Donald Duck logo

Donald Duck reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Donald Duck reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2331
Donald Duck logo
Website
donaldduck.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Donald Duck

We zijn vanaf jongs af aan allemaal wel opgegroeid met de avonturen van Donald Duck en zijn vriendjes, of dat nu via televisie of via print media is. Echter is deze traditie vandaag de dag nog lang niet verloren gegaan. Sterker nog, je kunt iedere week de leukste avonturen lezen in de tijdschriften van Donald Duck. We hebben verschillende reviews op deze pagina voor je op een rijtje gezet, zodat je direct meer komt te weten over alle abonnementen die er zijn. Wie weet haal jij binnenkort de eerste editie in huis!

Over Donald Duck

De tijdschriften van Donald Duck zijn vernoemd naar het gelijknamige karakter van Disney. Iedere week verschijnt er een nieuwe uitgave, waar onder meer Donald Duck, maar ook andere personages terug te zien zijn. Denk hierbij aan Katrien en haar nichtjes. Naast dat de tijdschriften erg leuk zijn om zelf te lezen of om samen te lezen met je dochter of zoon, is het ook een onwijs creatief idee om cadeau te doen.

Waarom kiezen voor Donald Duck

Wie denkt dat er slechts één Donald Duck abonnement is waar je uit kunt kiezen, heeft het mis. Vandaag de dag heb je de keuze uit verschillende opties. Je hebt namelijk de keuze uit Donald Duck, Donald Duck Extra, Donald Duck Junior, Katrien Duck en een Pocketabonnement. Indien gewenst kun je ervoor kiezen om het abonnement tijdens een specifieke periode in te laten gaan. Ideaal als er bijvoorbeeld een vakantie op de planning staat of als je je dochter of zoon graag trakteert na het behalen van een zwemdiploma of na de eerste schooldag van een nieuw schooljaar.

Is Donald Duck betrouwbaar?

Het afsluiten van een abonnement van Donald Duck gaat veilig en is daarom erg betrouwbaar. Het betalen van het abonnement vindt door middel van een automatische incasso plaats. Tijdens het plaatsen van een bestelling vul je je rekeningnummer in bij de gegevens. Vervolgens geef je toestemming voor een automatische incasso en je geeft toestemming op het afgesproken bedrag per betalingstermijn. Het abonnement is iedere maand op te zeggen, zodat je altijd zeker weet dat je nooit voor onverwachtse verassingen komt te staan.

Klantenservice en klachten

De abonnementen die je af kunt sluiten via de website van Donald Duck zijn vele malen voordeliger vergeleken met losse exemplaren in de winkel en je kunt een ware verzameling gaan starten. Wil je op dit moment graag meer weten over het afsluiten van een abonnement of zijn er andere vragen? De Nederlands sprekende klantenservice denkt graag met je mee. Je komt in contact met de klantenservice van Donald Duck door even te bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Als je eenmaal gestart bent met het lezen van de tijdschriften van Donald Duck, ben je waarschijnlijk erg te spreken over het abonnement dat je af hebt gesloten. Laat je review dan op deze pagina achter en overtuig ook andere Disney fans van de voordelen van het afsluiten van dit abonnement.

Reviews over Donald Duck

Gerelateerde bedrijven

eBook.nl logo
eBook.nl
3 beoordelingen
9,3
BookBeat logo
BookBeat
2 beoordelingen
9
DVHN logo
DVHN
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Donald Duck

Donald Duck is geverifieerd door ons expert team. De webshop Donald Duck bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Donald Duck lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Donald Duck. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Donald Duck is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van donaldduck.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke schriften!

Ik heb al jaren lang een abonnement bij de Donald Duck. Ik krijg elke donderdag een tijdschrift in de brievenbus. Het zijn leuke verhalen voor jong en oud. Echt een aanrader.

Groetjes,
André

Geplaatst op: 15-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: André L.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Donald Duck


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

eBook.nl logo
eBook.nl
3 beoordelingen
9,3
BookBeat logo
BookBeat
2 beoordelingen
9
DVHN logo
DVHN
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Donald Duck een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Donald Duck. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Donald Duck actief?

Donald Duck is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Donald Duck reviews? Dan kun je naar de website van Donald Duck gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie