SpiritueelBoek.nl logo

SpiritueelBoek.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
SpiritueelBoek.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3924
SpiritueelBoek.nl logo
Website
spiritueelboek.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen SpiritueelBoek.nl

Op zoek naar een specifiek boek of misschien wil je jezelf juist laten inspireren door een site op het gebied van spiritualiteit, lifestyle en/of voeding? Dan ben je op je online zoektocht waarschijnlijk uitgekomen bij SpiritueelBoek.nl. Een prachtige webshop die een breed aanbod heeft wat betreft boeken in deze sectoren. Maar goed, dat had je waarschijnlijk zelf ook al ontdekt. Want daarom ben je immers hier: je wilt meer te weten komen over SpiritueelBoek.nl via reviews, omdat je er wel iets hebt gezien wat je aansprak. En je hebt gelijk: want hoe moet je anders weten of ze wel betrouwbaar zijn? Die beoordelingen kan je inderdaad hier vinden. Zo kan jij leren van de ervaringen van anderen voordat je besluit of je wel of niet bij SpiritueelBoek.nl iets gaat bestellen. Maar dat is nog niet alles, want wij hebben hier ook nog wat extra info voor je op een rijtje gezet over SpiritueelBoek.nl. Lekker handig, dus. Ben jij al klant bij deze webshop? Zou je ons dan ook jouw recensie willen geven? Daarmee kunnen we een zo goed mogelijk verhaal neerzetten rondom SpiritueelBoek.nl.

Over SpiritueelBoek.nl

SpiritueelBoek.nl is een webshop op het gebied van spiritualiteit, lifestyle en voeding. Naast boeken verkopen ze eveneens Ki producten. SpiritueelBoek.nl is een initiatief van N.E.X.T. Company Publishers. Een bedrijf wat naast deze boekenwebshop en overige artikelen, ook cursussen en workshops aanbiedt die allemaal te maken hebben met Ki en de vierde dimensie. Het bedrijf is gevestigd in Soest.

Waarom kiezen voor SpiritueelBoek.nl

Spiritualiteit is een ruim begrip. Wil je je verdiepen in de Oosterse filosofie of ben je meer geïnteresseerd in bijvoorbeeld verhalen die mensen doorgekregen hebben? SpiritueelBoek.nl heeft hierin veel te bieden, waarbij de keuze ruim is. Het bewust omgaan met je leven komt ook terug in de boeken op kookgebied of onder het kopje lifestyle. Hans Peter Roel (de man achter het geheel) schreef meerdere boeken en bij SpiritueelBoek.nl kan je een aantal boeken als e-book aanschaffen. Dit kan enkel en alleen via deze site. Maar ook andere e-books zijn te vinden in de webshop van SpiritueelBoek.nl. Je vindt eveneens het kopje Ki producten op de site. Hier vind je de overige artikelen die ze verkopen. Uiteraard heeft ook dit alles te maken met het spirituele thema van de webshop. Zo kan je hier wierook vinden, Boeddha’s, klankschalen, spirituele sieraden, engelen beschermsets, massage rollers van edelsteen, windgongen, ki thee pakketten, voedingssupplementen en nog veel meer. Bij SpiritueelBoek.nl kan je kiezen voor een maand pakket. Neem je hier een abonnement op dan krijg je iedere maand een spiritueel pakket in huis, voor een veel lagere prijs dan wat de waarde van het pakket is. Het pakket zit vol met producten die je spiritueel zullen ondersteunen. Leveringen gebeuren snel en al meer dan 50.000 mensen weten de weg te vinden naar deze shop.

Is SpiritueelBoek.nl betrouwbaar?

Een klantenbestand hebben van meer dan 50.000 mensen wil toch wel iets zeggen”¦ De recensies via Webwinkel Keur vertellen ook genoeg, dat zit wel goed. SpiritueelBoek.nl is dan ook aangesloten bij de Stichting Webwinkel Keur, waarmee jij weer de garantie hebt dat zij voldoen aan diverse maatstaven. Daarnaast weet je ook dat er bij eventuele niet op te lossen problemen Stichting Webwinkel Keur kan bemiddelen.

Klantenservice en klachten

N.E.X.T. Company, waar SpiritueelBoek.nl bij hoort, is gevestigd in Soest. Je kunt de klantenservice bereiken door te bellen of het contactformulier op de site in te vullen. Uiteraard kan je ook zelf mailen. Hoewel ze hun uiterste best zullen doen dat alles goed verloopt, kan er altijd ergens iets fout lopen. De klachten kan je via mail aan ze kenbaar maken. Mochten jullie er samen niet uitkomen, dan heb jij het recht om je klacht neer te leggen bij de Stichting Webwinkel Keur.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al iets besteld bij SpiritueelBoek.nl? Een boeiend boek of zo’n mooi product als een Ki sieraad? Mogen wij jou dan iets vragen? We zouden het op prijs stellen als jij jouw ervaringen met SpiritueelBoek.nl zou willen vertellen. Door jouw beoordeling hier achter te laten kan je andere mensen helpen om een kloppend beeld van de webshop te krijgen. Zo kunnen ook zij beslissen of ze wel of niet met SpiritueelBoek.nl in zee willen gaan. Vertel in je review duidelijk waarom je wel of niet tevreden bent, zodat het duidelijk is voor andere mensen wat de reden is van jouw tevredenheid of juist klacht. Bedankt alvast!

Reviews over SpiritueelBoek.nl

Gerelateerde bedrijven

BookSpot logo
BookSpot
5 beoordelingen
7,8
Quotenet.nl logo
Quotenet.nl
2 beoordelingen
8,5
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met SpiritueelBoek.nl

SpiritueelBoek.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop SpiritueelBoek.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is SpiritueelBoek.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via SpiritueelBoek.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van spiritueelboek.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van spiritueelboek.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 10-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over SpiritueelBoek.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BookSpot logo
BookSpot
5 beoordelingen
7,8
Quotenet.nl logo
Quotenet.nl
2 beoordelingen
8,5
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is SpiritueelBoek.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over SpiritueelBoek.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is SpiritueelBoek.nl actief?

SpiritueelBoek.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de SpiritueelBoek.nl reviews? Dan kun je naar de website van SpiritueelBoek.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie