Theorie.nl logo

Theorie.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Theorie.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
334
Theorie.nl logo
Website
theorie.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Theorie

Je CBR theorie-examen doen is best spannend. Je wilt het liefste in 1 keer slagen, dus kunnen oefenen is wel erg fijn. Maar hoe doe je dat op een verantwoorde manier? Zodat je weet dat wat je leert ook echt wel klopt? Een site die jou hierbij kan helpen is Theorie.nl. Maar dat wist je waarschijnlijk zelf ook al. Wat jij wilt weten is of Theorie.nl ook werkt. Heb je echt iets aan de oefenexamens of is het eigenlijk weggegooid geld? De enige die daar het juiste antwoord op weten zijn de examinators van het CBR… én klanten van Theorie.nl. Zij weten immers of ze er iets van leren en of het aansluit bij de echte CBR theorie-examens. Ervaringen van gebruikers kan je hier vinden. Lees ze zorgvuldig en bepaal daarna of je wel of niet bij Theorie.nl examenoefeningen maakt. En om het allemaal nog wat makkelijker te maken, hebben wij ook nog wat andere gegevens over Theorie.nl voor je opgezocht. We wensen je in ieder geval veel succes met je theorie-examen! En als je geslaagd bent, kom je dan nog even terug om ook jouw review hier achter te laten? Dat zou fijn zijn!

Over Theorie

Theorie.nl is een site waar je kunt leren en oefenen voor je rijbewijs. Dit is niet alleen voor je autorijbewijs, maar ook voor brommer en motor. Handig om jezelf zo klaar te stomen voor je CBR theorie-examen. De site bestaat sinds 2001, waarbij de site eerst DriversOnly heette. Om je theorie-certificaat te halen is oefenen een krachtig instrument en dat kan je bij Theorie.nl eindeloos doen. Een extra voordeel is dat het gebeurt zoals het ook door het CBR wordt gedaan. Dan kan je daar ook alvast aan wennen. Het bedrijf is gevestigd in Rotterdam en iedere dag komen er meer dan 15.000 mensen langs op de site om te oefenen!

Waarom kiezen voor Theorie

Kiezen voor Theorie.nl is kiezen voor een site die continue in de gaten houdt dat de examens niet verouderd zijn. Zo weet je zeker dat je het juiste leert. Door de vele examens kan je goed oefenen en krijg je uit alle categorieën een aantal vragen. Net zoals dat gebeurt bij het CBR. Uiteraard krijg je uitleg over je fouten, zodat je hier ook van leert. Je kunt eerst gebruik maken van de demo versie. Dat kan je blijven doen, maar dan krijg je wel iedere keer dus dezelfde vragen. Uiteraard kan je veel meer met de betaalde versie. Dan krijg je een volledige vragenset voorgeschoteld en aan het einde volgt een analyse. Zo weet je precies waar je nog even goed naar moet kijken en wat je ondertussen al goed beheerst. Er zijn meerdere pakketten te kiezen, dus je kunt zelf bepalen hoeveel geld je eraan kwijt wilt zijn.

Is Theorie betrouwbaar?

Theorie.nl is gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg. Dat schept al vertrouwen. Daarnaast is de gratis demo ook fijn. Zo kan je even proeven aan hoe het werkt voordat je er geld aan kwijt bent. Het bedrijf bestaat ondertussen dus al sinds 2001, dat kan toch ook alleen maar als je betrouwbaar bent. Afrekenen doe je veilig via iDEAL, PayPal of Apple Pay.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen, klachten of andere problemen? Dan is het fijn om contact te kunnen zoeken met de klantenservice. Je kunt boven aan de site op klantenservice klikken en zo kom je bij een formulier die je kunt invullen. Of je mailt ze gewoon zelf. Bij het formulier is eveneens een telefoonnummer te vinden. Overigens staan er op de site ook al diverse antwoorden op veel voorkomende vragen, dus misschien staat daar jouw vraag ook wel bij.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij gebruik gemaakt van Theorie.nl? Zou je dan jouw ervaringen met ons willen delen? We willen graag weten of de site jou geholpen heeft met het halen van je theoriecertificaat. Maar ook hoe eenvoudig de site werkt en of alles duidelijk was. Had je vragen, werd er door de klantenservice goed en snel gereageerd of juist niet? Als je duidelijk vertelt waarom Theorie.nl wat jou betreft geslaagd is of helemaal niets is, hoe meer andere geïnteresseerden ermee geholpen worden. Wij willen je alvast bedanken voor alle moeite!

Reviews over Theorie.nl
Gerelateerde bedrijven
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5
Cheflix logo
Cheflix
1 beoordeling
10
Zorgeloos Studeren logo
Zorgeloos Studeren
1 beoordeling
10
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Theorie.nl

Theorie.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Theorie.nl bestaat al sinds 1999 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Theorie.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Theorie.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van theorie.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van theorie.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Theorie.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed leer materiaal

Ik heb super veel gehad aan de lesstof die er op de website te vinden was. Voordat ik mijn exames had heb ik eerst een hele boel oeffen examens gedaan en daar heb ik veel aan gehad.

Geplaatst op: 11-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jayden W.

7 / 10
4/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Theorie.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5
Cheflix logo
Cheflix
1 beoordeling
10
Zorgeloos Studeren logo
Zorgeloos Studeren
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Theorie.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Theorie.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Theorie.nl actief?

Theorie.nl is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cursussen en trainingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Theorie.nl reviews? Dan kun je naar de website van Theorie.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie