Kalenderwinkel.nl logo

Kalenderwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Kalenderwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1756
Kalenderwinkel.nl logo
Website
kalenderwinkel.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Kalenderwinkel.nl

Als je een bijzondere kalender of agenda zoekt, dan zou je kunnen overwegen zaken te doen met Kalanderwinkel.nl. Wij maken het je gemakkelijk en hebben de reviews en ervaringen van bestaande klanten van deze specialist puntsgewijs voor je samengevat. Op basis van die samenvatting is het vervolgens aan jou om eventueel ook zaken te doen met Kalenderwinkel.nl.

Over Kalenderwinkel.nl

Kalenderwinkel.nl biedt een zeer groot aanbod agenda’s, jaarkalenders, verjaardagskalenders, familieplanners en beloningskalenders. Heel het jaar door vind je alleen de leukste uitvoeringen op de webshop. Er zijn kalenders voor echt elke doelgroep. Behalve de al genoemde producten kun je ook bij Kalenderwinkel.nl terecht voor puzzels, vriendenboekjes en kleurboeken.

Waarom kiezen voor Kalenderwinkel.nl?

Je kiest specifiek voor Kalenderwinkel.nl vanwege het indrukwekkend grote aanbod aan kalenders en agenda’s. Je vindt er standaard meer dan drieduizend verschillende uitvoeringen en dat in heel erg veel verschillende categorieën en voor alle doeleinden en doelgroepen. Kies je voor Kalenderwinkel.nl, dan kies je voor de grootste kalenderwinkel van Nederland en kies je bijvoorbeeld voor producten als de bekende Marjolein Bastin kalenders, familie agenda’s, Forever Friends agenda’s en zeker ook de meer zakelijke planners en agenda’s. Je vindt bij deze specialist ook puzzels met vaak tussen de duizend en de tweeduizend stukjes, terwijl er eveneens kleurboeken voor volwassenen en vriendenboekjes beschikbaar zijn. De specialist maakt het je gemakkelijk en kan een cadeautje rechtstreeks namens jou naar de ontvanger sturen en ook wat betreft de verzending van de producten zijn er verschillende mogelijkheden.

Is Kalenderwinkel.nl betrouwbaar?

Getuige de lovende recensies die we lezen over Kalenderwnkel.nl trekken we de conclusie dat je met deze specialist te maken hebt met een betrouwbare onderneming Dit blijkt ook wel uit het feit dat de specialist in kalenders en agenda’s in het bezit is van het Webshop Keurmerk, een baken van veiligheid en betrouwbaarheid. Alleen wanneer je voldoet aan alle gestelde eisen die gelden voor een webshop kom je in het bezit van dit keurmerk. Klanten vinden het ook al prettig dat ze met iDeal in de eigen vertrouwde betaalomgeving kunnen afrekenen en het feit dat Kalenderwinkel.nl intensief samenwerkt met partijen als DHL, PostNL en Fietskoerier geeft ook al extra vertrouwen.

Klantenservice en klachten

Ook de klantenservice is bij Kalenderwinke.nl prima in orde. Je krijgt alle ruimte voor het stellen van vragen of voor het indienen van een klacht. Omdat je het adres via de website kunt achterhalen, kun je besluiten om op schriftelijke wijze de klacht bij Kalenderwinkel.nl in te dienen. Je kunt echter ook besluiten een e-mail te sturen. Verder kun je eventueel nog contact leggen via Facebook. Wil je steeds op de hoogte blijven van alles wat met deze specialist te maken heeft, dan kun jij je door het invoeren van je e-mailadres verzekeren van de kalender update. Je krijgt die update dan regelmatig in je mailbox.

Wil jij ook beoordelen?

Niets lijkt zo waardevol als een beoordeling van een product of dienst door een bestaande klant Juist deze onafhankelijke informatie helpt je om een betere beslissing te nemen. Dat is dan ook de reden dat we een beroep op je doen en je vragen om in het vervolg ook een recensie te maken. Op die manier help jij andere mensen als zij lastige keuzes moeten maken. En geloof ons maar, het maken van een beoordeling is maar een heel kleine moeite.

Reviews over Kalenderwinkel.nl

Gerelateerde bedrijven

Zeker Gemak logo
Zeker Gemak
3 beoordelingen
7,7
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
3 beoordelingen
7
Decoratietakken.nl logo
Decoratietakken.nl
3 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

9,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Kalenderwinkel.nl

Kalenderwinkel.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Kalenderwinkel.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Kalenderwinkel.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Kalenderwinkel.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Kalenderwinkel.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van kalenderwinkel.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Kalenderwinkel.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima webshop,snelle levering

al vele jaren kalenders besteld,mooie kalenders,prima service,snelle levering,ik ben er tevreden met de kalenders,en er is veel keuze op de webshop,ik kan deze winkel aanraden,een dikke tien van mij

Geplaatst op: 06-01-2023
Laatst bewerkt op: 06-01-2023
Geschreven door: H. B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuke kalenders

Ik heb hier een paar kalenders besteld voor iedereen in het huis. De kinderen waren er super blij mee en ze vonden het leuk dat ze er zelf een mochten uitkiezen!

Geplaatst op: 31-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cynthia G.

8 / 10
3/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kalenderwinkel.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Zeker Gemak logo
Zeker Gemak
3 beoordelingen
7,7
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
3 beoordelingen
7
Decoratietakken.nl logo
Decoratietakken.nl
3 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kalenderwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Kalenderwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kalenderwinkel.nl actief?

Kalenderwinkel.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kalenderwinkel.nl reviews? Dan kun je naar de website van Kalenderwinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie