Overloadworldwide.nl logo

Overloadworldwide.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Overloadworldwide.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1279
Overloadworldwide.nl logo
Website
overloadworldwide.nl
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Overloadworldwide.nl

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de positieve invloed die lichaamsbeweging op hun leven heeft. Dat betekent ook dat er een grote markt is voor opleidingen tot fysieke trainer en ook supplementen. Bij Overloadworldwide.nl vind je beide aspecten op één website terug. Maar is Overloadworldwide.nl wel een betrouwbare webshop? Wat zijn de ervaringen van de mensen die een opleiding volgden? Beoordelen de klanten de supplementen van Overloadworldwide.nl als kwaliteitsvol? We hebben hier voor jou reviews en beoordelingen van en ervaringen met Overloadworldwide.nl op een rij gezet. Zo weet je meteen wat jou te wachten staat.

Over Overloadworldwide.nl

Overloadworldwide.nl is een website die sinds 2008 actief is binnen de sector en zich richt op de verkoop van supplementen en het aanbieden van opleidingen. De focus ligt daarbij vooral op de kwaliteit van zowel de supplementen als de opleidingen. Het is dan ook niet toevallig dat de website vooral gegroeid is vanuit een passie voor het vak. Zo is de achtergrond van de oprichter er eentje van sportfysiotherapeut en krachttrainer bij de mariniers. Het rijtje partners van Overloadworldwide.nl oogt dan ook indrukwekkend. Om daar slechts een kleine greep uit te nemen: Basic-Fit, de brandweer, de Mariniers, de politie en ga zo maar door. Wat de supplementen betreft is Overloadworldwide.nl de eigenaar van de eigen lijn genaamd Fundamentals. Door de supplementenlijn in eigen huis te ontwikkelen heeft Overloadworldwide.nl uiteraard een grote controle over de kwaliteit van de producten. Trek om alle nieuwtjes te volgen? Overloadworldwide.nl heeft een Instagram, Facebook, YouTube Pinterest, Twitter en LinkedIn- pagina.

Waarom kiezen voor Overloadworldwide.nl?

Bij Overloadworldwide.nl vind je een ruim aanbod aan opleidingen en supplementen terug. Zo is het onderdeel supplementen op de website onderverdeeld in de categorieën visolie omega 3, vitamine & mineralen, eiwitten & aminozuren, supplementen, sportfashion, materialen en voordeelpakketten. Qua opleidingen vind je opleidingen terug als powersled instructor, kettlebell instructor, mylogenics en ga zo maar door. Heb je een keuze kunnen maken in het aanbod? Dan kan je bij bestelling van een fysiek product voor 23 uur dat de volgende dag al aan jouw deur verwachten. De verzendkosten bedragen 6,95 euro tot een bedrag van 30 euro. Daarboven is verzending gratis. Sowieso krijg je een track & trace-code toegestuurd. Heb je na het ontvangen van jouw pakket toch twijfels? Dan heb je zoals altijd een herroepingstermijn van 14 dagen om jouw artikel, zonder opgave van reden, te retourneren. Hiervoor vul je best het retourformulier volledig in.

Is Overloadworldwide.nl betrouwbaar?

Om na te gaan of een website betrouwbaar is zijn er een paar stappen om te controleren. Eerst en vooral een beveiligde verbinding. Deze is er te zien aan het slotje in de adresbalk wat staat voor een verbinding op basis van het SSL-protocol. Ten tweede is het belangrijk dat de relevante bedrijfsgegevens zoals onder andere adres van de hoofdzetel en het KvK-nummer terug te vinden zijn. Ook hier geen probleem. Er zijn tevens algemene voorwaarden op de webshop terug te vinden en Overloadworldwide.nl beschikt ook over een eigen klantenservice. Bovendien vind je op de website ook ervaringen & testimonials terug. Er lijkt dus weinig reden te zijn om aan te nemen dat Overloadworldwide.nl niet te vertrouwen valt.

Klantenservice en klachten

Staat het antwoord op jouw vraag niet bij de FAQ? Of ben je op zoek naar specifiek advies met betrekking tot jouw situatie? Misschien zit je wel met een probleem? In al deze gevallen kan je contact opnemen met de klantenservice van Overloadworldwide.nl. Dat kan door een berichtje te sturen via WhatsApp of te bellen naar de vaste lijn van het bedrijf. Je kunt ook het contactformulier invullen of een mail sturen. Ook via één van de social media profielen kan je een bericht sturen of eventueel met de post een brief sturen. Bij een klacht kan je een mail sturen of telefonisch contact opnemen met de directie. In principe krijg je binnen een week een voorstel tot oplossing. Is dit niet bevredigend? Dan kan de klacht voorgelegd worden aan een onafhankelijke partij.

Wil jij ook beoordelen?

Volgde jij in het verleden al eens een opleiding bij Overloadworldwide.nl? Of kocht je één van de supplementen? Dan heb jij vast heel wat relevante ervaring met Overloadworldwide.nl. Zou je de kwaliteit van de service en/of de producten als goed beoordelen? Wordt je als klant effectief goed verder geholpen? Is de klantenservice vriendelijk en behulpzaam? Schrijf op deze pagina jouw review en geef een beoordeling aan Overloadworldwide.nl. Op die manier weet elke toekomstige bezoeker meteen wat te verwachten.

Reviews over Overloadworldwide.nl
Gerelateerde bedrijven
NHBO Thuisstudie logo
NHBO Thuisstudie
3 beoordelingen
8,7
Computrain logo
Computrain
1 beoordeling
10
Skillstown Connect logo
Skillstown Connect
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Overloadworldwide.nl

Overloadworldwide.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Overloadworldwide.nl bestaat al sinds 2010 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Overloadworldwide.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Overloadworldwide.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van overloadworldwide.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van overloadworldwide.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Overloadworldwide.nl.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Overloadworldwide.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
NHBO Thuisstudie logo
NHBO Thuisstudie
3 beoordelingen
8,7
Computrain logo
Computrain
1 beoordeling
10
Skillstown Connect logo
Skillstown Connect
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Overloadworldwide.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Overloadworldwide.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Overloadworldwide.nl actief?

Overloadworldwide.nl is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) opleidingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Overloadworldwide.nl reviews? Dan kun je naar de website van Overloadworldwide.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie