Natgeoshop/traveler logo

Natgeoshop/traveler reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Natgeoshop/traveler reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1833
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Natgeoshop/traveler

Het bedrijf Natgeoshop/traveler is geverifieerd door ons. De webshop natgeoshop.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Natgeoshop/traveler is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Natgeoshop/traveler maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Natgeoshop/traveler is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van natgeoshop.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk tijdschrift

Leuk tijdschrift over veel verschillende gebieden en veel culturen. Je wordt echt mee genomen op een kijkje in veel verschillende plaatsen in de wereld. Altijd leuk om te lezen en te ontdekken.

Geplaatst op: 25-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lynn V.

8 / 10
5/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Natgeoshop/traveler


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bicycling logo
Bicycling
2 beoordelingen
9,5
Libelle Shop logo
Libelle Shop
2 beoordelingen
9
JFK Magazine logo
JFK Magazine
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Natgeoshop/traveler een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Natgeoshop/traveler. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Natgeoshop/traveler actief?

Natgeoshop/traveler is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Natgeoshop/traveler reviews? Dan kun je naar de website van Natgeoshop/traveler gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie