60PlusPlaza.nl logo

60PlusPlaza.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
60PlusPlaza.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4898
60PlusPlaza.nl logo
Website
60plusplaza.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen 60PlusPlaza.nl

Eens je 65 plusser bent en toetreedt tot wat men de seniorengroep noemt, merk je dat de evolutie je soms wat te snel gaat. Je wil van alles op de hoogte blijven, maar het digitale tijdperk raast je in een sneltempo voorbij. Wil jij als 65 plusser ook helemaal je weg vinden op het net? Misschien ben je dan al wel op de website van 60PlusPlaza.nl terecht gekomen en heeft die wel je aandacht weten te trekken. Wil je weten of 60PlusPlaza.nl ook echt iets voor jou is en of het aanbod echt zo veelbelovend is als het wordt voorgesteld? Heel wat senioren gingen je al voor in die zoektocht en hebben hier alvast hun meningen, beoordelingen en reviews voor je neergeschreven. Lees snel wat 60PlusPlaza.nl voor jou als actieve en moderne 65 plusser kan betekenen.

Over 60PlusPlaza.nl

60PlusPlaza.nl is een Nederlandse website die opgezet werd door Kasper Boon. Vanuit zijn eigen beroepservaring dat je, eens je de pensioenleeftijd nadert, steeds minder meetelt, wou hij zijn carrière een heel nieuwe wending geven. Met de website 60PlusPlaza.nl richt hij zich op het online aanbieden van cursussen, boeken, spellen en dergelijke meer die de actieve en moderne 65 plusser kunnen bekoren. Omdat hij naging dat de groep senioren ondertussen de kaap van 3 miljoen mensen had overschreden, wou hij voor die grote groep een aantrekkelijk en boeiend aanbod uitdokteren. Wat begon met het aanbieden van online boeken groeide uit tot een heus platform met de meest uiteenlopende mogelijkheden.

Waarom kiezen voor 60PlusPlaza.nl?

60PlusPlaza.nl is een erg veelzijdige website met een breed aanbod dat tal van senioren moet kunnen bekoren. Het aanbod voor senioren werd overzichtelijk ingedeeld in een aantal categorieën. Zo heb je bijvoorbeeld de pakketten kunst en cultuur, de pakketten vitaliteit, de pakketten taal en de pakketten entertainment. In elk van die pakketten vind je heel wat boeken die met het onderwerp verbonden zijn en kun je bovendien online cursussen volgen. Het volledige aanbod werd afgestemd op de interesses van senioren. Omdat het hele aanbod zich volledig online afspeelt, is het voor alle senioren, ook zij die minder mobiel zijn, de moeite waard. Je blijft je kennis verruimen en je geest uitdagen en dit op je eigen tempo en vanuit je eigen huiskamer. Het bedrijf biedt ook de mogelijkheid aan kinderen en kleinkinderen van senioren om pakketten te schenken aan hun ouders of grootouders, een origineel cadeau, zoveel is zeker.

Is 60PlusPlaza.nl betrouwbaar?

Als je op de website 60PlusPlaza.nl gaat kijken, vind je meteen heel wat informatie over het bedrijf terug. Onderaan iedere pagina staan de contactgegevens van het bedrijf en eveneens de algemene voorwaarden en het uitgebreide privacybeleid. Als je ziet hoeveel moeite 60PlusPlaza.nl doet om volledige informatie over het bedrijf, de manier van werken en de doelen op de website te plaatsen en ze je ook contactmogelijkheden bieden, heb je al een goede indicatie van de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen, klachten of wil je gewoon meer informatie opvragen over 60PlusPlaza.nl, dan kun je op de website het e-mailadres van het bedrijf terugvinden. Bovendien zorgt ook de aanwezigheid op Facebook, Twitter en YouTube ervoor dat je makkelijk op de door jou gekozen manier met 60PlusPlaza.nl in contact kunt komen. Een telefoonnummer vonden we hier niet terug, maar dat ligt dan ook wel in de lijn van het doel van de website, namelijk senioren helemaal mee krijgen in de digitale wereld.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al kunnen genieten van het online boekenaanbod van 60PlusPlaza.nl? Volgde jij er al cursussen? Liet jij je al meeslepen in de talloze uitdagende spellen? Als het antwoord hierop ja is, dan kun jij andere senioren die op zoek zijn naar wat 60PlusPlaza.nl voor hen kan betekenen helpen. Het is immers door beoordelingen en reviews van anderen dat mensen een goed beeld krijgen van wat ze van het bedrijf mogen verwachten. Wil jij ons hiermee helpen? Iedere beoordeling, iedere mening, iedere review wordt door ons met open armen onthaald en krijgt hier een plaatsje.

Reviews over 60PlusPlaza.nl

Gerelateerde bedrijven

Gezinnig logo
Gezinnig
1 beoordeling
10
Women's Health logo
Women's Health
2 beoordelingen
9,5
FrieschDagblad logo
FrieschDagblad
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over 60PlusPlaza.nl

Het bedrijf 60PlusPlaza.nl is geverifieerd door ons. De webshop 60plusplaza.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. 60PlusPlaza.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. 60PlusPlaza.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

60PlusPlaza.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van 60plusplaza.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van 60PlusPlaza.nl.

Geplaatst op: 14-12-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over 60PlusPlaza.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Gezinnig logo
Gezinnig
1 beoordeling
10
Women's Health logo
Women's Health
2 beoordelingen
9,5
FrieschDagblad logo
FrieschDagblad
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 60PlusPlaza.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over 60PlusPlaza.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 60PlusPlaza.nl actief?

60PlusPlaza.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines , cursussen en trainingen en entertainment.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de 60PlusPlaza.nl reviews? Dan kun je naar de website van 60PlusPlaza.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie