Brandpreventiewinkel logo

Brandpreventiewinkel reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Brandpreventiewinkel reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4472
Brandpreventiewinkel logo
Website
brandpreventiewinkel.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Brandpreventiewinkel

Nog niet in het bezit van een rookmelder in de slaapkamer? Dan is het inderdaad handig om deze aan te schaffen. Het liefst heb je er voor de veiligheid natuurlijk meerdere in huis. Het kan ook dat je op zoek bent naar een brandblusser of een blusdeken. Wellicht wil je deze artikelen bestellen bij de Brandpreventiewinkel. Zoek je daarom van te voren toch eerst even naar ervaringen van andere klanten met deze winkel? Je hebt groot gelijk. Je geld kun je tenslotte maar een keer uitgeven en dan wil je wel waar voor je geld. En als het gaat om brandpreventie, gaat het bovendien ook nog om de veiligheid van jezelf en van hen die bij je wonen. Wij hebben de reviews over Brandpreventiewinkel voor je verzameld. Bekijk wat anderen in hun reviews zeggen over dit bedrijf en beslis daarna of jij het wel of geen goed idee vindt om hier te bestellen.

Over Brandpreventiewinkel

Brandpreventiewinkel is de grootste online specialist in brandpreventieproducten. Al sinds 2012 levert dit bedrijf producten van allerlei A-merken in zowel Nederland als België. Brandpreventiewinkel streeft naar een klantentevredenheid van 100%. De klant wordt altijd voorop gesteld. Hierin wil de shop zich graag onderscheiden. Je ziet dit onder meer aan de duidelijke website, het recht om gratis te retourneren en deskundig advies. Hun grote doel is om beide landen waar ze verkopen een stuk veiliger te maken

Waarom kiezen voor Brandpreventiewinkel

Bij Brandpreventiewinkel vind je letterlijk alles wat je nodig hebt om te voorkomen dat je huis, kantoor, caravan of boot bloot komt te staan aan de gevaren van gassen, brand of koolmonoxide. Een groot voordeel van deze winkel is dat de service uitstekend is. Je mag er met een gerust hart op vertrouwen dat je echt goede spullen in huis krijgt als je bij hen bestelt. Er wordt ook met je meegedacht als je dat wilt en dan ontvang je dan ook echt deskundig advies waar je iets aan hebt. Is je bestelling aangekomen en ben je toch niet tevreden, dan mag je het pakket gratis retourneren. Betalen kan op vrijwel alle mogelijke manieren, dus ook jouw favoriete betalingswijzen zit er vast tussen. Naast het verkopen van allerlei producten waarmee je de veiligheid in huis en op andere plekken vergroot, is dit bedrijf ook gelijk een kenniscentrum. Op hun expertise kun je dus zeker vertrouwen.

Is Brandpreventiewinkel betrouwbaar?

In 2021 won Brandpreventiewinkel de shopping Award brons in de branche bouwmarkten. Dit vertelt je natuurlijk al veel over hun betrouwbaarheid. Bekijk je op de site hun verhaal en de voordelen die je geniet als klant, dan twijfel je absoluut niet meer aan de betrouwbaarheid. Bij Trustpilot krijgt dit bedrijf zeer hoge scores en ook als je andere recensies er op na slaat, krijg je een goed gevoel bij deze shop. De klantenservice is goed bereikbaar en klachten worden heel serieus genomen.

Klantenservice en klachten

Er is een bezoekadres in Den Bosch, hierheen worden trouwens ook de retourpakketten verzonden. Er zijn veel verschillende manieren om contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt met Tim chatten, bellen of mailen. Ook het verzenden van een WhatsApp behoort tot de mogelijkheden. Heel veel vragen worden verder al beantwoord bij de veelgestelde vragen. Wil je op de hoogte blijven van thema’s rondom veiligheid, dan is het een aanrader om het een en ander te lezen bij het kenniscentrum dat je vindt op de site.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met deze winkel? Laat dan een beoordeling achter op deze pagina. Zo help je andere mensen die meer willen weten over dit bedrijf.

Reviews over Brandpreventiewinkel
Gerelateerde bedrijven
Waschbaer logo
Waschbaer
4 beoordelingen
6,5
Leen Bakker logo
Leen Bakker
40 beoordelingen
4,2
Vloerkledenwinkel logo
Vloerkledenwinkel
8 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
8,5
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Brandpreventiewinkel

Ons team van experts heeft Brandpreventiewinkel geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Brandpreventiewinkel bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Brandpreventiewinkel is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Brandpreventiewinkel is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van brandpreventiewinkel.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Brandpreventiewinkel.

Geplaatst op: 09-04-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Probleem (zelf veroorzaakt) kosteloos verholpen

Meerdere setjes X-Sense XS01 icm magneetstrips aangeschaft, per abuis bevestigingsplaatjes weggegooid welke kosteloos zijn nageleverd.
Topservice!

Geplaatst op: 04-02-2023
Laatst bewerkt op: 04-02-2023
Geschreven door: Don H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Niks ontvangen

Voor 140 euro gekocht, na een week nog niks ontvangen. Ook geen reactie op mail.

Geplaatst op: 05-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel veel keus, en goede prijs.

Wij wilden rookmelders kopen en kwamen op deze website uit. Ze hebben erg veel rookmelders op de website. We hadden ze de volgende dag al binnen. Goed bezig hoor!

Geplaatst op: 04-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Brandpreventiewinkel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Waschbaer logo
Waschbaer
4 beoordelingen
6,5
Leen Bakker logo
Leen Bakker
40 beoordelingen
4,2
Vloerkledenwinkel logo
Vloerkledenwinkel
8 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Brandpreventiewinkel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Brandpreventiewinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Brandpreventiewinkel actief?

Brandpreventiewinkel is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Brandpreventiewinkel reviews? Dan kun je naar de website van Brandpreventiewinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie