisch of per post. Als je graag een abonnement op het magazine wil afsluiten vind je hiervoor zelfs een speciale internetpagina met alle benodigde informatie. Zo vind je online eenvoudig wat je zoekt.

Zelf een review schrijven en beoordelen?

Met een uitgebreide en goede beoordeling kun je andere mensen helpen in hun keuze voor een specifieke webshop of bepaald product. Wil je hier ook aan bijdragen? Laat dan een beoordeling achter waarin je jouw eigen ervaringen met Quest.nl beschrijft. Hierdoor kunnen mensen een goede keuze maken of het afsluiten van een abonnement de juiste keuze is.

Reviews over Quest.nl

Gerelateerde bedrijven

Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Elle logo
Elle
1 beoordeling
10
JFK Magazine logo
JFK Magazine
1 beoordeling
10
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over magazine.quest.nl

Quest.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Quest.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Quest.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Quest.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van magazine.quest.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van magazine.quest.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Quest.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke website

Ik maak al langer gebruik van de website en kan er altijd erg van genieten. Er staan veel leuke onderwerpen op de website en je kunt er altijd genoeg op vinden. Super informatief!

Geplaatst op: 06-04-2021
Laatst bewerkt op: 05-07-2021
Geschreven door: Elisa B.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Quest.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Elle logo
Elle
1 beoordeling
10
JFK Magazine logo
JFK Magazine
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Quest.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Quest.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Quest.nl actief?

Quest.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Quest.nl reviews? Dan kun je naar de website van Quest.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie