Quotenet.nl logo

Quotenet.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Quotenet.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1876
Quotenet.nl logo
Website
quotenet.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Quotenet.nl

Heb je interesse in het reilen en zeilen van de Nederlandse zakenwereld? Is het bedrijfsleven jouw habitat en zit ondernemen jou in het bloed? Dan is een tijdschrift als Quote een must om elke uitgave van te verslinden. Op Quotenet.nl vind je dagelijks nieuwe content, previews voor Quote en kan je ook een abonnement afsluiten. Maar wat zeggen anderen eigenlijk over Quotenet.nl? Is de kwaliteit van de artikelen wel goed? Hoe luiden hun ervaringen met Quotenet.nl? Op deze pagina vind je de beoordelingen en reviews van echte lezers van deze website terug. Zo start jij met een streepje voor.

Over Quotenet.nl

Quotenet.nl is de website achter het bekende tijdschrift Quote. Quote is een magazine dat elke maand een stand van zaken geeft wat betreft het Nederlandse bedrijfsleven. Je vindt er niet alleen onderzoeksjournalistiek binnen de sector in terug, maar ook portretten van bedrijfsleiders, reportages en meer. Quotenet.nl is een onderdeel van het overkoepelende Hearst Netherlands dat wel meerdere tijdschriften uitgeeft. Om maar een kleine greep uit hun aanbod te nemen: Elle, Harper’s Bazaar, Runner’s World, Quest, Cosmopolitan en ga zo maar door. Quotenet.nl staat voor informatie en enthousiaste onderzoeksjournalistiek. Zo is er de Quote 500 die jaarlijks verschijnt en met recht een bijbel van het Nederlands ondernemerschap genoemd kan worden. Zo organiseert Quotenet.nl ook de Quote TALKS-evenementen waar kan genetwerkt worden als op geen ander event. Wil je niets missen van al deze informatie? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van Quotenet.nl.

Waarom kiezen voor Quotenet.nl?

Quotenet.nl is dus de website achter het bekende tijdschrift Quote. Het unique selling point van Quote is de bijzondere toon van het tijdschrift en de door jaren heen opgebouwde toegang tot bepaalde sociale cirkels. Bij Quotenet.nl vind je interviews van mensen die er nergens anders geven. Vind je informatie die nergens anders wordt vrijgegeven. Interesse? Dan kan je op Quotenet.nl een abonnement afsluiten op Quote. Je kunt ervoor opteren om digitaal Quote te lezen of voor de fysieke verschijning van het tijdschrift of beide. In de shop van Quotenet.nl vind je diverse boeken terug net als de Quote 500 en de zogenaamde Quotebox. Naast de zakenwereld in enge zin kan je bij Quotenet.nl ook terecht voor nieuws uit de vastgoedsector, de financiële sector en zelfs de sportieve sector. In de regel betaal je voor jouw abonnement via een automatische incasso waarvoor je bij de eerste bestelling toestemming geeft. Wil je jouw abonnement stopzetten? Dan laat je dit best aan de klantenservice weten.

Is Quotenet.nl betrouwbaar?

Quotenet.nl is een onderdeel van Hearst Netherlands wat op zijn beurt een onderdeel is van de Amerikaanse mediagigant Hearst. Dit is één van de grootste bedrijven ter wereld met een uitstekende reputatie. Ook het tijdschrift Quote zelf heeft een onberispelijke reputatie. Alleen al daarom lijkt Quotenet.nl absoluut betrouwbaar. Bovendien vind je ook al snel de nodige contactgegevens terug en valt op dat de verbinding met de website veilig verloopt op basis van het SSL-protocol. Tevens beschikt Quotenet.nl over een eigen klantenservice en is er een grote aanwezigheid op social media en zelfs in de pers. Er is dan ook absoluut geen enkele reden om je ongerust te maken: Quotenet.nl is een betrouwbaar bedrijf.

Klantenservice en klachten

Het kan natuurlijk altijd voorvallen dat je met een vraag zit. De eerste stap is dan om even de sectie veelgestelde vragen door te lezen. Hier geen antwoord op jouw vraag gevonden? Dan kan je de klantenservice van Quotenet.nl contacteren om jouw vraag te stellen. Dat kan per mail, dat kan telefonisch en dat kan telefonisch. Als je per mail contact opneemt let er dan wel goed op dat je naar het juiste mailadres stuurt. Afhankelijk van het topic beschikt Quotenet.nl over verschillende adressen. Heb je een klacht voor Quotenet.nl? Dan stuur je deze bij voorkeur per mail op. Vervolgens ontvang je een ontvangstbevestiging en een voorstel tot oplossing. Alternatief kan je ook het ODR-platform van de Europese Commissie inschakelen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een trouwe lezer van Quote? Of maakte je ooit iets mee met Quotenet.nl dat niet zo positief was? Hoe dan ook kunnen andere mensen jouw ervaringen en jouw beoordeling van Quotenet.nl absoluut gebruiken. Schrijf op deze pagina jouw review over Quotenet.nl en help hen verder. Krijg je trouw elke maand jouw exemplaar van Quote? Is het zijn prijs waard? Helpt de klantenservice je ook echt verder bij problemen? Zou je opnieuw een abonnement afsluiten of net niet?

Reviews over Quotenet.nl
Gerelateerde bedrijven
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5
De Stentor logo
De Stentor
9 beoordelingen
4
Tijdschrift.nl logo
Tijdschrift.nl
4 beoordelingen
6,3
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Fijne website

Ik kijk vaker op de website en er staat altijd leuke informatie op. De website ziet er netjes, duidelijk en overzichtelijk uit. Je kunt er makkelijk doorheen navigeren.

Geplaatst op: 18-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Twan S.

7 / 10
3/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Quotenet.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5
De Stentor logo
De Stentor
9 beoordelingen
4
Tijdschrift.nl logo
Tijdschrift.nl
4 beoordelingen
6,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Quotenet.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Quotenet.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Quotenet.nl actief?

Quotenet.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Quotenet.nl reviews? Dan kun je naar de website van Quotenet.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie