De Zwerver logo

De Zwerver reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
De Zwerver reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2225
De Zwerver logo
Website
dezwerver.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen De Zwerver

Als je op vakantie gaat is het – ongeacht de bestemming- best belangrijk je goed voor te bereiden. Zeker wat betreft de af te leggen route naar je vakantieadres wil je duidelijkheid, zoals je eenmaal op de plaats van bestemming ook graag alle mogelijke informatie tot je beschikking hebt, bijvoorbeeld over de wandelroutes in de buurt. In dat geval kan De Zwerver je wellicht van dienst zijn. De Zwerver is een reisboekwinkel met een zeer groot assortiment. Om die reden hebben we de reviews en ervaringen van al bestaande klanten voor jou samengevat. Op die manier maak je altijd een weloverwogen keuze en kies je wellicht ook voor de producten van De Zwerver.

Over De Zwerver

De Zwerver is een reisboekwinkel met een gigantisch online aanbod van onder meer reisgidsen en landkaarten. De Zwerver heeft deze producten van zo goed als alle vakantielanden. Daardoor is De Zwerver in de loop der tijd het summum geworden voor elke vakantieganger die niets aan het toeval over wil laten in voorbereiding op de vakantie.

Waarom kiezen voor De Zwerver?

De meeste mensen doen zaken met De Zwerver vanwege het indrukwekkende aanbod. In totaal koop je bij De Zwerver dan ook ruim 17.000 producten. De producten zijn vrijwel altijd direct uit voorraad leverbaar. De aangeboden producten zijn onderverdeeld in boeken, kaarten, opruiming, puzzels, travel gadgets, wandkaarten en wereldbollen. Een andere reden waarom je zou kunnen besluiten om ook voor De Zwerver te kiezen is het zeer deskundige personeel dat altijd bereid is je verder te helpen. Bij De Zwerver krijg je de mogelijkheid om gratis te retourneren. Bijzonder is verder dat je bij deze specialist nog de mogelijkheid krijgt om achteraf te betalen. Ook geldt een ruime periode om te ruilen van precies veertien dagen.

Is De Zwerver betrouwbaar?

De Zwerver is betrouwbaar. Dat is de conclusie die we trekken na het lezen van de beoordelingen. Dat verklaart ook het hoge rapportcijfer dat de klanten deze specialist geven. De levering is altijd snel, de prijzen zeer betaalbaar en door achteraf betalen aan te bieden laat deze aanbieder zien ook vertrouwen te hebben in de klant. Ook het feit dat je gewoon met iDeal kunt betalen geeft de klant extra vertrouwen. Betrouwbaar is ook al het feit dat alle bedrijfsinformatie over De Zwerver op de website te lezen is. Wat dat betreft is sprake van een zeer transparante onderneming. Het feit dat De Zwerver ook nog eens ver het Thuiswinkel Waarborg beschikt is wat de betrouwbaarheid betreft de bekende kers op de taart.

Klantenservice en klachten

Mocht je vragen hebben over producten of diensten van De Zwerver of zelfs een klacht in willen dienen, dan kan dat op diverse manieren. Omdat je het adres op de website vindt, kun je kiezen een schriftelijke klacht in te dienen. Je kunt eveneens een e-mail sturen, zoals bellen ook al een mogelijkheid is. Je kunt de activiteiten rondom De Zwerver overigens volgen door je te abonneren op de nieuwsbrief en door de social media kanalen te volgen.

Wil jij ook beoordelen?

De toegevoegde waarde van beoordelingen van bestaande klanten, daar heb je écht wat aan. De onafhankelijke informatie helpt je echt als je moet kiezen. Daarom vragen wij jou om in het vervolg ook een beoordeling te maken. Zo kun jij andere mensen helpen om de beste keuze te maken.

Reviews over De Zwerver

Gerelateerde bedrijven

NCRVGids logo
NCRVGids
2 beoordelingen
9,5
Natgeoshop/historia logo
Natgeoshop/historia
2 beoordelingen
9
Bladen.nl logo
Bladen.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over De Zwerver

Het bedrijf De Zwerver is geverifieerd door ons. De webshop dezwerver.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. De Zwerver is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. De Zwerver maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van dezwerver.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van dezwerver.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van De Zwerver.

Geplaatst op: 26-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Groot assortiment

Deze winkel heeft echt een super groot assortiment in vele producten. Ze geven ook duidelijke voorbeelden om de objecten goed te kunnen gebruiken. Snelle levering en duidelijke afhandeling!

Geplaatst op: 03-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mees B.

7 / 10
3/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over De Zwerver


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

NCRVGids logo
NCRVGids
2 beoordelingen
9,5
Natgeoshop/historia logo
Natgeoshop/historia
2 beoordelingen
9
Bladen.nl logo
Bladen.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Zwerver een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over De Zwerver. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Zwerver actief?

De Zwerver is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de De Zwerver reviews? Dan kun je naar de website van De Zwerver gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie