Natgeoshop/magazine logo

Natgeoshop/magazine reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Natgeoshop/magazine reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1832
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Natgeoshop/magazine

Ons team van experts heeft Natgeoshop/magazine geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Natgeoshop/magazine bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Natgeoshop/magazine is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Natgeoshop/magazine is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van natgeoshop.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Natgeoshop/magazine.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk als verjaardagscadeau

Dit is het perfecte verjaardagscadeau voor iemand die fan is van de natuur. Er staan veel dingen in waarvan je ook veel van kunt leren. Het is altijd leuk om door te lezen.

Geplaatst op: 30-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lorenzo S.

9 / 10
5/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Natgeoshop/magazine


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

NCRVGids logo
NCRVGids
2 beoordelingen
9,5
Bruna logo
Bruna
1 beoordeling
10
FrieschDagblad logo
FrieschDagblad
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Natgeoshop/magazine een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Natgeoshop/magazine. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Natgeoshop/magazine actief?

Natgeoshop/magazine is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Natgeoshop/magazine reviews? Dan kun je naar de website van Natgeoshop/magazine gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie