Jan-magazine logo

Jan-magazine reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Jan-magazine reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Jan-magazine logo
Website
abonnement.jan-magazine.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website
JAN-magazine.nl is het authentieke, puur Nederlandse, glossy merk dat de klant raakt. Met de internationale look en feel inspireert het dagelijks intelligente vrouwen met bijzondere, herkenbare en kwalitatieve interviews en prachtige fotografie. JAN-magazine.nl is down-to-earth en biedt inhoudelijke thema’s en deelt de laatste trends op het gebied van mode, beauty, wonen, reizen en culinair. Reviews over Jan-magazine

Gerelateerde bedrijven

Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Margriet logo
Margriet
2 beoordelingen
9
JFK Magazine logo
JFK Magazine
1 beoordeling
10
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Jan-magazine

Het bedrijf Jan-magazine is geverifieerd door ons. De webshop abonnement.jan-magazine.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Jan-magazine is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Jan-magazine maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van abonnement.jan-magazine.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van abonnement.jan-magazine.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Jan-magazine.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk tijdschrift!

Ik ben helemaal weg van dit tijdschrift! De artikelen zijn zeer goed geschreven, de foto's zijn verbluffend en het is een geweldige manier om op de hoogte te blijven van alles wat er elke maand in de parken gebeurt! Ik raad ten zeerste aan om een abonnement te nemen!!

Geplaatst op: 28-07-2021
Laatst bewerkt op: 12-08-2021
Geschreven door: Larissa M.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Jan-magazine


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Margriet logo
Margriet
2 beoordelingen
9
JFK Magazine logo
JFK Magazine
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Jan-magazine een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Jan-magazine. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Jan-magazine actief?

Jan-magazine is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Jan-magazine reviews? Dan kun je naar de website van Jan-magazine gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie