DuckTypen.nl logo

DuckTypen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
DuckTypen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3109
DuckTypen.nl logo
Website
ducktypen.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen DuckTypen.nl

Leren typen is geen overbodige luxe. Computers kom je werkelijk overal tegen en het is dan ook een heel goed plan om je kind blind te leren typen. Dus ben je op zoek naar een leuke cursus voor je kind, waar het op een speelse manier dit onder de knie kan krijgen. Je kind heeft al genoeg verplichtingen op school, nietwaar? Zo heb je misschien ook al DuckTypen.nl ontdekt. En wil je nu graag meer hierover weten. Ervaringen van anderen wil je lezen, om zo een goed beeld te krijgen van DuckTypen.nl. Gelukkig hebben we daar reviews voor, die je hier kunt vinden. Beoordelingen van anderen over DuckTypen.nl, daar kan je tenminste iets mee, want een review zegt immers meer dan gelikte praatjes op een site. Lees dus maar snel verder. Wij zochten ook nog wat meer info voor je op en hebben dit hier overzichtelijk voor je neergezet. En als jouw kind ook heeft leren typen met DuckTypen.nl: wat zijn jouw ervaringen met DuckTypen.nl?

Over DuckTypen.nl

DuckTypen.nl is een online typecursus waarbij Kwik, Kwek en Kwak en al die andere Duckstadfiguren voorbijkomen. In de cursus werkt je kind als verslaggever bij de Duckstadkrant, de krant die hij misschien al kent vanuit de Donald Duck. De cursus bestaat uit zes kranten. Iedere krant heeft 5 artikelen, waarbij elk artikel dus bepaalde oefeningen bevat. Door 5 keer per week een half uurtje met de cursus bezig te zijn, kan de cursus ongeveer binnen een half jaar afgerond zijn. Leren typen zorgt er niet alleen voor dat je sneller kunt typen, maar je bent ook meer gefocust op de tekst omdat je niet steeds naar het toetsenbord hoeft te kijken. Het komt de concentratie dus zeker ten goede. DuckTypen.nl geeft ook scholen de mogelijkheid om hun leerlingen les te geven.

Waarom kiezen voor DuckTypen.nl

Door te kiezen voor DuckTypen.nl kies je voor een leuke, speelse manier om blind typen te leren. Natuurlijk maakt het feit dat het de bekende Duckstadfiguren zijn waar je kind mee te maken krijgt de cursus al extra leuk. Maar ook de opbouw werkt mee aan de funfactor. Zo kan je kind duiten verdienen waarmee hij kleding kan kopen voor zijn avatar of accessoires voor zijn of haar huis. Meester Warbol begeleidt je kind en hij én Donald Duck zullen het diploma van je kind ondertekenen. Je kunt een gratis proefles aanvragen. Ook kinderen met dyslexie kunnen uit de voeten met DuckTypen.nl. Er is een speciale dyslexie versie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een makkelijk leesbaar lettertype, zijn er duidelijke kleurcontrasten, is de introductie uitgebreid en is er audio-ondersteuning bij de uitleg van de oefeningen. Er zijn meerdere pakketten te koop: family, premium en basic.

Is DuckTypen.nl betrouwbaar?

Leren typen via DuckTypen.nl is een bekend fenomeen. Als zelfs scholen hiermee in zee gaan, dan moet het wel goed zijn. Je kunt gratis een proefles aanvragen, dus is het eenvoudig uit te proberen. Wat ook fijn is, is het aan kunnen passen van het niveau van de cursus. Zo hoef je ook niet bang te zijn dat je een cursus aanschaft die te moeilijk of te makkelijk is voor je kind en je dus voor niks geld uitgegeven hebt. Je hebt als ouder toegang tot een ouderdashboard. Zo kan je de vorderingen van je kind goed in de gaten houden. Dat maakt de les meteen betrouwbaarder. Betalen doe je veilig via iDEAL.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk kan je vragen of misschien toch klachten hebben. Je kunt contact opnemen met DuckTypen.nl via het contactformulier die je op de site kunt vinden. Je kunt tot 14 dagen na aanschaf de aankoop terugdraaien. Je mag dan alleen nog niet met de cursus zijn begonnen. Is het op een later tijdstip of is je kind toch al begonnen, dan wordt er per geval bekeken of je recht hebt op geldteruggave of dat er een andere oplossing gevonden kan worden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij de typecursus van DuckTypen.nl aangeschaft voor je zoon of dochter? Wat vonden jullie ervan? Zou je ons jullie ervaringen willen vertellen? Door jouw beoordeling hier achter te laten kunnen we anderen helpen bij de keuze of ze wel of niet deze typecursus zullen aanschaffen. Vond je kind het een fijne cursus? Heeft hij of zij goed leren typen? Werden ze inderdaad goed gemotiveerd? En wat vond jezelf van bijvoorbeeld de prijs ten opzichte van de kwaliteit van de cursus? Wij horen het allemaal graag!

Reviews over DuckTypen.nl
Gerelateerde bedrijven
Esoterra logo
Esoterra
4 beoordelingen
9,5
123TinkiAcademy logo
123TinkiAcademy
2 beoordelingen
9
IU.org logo
IU.org
1 beoordeling
10
8,3
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over DuckTypen.nl

DuckTypen.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop DuckTypen.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is DuckTypen.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via DuckTypen.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van ducktypen.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van ducktypen.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van DuckTypen.nl.

Geplaatst op: 23-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Stress, stress

ik vond het best wel stresserig maar het heeft me wel geholpen met blind typen

Geplaatst op: 19-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 4/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Stress

Ik vind het stress vol en het is duur!!!! En je moet het binnen een jaar doen slecht koop DIT NIET!!!!!

Geplaatst op: 28-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 5/5 2/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Leuke typtest

Ik heb hier voor mijn kinderen de typcursus aangeschaft omdat ik graag wilde dat ze nu en later veel beter kunnen typen en dat moet wel lukken met deze cursus!

Geplaatst op: 23-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Christiaan B.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over DuckTypen.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Esoterra logo
Esoterra
4 beoordelingen
9,5
123TinkiAcademy logo
123TinkiAcademy
2 beoordelingen
9
IU.org logo
IU.org
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DuckTypen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over DuckTypen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DuckTypen.nl actief?

DuckTypen.nl is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) typecursussen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DuckTypen.nl reviews? Dan kun je naar de website van DuckTypen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie