De Volkskrant logo

De Volkskrant reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
De Volkskrant reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2337
De Volkskrant logo
Website
webwinkel.volkskrant.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen De Volkskrant

Door de opkomst van gratis nieuws via het internet bestond er even de vrees dat traditionele kranten het niet zouden overleven. Gelukkig zien we dat veel kranten zich hebben herpakt en naast een papieren krant ook een digitale editie uitgeven. Dit is zeker ook het geval bij De Volkskrant. Wil jij graag weten hoe de lezers De Volkskrant beoordelen, dan kan je hier veel reviews lezen. Lees hun mening en bepaal of jij ook een abonnement op De Volkskrant zal nemen.

Over De Volkskrant

De Volkskrant is vanaf oorsprong in 1919 een weekblad van de katholieke arbeidersbeweging. In 1921 veranderde dit tot een dagblad. Vanaf de jaren 60 richt De Volkskrant zich op hoger opgeleide, vaak links stemmende lezers. Momenteel is de krant onderdeel van het Vlaamse mediahuis DPG Media. Door hun inhoudelijke artikel wordt De Volkskrant beschouwd als een kwaliteitskrant. De krant staat voor het idee dat goede journalistiek het leven van de lezers verrijkt. De krant gids hun lezers door de oceaan van informatie. De krant analyseert, verrijkt en inspireert de lezers en zo ook hun kijk op de wereld.

Waarom kiezen voor De Volkskrant

De Volkskrant is een krant die zowel op papier als in digitale vorm verkrijgbaar is. Klanten kunnen kiezen uit deze twee varianten, of kiezen voor een gecombineerde variant waarbij ze bijvoorbeeld alleen in het weekend een papieren krant krijgen en de rest van de week de krant digitaal kunnen lezen. Naast actueel nieuws biedt De Volkskrant ook bijlagen met thema's als boeken, wetenschap en reizen. De zaterdag editie is voorzien van een full colour magazine met een mix aan reportages, columns, interviews en verhalen. De digitale editie kan via De Volkskrant app overal gelezen worden. Abonnees kunnen zich inschrijven voor een van de nieuwsbrieven en voor Topics, een dienst die onderwerpen van eigen voorkeur overzichtelijk samenvoegt.

Is De Volkskrant betrouwbaar?

Hoewel sommige mensen anders doen geloven is De Volkskrant een kwaliteitskrant met een linkse signatuur die gemaakt is door professionele journalisten en een grote groep bekende columnisten. De krant en een grote groep medewerkers geniet geniet landelijke bekendheid. De redactie van de krant is in Amsterdam gevestigd. In maart 2001 had de krant een abonneebestand van 325.000 adressen. Het Volkskrant Magazine is internationaal onderscheiden met een D&AD-award voor de beste tijdschriftcover en de prijs voor de beste wetenschapsjournalistiek.

Klantenservice en klachten

Op de website van De Volkskrant is een ruime sectie te vinden die aandacht geeft aan de verschillende manieren van klantenservice. Dit gaat bijvoorbeeld over inloggen, vakanties doorgeven, geen krant ontvangen of een bezorgadres wijzigen. De klantenservice is telefonisch of via email bereikbaar. Het is ook moeilijk om een live-chat gesprek te voeren. Tips of ideeën voor de redactie kunnen hier worden doorgegeven. De Volkskrant heeft en eigen ombudsvrouw die vragen, klachten en opmerkingen van lezers over de redactionele inhoud en journalistieke aanpak behandeld.

Wil jij ook beoordelen?

Een goede krant is belangrijk voor iedere samenleving en misschien ben jij zelf een lezer of abonnee van De Volkskrant. Wil jij jouw mening over De Volkskrant delen met anderen, dan kan je hier een review achterlaten. Hoe ervaar jij De Volkskrant en de manier waarop de krant het nieuws brengt. Hiermee geef je andere belangstellenden een goed beeld over de krant waardoor ze mogelijk ook gaan kiezen voor De Volkskrant.

Reviews over De Volkskrant

Gerelateerde bedrijven

BookSpot logo
BookSpot
5 beoordelingen
7,8
Quotenet.nl logo
Quotenet.nl
2 beoordelingen
8,5
BubblyDoo logo
BubblyDoo
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met De Volkskrant

Ons team van experts heeft De Volkskrant geverifieerd op een aantal punten. De webshop van De Volkskrant bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. De Volkskrant is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

De Volkskrant is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van webwinkel.volkskrant.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke krant

Prima krant met veel leuke achtergrond verhalen. Het magazine op zaterdag komt ook altijd goed aan en is erg vermakelijk. De bezorging is dagelijks om 4 uur snachts en ze zijn altijd op tijd. Zeker een aanrader als je houdt van het lezen van de krant!

Geplaatst op: 02-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Louise G.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over De Volkskrant


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BookSpot logo
BookSpot
5 beoordelingen
7,8
Quotenet.nl logo
Quotenet.nl
2 beoordelingen
8,5
BubblyDoo logo
BubblyDoo
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Volkskrant een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over De Volkskrant. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Volkskrant actief?

De Volkskrant is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de De Volkskrant reviews? Dan kun je naar de website van De Volkskrant gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie