Questjunior.nl logo

Questjunior.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Questjunior.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1873
Questjunior.nl logo
Website
shop.quest.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Questjunior.nl

Er zijn voldoende leuke tijdschriften voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Een daarvan is Quest Junior. Om te kijken of Questjunior.nl ook een geschikt tijdschrift voor jou is, hebben we de reviews en ervaringen voor jou samengevat. Vervolgens is het aan jou of je ook kiest voor een abonnement op Questjunior.nl.

Over Questjunior.nl

Questjunior.nl is simpelweg hét tijdschrift voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar. De onderwerpen zijn gelijk aan die in de Quest. Vaak voorkomende onderwerpen zijn lichaam, natuur, techniek, geschiedenis, psychologie en dan uiteraard toegespitst op de belevingswereld van kinderen. Questjunior.nl is een uitgave van Hearst, een uitgever die onder meer ook Cosmopolitan. Elle, Jan, Quote, Runners en Esquire uitgeeft.

Waarom kiezen voor Questjunior.nl

Questjunior.nl is leuk en leerzaam. Het magazine staat vol leerzame strips, bijzondere foto’s, echte doordenkers en leuke en verrassende wetenswaardigheden. Je volgt in Questjunior.nl experimenteerexpert Boy, normaliter leraar biologie. Hij laat je elke maand de leukste proefjes zien. Questjunior.nl is gewoon 44 pagina’s leuk en intelligent vermaak. Kinderen krijgen antwoord op vragen als hoeveel woorden zijn er en waar zijn tranen goed voor, leuke vragen dus met ook interessante antwoorden. In de shop van Questjunior.nl kun je losse nummers aanschaffen.

Is Questjunior.nl betrouwbaar?

Questjunior.nl is absoluut betrouwbaar, zo halen we uit de reviews en ervaringen van abonnees van het maandblad. De kinderen krijgen informatie aangeboden die klopt en onderbouwd is. Waar ze echt wat van leren en waar ze echt iets aan hebben. Als je een abonnement afsluit val je helemaal met je neus in de boter. Dan namelijk krijg je twee keer per jaar een extra dik vakantie doe-boek van liefst 132 pagina’s. Bij een abonnement kun je ook het tijdschrift gratis lezen via tijdschrift.nl. Kies je voor een abonnement, dan weet je zeker dat Questjunior.nl eens per maand bij je op de mat valt.

Klantenservice en klachten

Mocht je vragen hebben of een klacht in willen dienen, dan doe je er verstandig aan om eerst de veel gestelde vragen eens grondig door te nemen. Doorgaans vind je daar al het antwoord op je vraag. Mocht je toch een klacht in willen dienen, dan kun je dit doen door het sturen van een e-mail. Bellen naar Questjunior.nl kan uiteraard ook. Voorts is het magazine voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar actief op onder meer Instagram. Ook via dit sociale media kanaal kun je eventueel contact leggen met Questjunior.nl.

Wil jij ook beoordelen?

De beoordelingen van andere mensen die al eens gebruik maakten van een bepaald product of dienst helpen je vaak echt verder. Het is onafhankelijke informatie en vooral ook praktische informatie en steeds uit de eerste hand. Het helpt je om steeds de juiste beslissing te nemen en het reduceert in elk geval de kans op het maken van een foutieve keuze. Om die reden willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Het is slechts een kleine moeite maar je kunt andere mensen echt een dienst mee bewijzen.

Reviews over Questjunior.nl
Gerelateerde bedrijven
Bicycling logo
Bicycling
1 beoordeling
9,5
Tijdschrift.nl logo
Tijdschrift.nl
4 beoordelingen
6,3
Libelle logo
Libelle
4 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Erg leuk magazine

Ik ben al een tijdje lid van de Quest en de kinderen kunnen er erg van genieten. De prijs is erg goed en het komt altijd netjes en op tijd aan. Het bestellen en aanmelden ging erg gemakkelijk.

Geplaatst op: 31-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Elise M.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Questjunior.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bicycling logo
Bicycling
1 beoordeling
9,5
Tijdschrift.nl logo
Tijdschrift.nl
4 beoordelingen
6,3
Libelle logo
Libelle
4 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Questjunior.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Questjunior.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Questjunior.nl actief?

Questjunior.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Questjunior.nl reviews? Dan kun je naar de website van Questjunior.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie