Loikidzz logo

Loikidzz ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Loikidzz logo
Loikidzz ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Thuiscursus logo Thuiscursus
1 beoordelingen
9
Plusport.com logo Plusport.com
0 beoordelingen
10
Tubantia Webwinkel logo Tubantia Webwinkel
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen LOI Kidzz

Of je kind nu een nieuwe taal wilt leren, supersnel wilt kunnen typen of extra ondersteuning nodig heeft op de basisschool: de cursussen die LOI Kidzz aanbiedt zijn zo ingericht dat het kind hier veel lol in heeft en dat het leren haast vanzelf gaat. Maar hoe gaat LOI Kidzz precies te werk? En is de website wel betrouwbaar? Dit zijn gegronde vragen. Lees snel verder om er achter te komen wat anderen zeggen over LOI Kiddz, zodat je een compleet beeld krijgt van de organisatie. Op basis daarvan kun je dan de keuze maken of je daar een curus gaat boeken, of juist niet.

Over LOI kidzz

LOI Kidzz is opgericht in 2005 en maakt deel uit van de Leidse Onderwijsinstellingen (LOI). Hierdoor profiteert LOI Kidzz van de ruim 90 jaar ervaring van de LOI. Het doel van het onderwijsplatform is om verder bij te dragen aan de groei en ontplooiing van kinderen, buiten de basis die al op school geboden wordt. Hierbij neemt LOI Kiddz niet de plek in van school, maar bieden ze een toevoeging aan ouders en kinderen die daaraan behoefte hebben. De Kidzz-cursussen zijn ontwikkeld door ervaren onderwijsdeskundigen en game-experts. Zo is iedere cursus opgebouwd rond een avontuur. Spelenderwijs leren de kids dus een vaardigheid waar ze heel hun leven wat aan hebben, zoals sneller typen, een tweede taal of extra oefenen met alle vakken van de basisschool. Dankzij de duidelijke uitleg, adaptieve leermethode en educatieve spelletjes leren kinderen in hun eigen tempo en op een leuke manier. Het kind staat bij iedere online cursus centraal. Door een spannend avontuur te beleven sluit het goed aan bij de belevingswereld van kinderen.

Waarom kiezen voor LOI Kidzz

LOI Kidzz richt zich met haar cursussen speciaal op kinderen van 8 tot en met 15 jaar en hun ouders/verzorgers. Als onderdeel van de Leidse Onderwijsinstellingen profiteert LOI Kidzz aan meer dan 90 jaar aan ervaring. Alle cursussen worden ontwikkeld door ervaren onderwijskundigen in samenwerking met experts op het gebied van gamend leren. Doordat LOI Kidzz verbonden is aan de LOI kan de organisatie van schaalvoordelen profiteren, waardoor de prijzen voor een online cursus relatief laag blijven. De cursussen zijn op maat gemaakt voor ieder kind. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een adaptief leersysteem. Dit registreert van ieder individueel kind waar het moeite mee heeft en past het tempo en de inhoud hierop aan. Ook is het prettig dat er speciale dyslexievarianten zijn van de cursussen. Deze zijn samen met dyslexiespecialisten ontwikkeld en hebben dezelfde opbouw als de reguliere cursussen. Er zijn echter een aantal typerende aanpassingen gedaan, zoals een ander lettertype in de typecursus. Ook wordt een groot deel van de oefeningen en uitleg voorgelezen.

Is LOI Kidzz betrouwbaar?

LOI Kidzz bestaat sinds 2005, maar leunt ook op de reputatie van het moederbedrijf LOI. Dit is een bekende onderwijsinstelling binnen Nederland en België. Wanneer je een online cursus aanschaft mag je 14 dagen nadenken over je aankoop. Zo kan je kind de cursus thuis alvast uitgebreid ervaren. Voldoet de cursus niet aan je verwachtingen? Dan kun je kosteloos stoppen met de cursus als je dit binnen 14 dagen aangeeft. Na het verwerken van de beëindiging ontvang je jouw geld gewoon terug. Ook is het mogelijk om een gratis proefles te volgen. Hierdoor krijg je al een goede indruk van de cursus.

Klantenservice en klachten

Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met de klantenservice van LOI Kidzz. Je kunt contact opnemen omdat je een vraag hebt, op zoek bent naar een persoonlijk advies of om een andere reden. De klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Daarnaast is het mogelijk om contact op te nemen per e-mail of door het contactformulier op de website in te vullen. Neem altijd eerst een kijkje op de pagina met veelgestelde vragen. De kans is groot dat je hier het antwoord op jouw vraag al vindt.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met LOI Kidzz? Heeft jouw kind bijvoorbeeld een proefles of een complete online cursus gevolgd? Heeft jouw kind hier baat bij gehad? Of heb je verbeterpunten? Deel dan jouw ervaringen over de kwaliteit van de organisatie en de cursus. Zo kan jij anderen helpen bij het maken van de juiste beslissing en krijgen mensen een goed beeld van LOI Kidzz.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Loikidzz

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Loikidzz

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Thuiscursus logo Thuiscursus
1 beoordelingen
9
Plusport.com logo Plusport.com
0 beoordelingen
10
Tubantia Webwinkel logo Tubantia Webwinkel
0 beoordelingen
10