Computrain logo

Computrain reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Computrain reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4358
Computrain logo
Website
Computrain
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Computrain

Computrain helpt jou vooruit met IT. Dit bedrijf biedt effectieve IT-trainingen, opleidingen en certificeringsprogramma's aan en dat doen ze al meer dan 40 jaar. Er zijn honderden trainingen om uit te kiezen. Voordat jij je definitieve besluit neemt om een training te gaan volgen, raden wij je aan om de ervaringen met Computrain te lezen. De reviews over Computrain geven een duidelijk en compleet beeld van dit bedrijf. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om je in te schrijven bij Computrain.

Over Computrain

Computrain heeft ruim 40 jaar ervaring met IT en het geven van trainingen aan bedrijven en personeel. Doordat deze aanbieder de bedrijfsprocessen snapt, weten ze welke vaardigheden en specifieke kennis nodig is binnen jouw bedrijf. Dit zorgt voor een optimale integratie van business en IT. Je hebt de keuze uit meer dan 900 opleidingen, voor een duurzame ontwikkeling van jouw mensen.

Waarom kiezen voor Computrain

Het aanbod aan IT-opleidingen en -trainingen van Computrain is compleet en up-to-date. In een snel veranderende omgeving is dit een absolute must. Er zijn passende trainingen voor iedereen binnen het bedrijf, van IT-professionals tot managers en de IT-gebruikers. Er is dus altijd een training te vinden voor jouw niveau en vakgebied. Ook voor erkende MBO-, HBO- en Masterprogramma’s en marktcertificeringen ben je bij deze aanbieder aan het juiste adres. De lessen zijn praktijkgericht. Dit zorgt ervoor dat de kennis direct toepasbaar is in de eigen werkpraktijk. Met behulp van praktijkopdrachten kunnen cursisten direct aan de slag.

Is Computrain betrouwbaar?

Als grootste IT-opleider van Nederland heeft Computrain talloze IT-kwaliteitserkenningen. Jij weet hierdoor zeker dat je een erkende en kwalitatief hoogstaande opleiding of training volgt. Zo is Computrain onder andere Microsoft Gold Learning Partner, Adobe Authorised Training Centre (AATC), Red Hat Advanced Training Partner, Kubernetes Training Partner, AWS Authorized Training Partner, Accredited Training Organization voor ITIL®, Accredited Training Organization voor PRINCE2®, CompTIA Authorized Partner, DASA Accredited Training Partner, Accredited Training Organization voor ASL® en BiSL®, Accredited Training Organization voor MSP®, M_o_R®, P3O®, MoV®, MoP®MSP Trainings Organization Accredited by Axelos en meer. Om een goed beeld te krijgen van de opleidingen is het verstandig om de ervaringen met Computrain te lezen.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen of ben je op zoek naar een vrijblijvend studieadvies? Twijfel dan niet om contact op te nemen met Computrain. Dit doe je telefonisch of per e-mail. Er is ook een pagina met veelgestelde vragen waar je veel informatie kunt vinden over onder andere de verwerking van jouw inschrijving, het studiemateriaal en of je in termijnen kunt betalen. Een andere optie is om je gegevens achter te laten, dan hoor je snel van een medewerker.

Wil jij ook beoordelen?

Wij horen graag van voormalig cursisten hoe de opleiding van Computrain is bevallen. Deel jouw review over Computrain om anderen te inspireren om zich ook in te schrijven. Wat zijn de positieve punten van deze opleider? Was de cursus bijvoorbeeld goed te volgen voor jouw niveau? En wat vond je van het cursusmateriaal? Welke cursus heb je gevolgd? Zou je anderen aanraden om hetzelfde te doen? Fijn dat je de tijd neemt om een beoordeling over Computrain achter te laten.

Gerelateerde bedrijven
Thuiscursus.nl logo
Thuiscursus.nl
2 beoordelingen
9,5
NHBO Thuisstudie logo
NHBO Thuisstudie
3 beoordelingen
8,7
60PlusPlaza.nl logo
60PlusPlaza.nl
0 beoordelingen
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Computrain

Het bedrijf Computrain is geverifieerd door ons. De webshop Computrain is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Computrain is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Computrain maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Computrain is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Computrain te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Computrain.

Geplaatst op: 21-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Computrain
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Thuiscursus.nl logo
Thuiscursus.nl
2 beoordelingen
9,5
NHBO Thuisstudie logo
NHBO Thuisstudie
3 beoordelingen
8,7
60PlusPlaza.nl logo
60PlusPlaza.nl
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Computrain een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Computrain. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Computrain actief?

Computrain is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cursussen en trainingen en opleidingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Computrain reviews? Dan kun je naar de website van Computrain gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie