NHBO Thuisstudie logo

NHBO Thuisstudie reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
NHBO Thuisstudie reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1836
NHBO Thuisstudie logo
Website
thuiscursus.nl
Bezoek de website

Review en ervaringen NHBO Thuisstudie

In de wetenschap dat je nooit te oud bent om te leren biedt NHBO Thuisstudie praktijkgerichte beroepsopleidingen aan. Om er achter te komen of deze specialist ook jou van dienst kan zijn, hebben we hier een samenvatting gemaakt van de reviews en ervaringen van mensen die al eens te maken hadden met deze aanbieder. Op basis daarvan kun je besluiten om ook voor NHBO Thuisstudie te kiezen.

Over NHBO Thuisstudie

NHBO Thuisstudie helpt jaarlijks enkele duizenden studenten aan een erkend diploma. Met dat diploma kunnen ze hun dromen najagen en gericht op zoek gaan naar hun droombaan. Het gaat om praktijkgerichte beroepsopleidingen die je prima online kunt volgen. NHBO Thuisstudie biedt meer dan 300 verschillende functiegerichte beroepsopleidingen op MBO+ niveau. Doorloop je met succes een opleiding, dan ontvang je een erkend diploma. Na het volgen van een praktijkgerichte opleiding, ben je in vrijwel alle gevallen direct inzetbaar.

Waarom kiezen voor NHBO Thuisstudie

Je kiest voor deze specialist omdat het de beste prijs- kwaliteitsverhouding van Nederland biedt. Ook het aanbod aan opleidingen spreekt in het voordeel van deze specialist, zoals het ook een voordeel is dat je een erkend diploma krijgt na het goed doorlopen van de opleiding. De klanttevredenheid is bijzonder hoog en een vooropleiding is doorgaans niet vereist. Het aanbod is daarnaast zeer gevarieerd; van een opleiding tot accountmanager tot jobcoach, fietsenmaker of schoonheidsspecialiste. Het online leerplatform is uitstekend, zoals ook de begeleiding en de all-in prijs waarmee gewerkt wordt redenen zijn om juist voor NHBO Thuisstudie te kiezen.

Is NHBO Thuisstudie betrouwbaar?

De reviews en ervaringen van mensen die al een studie via deze aanbieder volgden zijn duidelijk. In NHBO Thuisstudie vind je een zeer betrouwbare partner. Daar bestaat geen enkel misverstand over. Die betrouwbaarheid blijkt ook wel in de praktijk. Zo wordt de aanbieder van beroepsopleidingen internationaal erkend door het CRKBO en het IAPE. Ook het bezit van het ISO 9001 certificaat zegt wel degelijk iets over de betrouwbaarheid van de specialist in beroepsopleidingen. Voorts is het aangesloten bij de International Wellness Federatie en bij de Associatie voor Examinering.

Klantenservice en klachten

In feite laat NHBO Thuisstudie geen ruimte voor welk misverstand dan ook. Bij de veel gestelde vragen vind je de antwoorden op zo goed als alle vragen. Mocht je echter toch contact willen leggen met NHBO Thuisstudie, bijvoorbeeld omdat je een klacht hebt, dan kan dat prima. Zo kun je telefonisch contact opnemen, maar kun je even gemakkelijk en snel een e-mail met je klacht sturen. Geheid dat het NHBO Thuisstudie er alles aan gelegen is de klacht zo snel mogelijk op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

De beste ondersteuning bij het maken van keuzes krijg je door beoordelingen van mensen die al eens zaken deden met een bepaald product of merk. Je haalt praktische informatie uit de beoordelingen die je echt helpen bij het nemen van de beste beslissingen. Om die reden willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij andere mensen ook helpen bij het maken van soms best ingewikkelde keuzes.

Reviews over NHBO Thuisstudie
Gerelateerde bedrijven
IU.org logo
IU.org
1 beoordeling
10
ZoMa Opleidingen logo
ZoMa Opleidingen
1 beoordeling
10
Zorgeloos Studeren logo
Zorgeloos Studeren
1 beoordeling
10
8,7
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met NHBO Thuisstudie

NHBO Thuisstudie is geverifieerd door ons expert team. De webshop NHBO Thuisstudie bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is NHBO Thuisstudie lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via NHBO Thuisstudie. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

NHBO Thuisstudie is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van thuiscursus.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Heel leerzaam maar huiswerk eerder terug en een cijfer krijgen. Dat heb ik niet gehad. Meer feedback krijgen van de docent

IK VOND HET HEEL LEERZAAM EN INTERESSANT DE CREATIEVE THERAPIE. VAN DE DOCENT ZOU IK GRAAG EERDER HUISWERK TERUG KRIJGEN EN MEER FEEDBACK. MISSCHIEN TOCH EEN CIJFER VOOR D3 HOOFDSTUKKEN. VERDER ALLES PRIMA.

Geplaatst op: 03-01-2023
Laatst bewerkt op: 03-01-2023
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Alles verliep perfect

Ik heb een tijdje terug me in geschreven voor een opleiding tot florist en frans. Dit liep echt perfect en ik heb ook echt enorm veel geleerd van de leuke docenten. Ze waren erg vriendelijk en wilden altijd goed helpen.

Geplaatst op: 18-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Feline B.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over NHBO Thuisstudie
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
IU.org logo
IU.org
1 beoordeling
10
ZoMa Opleidingen logo
ZoMa Opleidingen
1 beoordeling
10
Zorgeloos Studeren logo
Zorgeloos Studeren
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is NHBO Thuisstudie een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over NHBO Thuisstudie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is NHBO Thuisstudie actief?

NHBO Thuisstudie is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) opleidingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de NHBO Thuisstudie reviews? Dan kun je naar de website van NHBO Thuisstudie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie