Natgeoshop/historia logo

Natgeoshop/historia reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Natgeoshop/historia reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1831
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Natgeoshop/historia

Natgeoshop/historia is geverifieerd door ons expert team. De webshop Natgeoshop/historia bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Natgeoshop/historia lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Natgeoshop/historia. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Natgeoshop/historia is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van natgeoshop.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Natgeoshop/historia.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke tijdschriften

Elke keer als het tijdschrift wordt bezorgd is het weer een leuke verrassing. Ik kan me altijd goed vermaken en ik lees ze graag zelfs eens opnieuw. Het is zeker een aanrader voor de gene die van de natuur houdt.

Geplaatst op: 09-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tessa W.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Natgeoshop/historia


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Readly.com logo
Readly.com
2 beoordelingen
9,5
Kwebbels Kinderboeken logo
Kwebbels Kinderboeken
2 beoordelingen
6
Menshealth logo
Menshealth
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Natgeoshop/historia een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Natgeoshop/historia. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Natgeoshop/historia actief?

Natgeoshop/historia is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Natgeoshop/historia reviews? Dan kun je naar de website van Natgeoshop/historia gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie