TopGear logo

TopGear reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
TopGear reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
584
TopGear logo
Website
topgear.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen TopGear

Elke autoliefhebber kent TopGear, een echt mannenblad met altijd het laatste autonieuws. Aan het magazine is een al even bekend televisieprogramma gekoppeld. Om jou een beter beeld te schetsen van wat TopGear nou precies is, hebben we hier de reviews en ervaringen van lezers samengevat. Op die manier krijg je helder in beeld of TopGear ook een geschikt magazine voor jou is.

Over TopGear

Eerst was er het populaire televisieprogramma met de naam TopGear, een absolute hit en uitgebracht door de BBC. Door het enorme succes van het programma ontstond onder andere ook het magazine. TopGear is een maandblad dat verder gaat dan alleen informatie bieden over auto’s en techniek. Wat dat betreft is de term mannenblad beter op zijn plaats. Net als voor het succesvolle televisieprogramma geldt, zijn de verhalen in TopGear doorspekt met typische mannenhumor. Uiteraard kun je TopGear los kopen, het afsluiten van een abonnement is echter voordeliger.

Waarom kiezen voor TopGear?

Als je echt op de hoogte wilt blijven over alles wat er aan nieuws is over auto’s, dan is het lezen van TopGear een must. Het magazine is bekend vanwege de scherpe autotests, maar er is geen onderdeel van de auto dat niet besproken wordt. Dat gebeurt vaak met een creatieve invalshoek en met de nodige humor. De invalshoeken zijn bijzonder en er is zeker ook ruimte voor lifestyle. Wat dat betreft het TopGear zich ontwikkeld tot een heus mannenblad, met meer dan alleen auto’s. Het magazine verschijnt elke maand. Als lezer ben je relatief goedkoper uit als je een abonnement afsluit. Dat abonnement kun je steeds naar eigen inzicht verlengen of opzeggen. Je kunt overigens verschillende abonnementen kiezen. Zo is er bijvoorbeeld een abonnement waarbij je ook toegang hebt tot digitale versies van het magazine.

Is TopGear betrouwbaar?

TopGear is een buitengewoon betrouwbaar platform. Kies je voor een abonnement dan heb je die elke maand op de mat, uiteraard eerder dan wanneer het tijdschrift in de winkels verkrijgbaar is. Je betaalt altijd minder dan wanneer je losse nummers aanschaft en de betrouwbaarheid blijkt, zo zeggen ook de reviews en ervaringen, uit het feit dat je als lezer het abonnement gemakkelijk kunt verlengen of stopzetten. TopGear is ook wat betreft de inhoud betrouwbaar, want die spreekt alle mannen elke maand opnieuw weer aan.

Klantenservice en klachten

Mocht je nou een klacht hebben over TopGear of met een vraag rondlopen, neem dan contact op met TopGear. Dat kan schriftelijk, want je vindt het adres gewoon op de website. Je kunt echter ook kiezen voor het sturen van een e-mail of gewoon met TopGear bellen. Daarnaast is TopGear actief op Facebook, Instagram en Twitter. Ook op die manier kun je dus ook contact zoeken met TopGear.

Wil jij ook beoordelen?

Door de samenvatting van de reviews en ervaringen heb je meer achtergrondinformatie gekregen over wat TopGear precies is. Zo kun je een betere beslissing nemen. Nu jij dat zelf ervaren hebt en je beter kunt beslissen om al dan niet een abonnement op TopGear te nemen, vragen we je om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun jij andere mensen ook echt verder helpen.

Reviews over TopGear
Gerelateerde bedrijven
Luisterrijk logo
Luisterrijk
1 beoordeling
9
BookBeat logo
BookBeat
1 beoordeling
9
DVHN logo
DVHN
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Super magazine

Ik als auto liefhebber ben super blij met dit magazine en het is altijd super leuk om door te lezen. Als je net zo veel van autos houdt als ik dan raad ik het je zeker aan. Het komt altijd op een vaste tijd binnen en de prijs is prima.

Geplaatst op: 30-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Victor U.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over TopGear
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Luisterrijk logo
Luisterrijk
1 beoordeling
9
BookBeat logo
BookBeat
1 beoordeling
9
DVHN logo
DVHN
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is TopGear een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over TopGear. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is TopGear actief?

TopGear is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de TopGear reviews? Dan kun je naar de website van TopGear gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie