eBook.nl logo

eBook.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
eBook.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1647
eBook.nl logo
Website
ebook.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen eBook.nl

Heb je een leuk boek gezien op eBook.nl, maar twijfel je of de website betrouwbaar is? We hebben speciaal voor jou enkele beoordelingen verzameld van mensen die al eerdere ervaringen hebben met eBook.nl. Lees nu alles over de website, hoe het werkt en hoe betrouwbaar deze is.

Over eBook.nl

eBook.nl is een online boekenhandel die bestaat sinds 2000. Het maakt onderdeel uit van de eBook.nl Company bv en richt zich vooral op een Nederlandstalige markt. Dat mensen steeds vaker voor een digitaal boek kiezen in plaats van een papieren formaat, is duidelijk te merken aan het succes van het bedrijf. Zo is het platform uitgegroeid tot het grootste en meest complete assortiment aan digitale boeken. eBook.nl biedt ook uitsluitend digitale boeken aan en dus kun je er geen fysieke boeken vinden of bestellen. De boeken worden verstuurd als digitaal bestand die je kan lezen met je e-reader.

Waarom kiezen voor eBook.nl

eBook.nl is een online shop die zich richt op de verkoop van digitale boeken. Op de website vind je dan ook uitsluitend e-books in ePub formaat die je met e-reader kunt lezen. De boeken kunnen na bestelling worden gedownload als digitaal bestand. Hierdoor kun je meteen beginnen met lezen. Fysieke boeken die je achteraf kunt in je boekenkast plaatsen verkoopt het bedrijf niet, maar het is wel uitgegroeid tot de grootste online boekenhandel van Nederland.

Ze richten zich vooral op de Nederlandstalige markt waarbij ze trachten een zo´n volledig mogelijk aanbod aan te bieden van alle uitgeverijen en auteurs. Boeken vind je er in alle categorieën en dus is er voor iedere lezer wel iets te vinden. Van diepgaande literatuur tot een ontspannend fantasy boek. Van fictie tot non-fictie.

Je bestelling betalen gaat makkelijk en veilig online. Zo kan je betalen met Maestro, Mastercard, Visa, Bancontact en Ideal. Ook is het mogelijk om een boekenbon in te ruilen of een cadeaukaart te gebruiken.

Is eBook.nl betrouwbaar?

eBook.nl is een alom gekende website waar ondertussen heel wat mensen vaste klant zijn voor de aankoop van hun volgende e-book. Daarnaast heeft eBook.nl ook de Thuiswinkel Waarborg, een kwaliteitskeurmerk van online winkels en kreeg het het Trust eCommerce Europe label. eBook.nl werd in het verleden ook al beloond met de Shopping Award. In 2021 kreeg het nog brons voor hun leeswaren in de categorie Sport en Vrije tijd.

Klantenservice en klachten

De meest voorkomende problemen bij klanten is het niet kunnen downloaden van het bestelde e-book. In dat geval is er gelukkig de klantenservice van eBook.nl die het probleem zo snel mogelijk probeert op te lossen. Zo kun je via een contactformulier op hun website contact opnemen met een medewerker voor het oplossen van je probleem of vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een aankoop gedaan bij eBook.nl? Dan horen we graag over hoe je ervaring bij het bedrijf was. Verliep het bestellen en het downloaden van het e-book vlot of waren er problemen? Verkies je nu om steeds een e-book te lezen of lees je liever een fysiek boek dat je kunt vastpakken? Deel dan je ervaring met anderen en schrijf een beoordeling over deze online boekenwinkel.

Reviews over eBook.nl

Gerelateerde bedrijven

Luisterrijk logo
Luisterrijk
2 beoordelingen
9
Natgeoshop/traveler logo
Natgeoshop/traveler
2 beoordelingen
9
Questjunior.nl logo
Questjunior.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

9,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met eBook.nl

Ons team van experts heeft eBook.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van eBook.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. eBook.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

eBook.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van ebook.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Uitstekend!

Een keer een probleempje gehad met een bestelling dat na een reactie naar ebook.nl direct werd opgelost en zelfs een keer geholpen met een softwareprobleem waardoor ik na downloaden de boeken niet kon openen. Verder tientallen boeken probleemloos aangekocht. TOP!

Geplaatst op: 06-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peter

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg fijne site

De website zelf ziet er erg mooi en overzichtelijk uit. De betaling ging ook erg soepel en er waren ook veel mogelijk heden hierin. Het boek zat meteen in mijn mail en ik kon gelijk beginnen met lezen.

Geplaatst op: 25-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mirthe M.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over eBook.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Luisterrijk logo
Luisterrijk
2 beoordelingen
9
Natgeoshop/traveler logo
Natgeoshop/traveler
2 beoordelingen
9
Questjunior.nl logo
Questjunior.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is eBook.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over eBook.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is eBook.nl actief?

eBook.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de eBook.nl reviews? Dan kun je naar de website van eBook.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie