SpiritueelBoek.nl logo

SpiritueelBoek.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
SpiritueelBoek.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3924
SpiritueelBoek.nl logo
Website
spiritueelboek.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen SpiritueelBoek.nl

Op zoek naar een specifiek boek of misschien wil je jezelf juist laten inspireren door een site op het gebied van spiritualiteit, lifestyle en/of voeding? Dan ben je op je online zoektocht waarschijnlijk uitgekomen bij SpiritueelBoek.nl. Een prachtige webshop die een breed aanbod heeft wat betreft boeken in deze sectoren. Maar goed, dat had je waarschijnlijk zelf ook al ontdekt. Want daarom ben je immers hier: je wilt meer te weten komen over SpiritueelBoek.nl via reviews, omdat je er wel iets hebt gezien wat je aansprak. En je hebt gelijk: want hoe moet je anders weten of ze wel betrouwbaar zijn? Die beoordelingen kan je inderdaad hier vinden. Zo kan jij leren van de ervaringen van anderen voordat je besluit of je wel of niet bij SpiritueelBoek.nl iets gaat bestellen. Maar dat is nog niet alles, want wij hebben hier ook nog wat extra info voor je op een rijtje gezet over SpiritueelBoek.nl. Lekker handig, dus. Ben jij al klant bij deze webshop? Zou je ons dan ook jouw recensie willen geven? Daarmee kunnen we een zo goed mogelijk verhaal neerzetten rondom SpiritueelBoek.nl.

Over SpiritueelBoek.nl

SpiritueelBoek.nl is een webshop op het gebied van spiritualiteit, lifestyle en voeding. Naast boeken verkopen ze eveneens Ki producten. SpiritueelBoek.nl is een initiatief van N.E.X.T. Company Publishers. Een bedrijf wat naast deze boekenwebshop en overige artikelen, ook cursussen en workshops aanbiedt die allemaal te maken hebben met Ki en de vierde dimensie. Het bedrijf is gevestigd in Soest.

Waarom kiezen voor SpiritueelBoek.nl

Spiritualiteit is een ruim begrip. Wil je je verdiepen in de Oosterse filosofie of ben je meer geïnteresseerd in bijvoorbeeld verhalen die mensen doorgekregen hebben? SpiritueelBoek.nl heeft hierin veel te bieden, waarbij de keuze ruim is. Het bewust omgaan met je leven komt ook terug in de boeken op kookgebied of onder het kopje lifestyle. Hans Peter Roel (de man achter het geheel) schreef meerdere boeken en bij SpiritueelBoek.nl kan je een aantal boeken als e-book aanschaffen. Dit kan enkel en alleen via deze site. Maar ook andere e-books zijn te vinden in de webshop van SpiritueelBoek.nl. Je vindt eveneens het kopje Ki producten op de site. Hier vind je de overige artikelen die ze verkopen. Uiteraard heeft ook dit alles te maken met het spirituele thema van de webshop. Zo kan je hier wierook vinden, Boeddha’s, klankschalen, spirituele sieraden, engelen beschermsets, massage rollers van edelsteen, windgongen, ki thee pakketten, voedingssupplementen en nog veel meer. Bij SpiritueelBoek.nl kan je kiezen voor een maand pakket. Neem je hier een abonnement op dan krijg je iedere maand een spiritueel pakket in huis, voor een veel lagere prijs dan wat de waarde van het pakket is. Het pakket zit vol met producten die je spiritueel zullen ondersteunen. Leveringen gebeuren snel en al meer dan 50.000 mensen weten de weg te vinden naar deze shop.

Is SpiritueelBoek.nl betrouwbaar?

Een klantenbestand hebben van meer dan 50.000 mensen wil toch wel iets zeggen”¦ De recensies via Webwinkel Keur vertellen ook genoeg, dat zit wel goed. SpiritueelBoek.nl is dan ook aangesloten bij de Stichting Webwinkel Keur, waarmee jij weer de garantie hebt dat zij voldoen aan diverse maatstaven. Daarnaast weet je ook dat er bij eventuele niet op te lossen problemen Stichting Webwinkel Keur kan bemiddelen.

Klantenservice en klachten

N.E.X.T. Company, waar SpiritueelBoek.nl bij hoort, is gevestigd in Soest. Je kunt de klantenservice bereiken door te bellen of het contactformulier op de site in te vullen. Uiteraard kan je ook zelf mailen. Hoewel ze hun uiterste best zullen doen dat alles goed verloopt, kan er altijd ergens iets fout lopen. De klachten kan je via mail aan ze kenbaar maken. Mochten jullie er samen niet uitkomen, dan heb jij het recht om je klacht neer te leggen bij de Stichting Webwinkel Keur.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al iets besteld bij SpiritueelBoek.nl? Een boeiend boek of zo’n mooi product als een Ki sieraad? Mogen wij jou dan iets vragen? We zouden het op prijs stellen als jij jouw ervaringen met SpiritueelBoek.nl zou willen vertellen. Door jouw beoordeling hier achter te laten kan je andere mensen helpen om een kloppend beeld van de webshop te krijgen. Zo kunnen ook zij beslissen of ze wel of niet met SpiritueelBoek.nl in zee willen gaan. Vertel in je review duidelijk waarom je wel of niet tevreden bent, zodat het duidelijk is voor andere mensen wat de reden is van jouw tevredenheid of juist klacht. Bedankt alvast!

Reviews over SpiritueelBoek.nl
Gerelateerde bedrijven
Women's Health logo
Women's Health
1 beoordeling
9,5
De Gelderlander logo
De Gelderlander
13 beoordelingen
4,5
MyMagazines logo
MyMagazines
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
4,3
15% zou hier weer kopen
14 beoordelingen
Zeer groot assortiment, snelle levering en goede service

Mijn ervaring met Spiritueelboek is zeer positief. Naast boeken hebben zij een groot assortiment aan artikelen. Ik had zelf op maandag 5 februari een bestelling geplaatst. De bestelling kwam die dinsdag al binnen en kreeg er zelfs een leuk presentje bij, wat attent! Een geluksmuntje met een gelukspoppetje. Ook had ik een amethist armband en ring bestelt en kreeg er een mooi kaartje bij met een beschrijving. Wat een goede service Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Geplaatst op: 27-02-2024
Laatst bewerkt op: 27-02-2024
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Veel te duur!

Kon het zelfde op Ali expres kopen voor minder dan 4 euro en hier 37 euro met kado verpakking. Kwam aan zonder kado verpakking 🙃

Geplaatst op: 02-02-2024
Laatst bewerkt op: 02-02-2024
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Ten eerste weken wachten totdat het bezorgd wordt. Kwaliteit is echt bedroevend slecht. Dat is ook de reden van mijn retourzending. Nooit geld terug ontvangen en nooit fatsoenlijk gereageerd op mijn klacht. Conclusie: Oplichters!!!

Een advies: koop hier nooit iets!!!

Geplaatst op: 22-01-2024
Laatst bewerkt op: 22-01-2024
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte webshop !, dropshipper ?

Na een maand mijn bestelling nog niet binnen , reageren totaal niet op mail , beloven aan de telefoon dat het “vandaag“verstuurd wordt maar niets ontvangen na vier dagen wachten weer
Ik eis mijn geld terug

Geplaatst op: 14-12-2023
Laatst bewerkt op: 14-12-2023
Geschreven door: Susan

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Opgelicht

Ruin 2 weken bestelling geplaatst nooit iets ontvangen. 7 mailtjes verder geen antwoorden van Jeffrey.
Zwaar onder de maat, ga aangifte doen.

Geplaatst op: 06-12-2023
Laatst bewerkt op: 06-12-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Beter...Achteraf...Via Eigen Bank Betalen voor Datgene wat je ook Ontvangen hebt!

Ik heb voor 3 Artikelen Betaald...en Alleen 2 Artikelen Ontvangen!!
SpiritueelBoek..Een Slechte Service...
....krijgt ook Een Slechte Karma!!

Geplaatst op: 08-01-2024
Laatst bewerkt op: 08-01-2024
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
De naam SPIRITUEEL onwaardig!!!!

Ik krijg een verkeerde bestelling geleverd en als ik ze daarna bel zijn ze niet te bereiken, vervolgens mail ik en is het lang wachten op een reactie
Als ik gemaild word dan krijg ik opdrachten, eerst artikelnummer dat ze moeten hebben vervolgens een foto van de verkeerde bestelling
Ik heb toen weer gebeld en kreeg voicemail maar bleef aanhouden tot ze uiteindelijk opnamen en heb ik hun duidelijk gemaakt wat ik van hun vind
Vervolgens krijg ik een retourlabel gemaild en als ik het retour gedaan heb mail ik hun de Track & Trace waar ik tot nog toe geen reactie over ontvangen heb, heb trouwens daarna de juiste bestelling ontvangen
Afgelopen vrijdag krijg ik die verkeerde bestelling weer terug wat waarschijnlijk een fout is van PostNL
Ik bel hun terug vandaag daarover om er melding van te maken en weer wordt de telefoon niet opgenomen.
Kortom, slechte zaak, slechte service, nooit een excuus voor dat het verkeerd gegaan is dus aan een ieder dit in overweging te nemen voor er tot bestelling overgegaan wordt.
DE naam Spiritueel ONWAARDIG!!!!

Geplaatst op: 27-11-2023
Laatst bewerkt op: 27-11-2023
Geschreven door: Robert A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte rommel

Leuke aanbieding gezien met een armbandje en een hanger. Ging direct terug. Was vast door een kind in elkaar geknutseld. Het wachten op een retourlabel duurde lang, dus zelf maar teruggestuurd.
Nieuwe bestelling geprobeerd, zag er op de foto redelijk uit. Totdat het binnenkwam. Plastic rommel voor 50 euro; bij de Action ziet het er gewoon beter uit ! Ook nu weer een eeuwigheid wachten op een retourlabel. Nooit en nooit meer iets bestellen !~Goedkope troep voor een te dure prijs !

Geplaatst op: 14-09-2023
Laatst bewerkt op: 14-09-2023
Geschreven door: Kathleen H.

5 / 10
4/5 1/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
0!

Voor 23:00 besteld morgen in huis!Hiet klopt dus helemaal niks van.Heb nog helemaal niks ontvangen🤔😞

Geplaatst op: 31-08-2023
Laatst bewerkt op: 31-08-2023
Geschreven door: Grieta W.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichterspraktijken

Let op! Oplichters!!
Tegenwoordig kunnen er op verschillende manier goede revieuws geschreven worden terwijl het gewoon oplichters zijn.
Ben er zelf ook ingetrapt.

Had een boek en een ketting besteld bij deze website. De ketting zou in een mooie cadeau
verpakkening geleverd worden en het boek gesigneerd.

Bij ontvangst was het een hele andere ketting, Welke , naar onderzoek, zelfs op Aliexpress staat!
gewoon in een plastic zakje geleverd.

Het boek was beschadigd, duidelijk een druk fout. wat echt wel gezien had moeten worden op het moment van signeren. Daarom twijfel ik ook sterk aan de echtheid er van.

Het telefoon nummer wat vermeld word is niet in gebruik. er is gelijk een bandje dat ze niet bereikbaar zijn. welke dag of welk tijdstip er ook gebeld word.
Mails word nauwelijks op gereageerd. de enige reactie die ik kreeg was dat ik een cadeaubon kon krijgen van 20,- ( om nog meer troep te kopen dus) terwijl het om een bestelling van 60,- gaat.

tig keer aangegeven dat ik een oplossing wil. * retour is ook niet duidelijk te vinden.
maar krijg alleen maar mailtjes terug met excuses.

Mensen, Leer van mijn revieuw en trap er aub niet in. je bent veel geld kwijt voor Aliexpress troep

Geplaatst op: 27-07-2023
Laatst bewerkt op: 27-07-2023
Geschreven door: Lisanne

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prijsverhouding totaal niet realistisch

De website is mooi en verzorgd en de eigenaar verkoopt mooie artikelen maar een waarschuwing is hier ook op zijn plaats.

Er staan twee sleutelhanger dromenvangers met amethist of rozenkwartssteentjes te koop voor € 8,99 (excl. verzendkosten). Deze prijs is ronduit absurd en of het echt amethist en rozenkwarts is, is nog maar zeer de vraag. Exact dezelfde dromenvangertjes (ze zijn maar 11 cm lang incl. sleutelhanger) koop je bij Shein voor € 1,50 en dan kun je ook nog eens kiezen uit 13 verschillende kleurtjes.

De Armband Chakra Lavasteen staat te koop voor € 14,99. Op Shein staat qua uitvoering exact dezelfde armband te koop voor € 1,50. Op de website van Spiritueelboek staat: “de armband is rekbaar, gemaakt van 8mm lavasteen kralen en chakra kralen, met de hand gesneden en gepolijst van echte kristallen.” Onmogelijk voor die prijs!

De Verstelbare 7 chakra armband: € 13,99. Leuk verkoopverhaaltje erbij en mensen geloven het: “Deze stenen zijn handgekozen en zorgvuldig geplaatst op de armband om de energiebalans van de drager te ondersteunen. Dit sieraad is een geweldige manier om de chakra’s in balans te houden en tegelijkertijd een prachtig sieraad te dragen.” Prijs bij Shein: € 1,25.

De Zonnestelsel Edelsteen Armband: € 15,99. Wederom een leuk en pakkend verhaaltje erbij. Prijs bij Shein: € 2,50.

De sterrenbeeldarmbandjes: € 9,99. Prijs bij Shein: € 2,75.

De Spirituele Armband met Edelstenen – Gewichtsverlies: € 14,99. Prijs bij Shein: € 3,00.

Dat al deze armbanden uit China zijn geïmporteerd, lijkt mij geen verrassing.

Ook zag ik diverse kristal(?) Pyramides voor de prijs van maar liefst € 16,99 (excl. verzendkosten). Exact dezelfde pyramides koop je nu zonder verzendkosten voor € 4,94 bij AliExpress. Zelfs de fotootjes zijn precies hetzelfde. Prijzen wisselen daar nog weleens en ook moet je opletten dat verkopers soms heel verschillende prijzen hanteren maar dit prijsverschil vind ik echt compleet doorgeslagen.

Dit zijn een aantal voorbeelden van artikelen van geïmporteerde Chinese makelij, hetgeen uiteraard niet geldt voor alle artikelen want de boeken zijn Nederlandstalig.
Bij AliExpress zitten de verzendkosten verwerkt in de prijs of staan apart vermeld. Bij Shein betaal je in de regel geen verzendkosten bij een bestelling vanaf € 9,00 of soms €19,00 (dat wisselt) en soms krijg je er, bij een bestelling van minimaal € 19,00, een cadeautje bij; sokken, een haarklem of iets dergelijks.

Als je voor een artikel drie tot acht keer zoveel wil betalen, moet je dat voor jezelf bepalen. Als je dat niet wil, is mijn advies; kijk kritisch rond op internet. Het is wellicht wat langer onderweg (hoewel Shein echt snel is met verzenden) maar je bent vele malen goedkoper uit. Iets terugsturen naar AliExpress en Shein is erg duur en lastig maar zij vergoeden wel artikelen die onverhoopt kapot zijn aangekomen of niet deugen. Dit heb ik meerdere keren ervaren.

Geplaatst op: 09-07-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2023
Geschreven door: Anna

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Levering is zeer slecht.

Levering is zeer slecht. Levering is zeer slecht. gewoon verschrikkelijk. Er staat geschreven dat ze de volgende dag leveren, maar ik wacht al meer dan een week en heb nog niets ontvangen. hoewel ik goedkoper kon kopen dan andere sites

Geplaatst op: 25-06-2023
Laatst bewerkt op: 25-06-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prijs niet in verhouding

Ik bestelde een 'pinguin' steen. Deze bleek bij levering zo groot als een knoopje of vingertop. Mijn verwachting nav de foto op de website was dat het veel groter was.
Het steentje werd verzonden in een doosje maar had net zo goed in een envelop gepast. De verzendkosten staan daarom niet naar verhouding.
Totale kosten €8,95.

Geplaatst op: 08-06-2023
Laatst bewerkt op: 08-06-2023
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 4/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Morgen in huis klopt niet erg wacht al 10 dagen op mijn bestelling

Mijn ervaring is niet positief.
Totaal geen reacties op de mail die ik ze stuur over waar mijn bestelling blijft.

Geplaatst op: 07-04-2023
Laatst bewerkt op: 08-04-2023
Geschreven door: Sylvia G.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over SpiritueelBoek.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Women's Health logo
Women's Health
1 beoordeling
9,5
De Gelderlander logo
De Gelderlander
13 beoordelingen
4,5
MyMagazines logo
MyMagazines
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is SpiritueelBoek.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 14 beoordelingen geplaatst over SpiritueelBoek.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,3 gekregen, waarbij 15% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is SpiritueelBoek.nl actief?

SpiritueelBoek.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de SpiritueelBoek.nl reviews? Dan kun je naar de website van SpiritueelBoek.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie