Vloerkledenwinkel logo

Vloerkledenwinkel reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Vloerkledenwinkel reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2015
Vloerkledenwinkel logo
Website
vloerkledenwinkel.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Vloerkledenwinkel reviews

Een vloerkleed kan in huis het verschil maken. Met een mooi vloerkleed kan je meer sfeer creëren en er zijn vloerkleden in verschillende kleuren, maten en vormen. Als je op zoek gaat naar een mooi vloerkleed dan ben je vast en zeker op de website van Vloerkledenwinkel belandt. Vloerkledenwinkel is een specialist op het gebied van vloerkleden en zij bieden dan ook een groot assortiment aan. Maar hoe weet je zeker dat het een betrouwbaar bedrijf is en dat zij de beloftes die zij doen waarmaken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wat zowel ons team van specialisten als de gebruikers hebben Vloerkledenwinkel beoordeeld. Naast de reviews van gebruikers vind je ook meer informatie over Vloerkledenwinkel, wat ze doen en waar ze voor staan. Ben jij al een klant van Vloerkledenwinkel? Schrijf dan een uitgebreide recensie en deel jouw ervaringen met onze bezoekers!

Vloerkledenwinkel ervaringen

Ons team van experts heeft Vloerkledenwinkel deskundig beoordeeld en geverifieerd. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 40 jaar en zij specialiseren zich in de verkoop van vloerkleden. Het bedrijf is opgericht en opereert in Nederland.

Het aanbod is zeer uitgebreid en zij bieden verschillende soorten vloerkleden aan. In verschillende maten, kleuren en vormen. Daarnaast bieden zij vloerkleden van gespecialiseerde merken aan, maar ze zijn zelf ook producent van vloerkleden. 

De webshop van Vloerkledenwinkel is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk en het aanbod in vloerkleden is gigantisch! Welke stijl, soort of materialen je ook zoekt; Vloerkledenwinkel heeft het! 

Over Vloerkledenwinkel

Vloerkledenwinkel heeft meer dan 40 jaar ervaring en is daarmee een gevestigde speler in de markt. Zij specialiseren zich in de verkoop van vloerkleden. Of je nu een mooi vloerkleed in de huiskamer wilt hebben en of je nu een liefhebber bent van een moderne of een vintage stijl. 

Vloerkleden voor iedereen

Vloerkledenwinkel heeft een gigantisch assortiment in vloerkleden. In verschillende kleuren, stijlen, maten en vormen. Ze bieden vloerkleden van bekende merken, zoals Brink & Campman, Louis de Poortere, Ted Baker en Claire Gaudion, maar ze zijn ook producenten van hun eigen vloerkleden. Vloerkledenwinkel was ook de eerste online winkel die vloerkleden via het internet verkocht.

Service van Vloerkledenwinkel

Vloerkledenwinkel heeft een goede service en de reviews zijn overwegend positief. Via de website kan je direct met hen in contact komen via e-mail of live chat en je kunt ze ook contacten via social media. Ze zijn ook telefonisch bereikbaar. Wil je meer weten over Vloerkledenwinkel en heb je vragen over vloerkleden? Op de website hebben zij een uitgebreide kennisbank waar veelgestelde vragen worden beantwoord.

Betalingsmogelijkheden

Vloerkledenwinkel biedt bekende en veilige betalingsmethoden aan, zoals creditcard, iDeal en PayPal. Het is ook mogelijk om via Klarna, Apple Pay en Google Pay te betalen en voor Belgische klanten is er ook een mogelijkheid om met Bancontact / Mister Cash af te rekenen. 

Gebruiksvriendelijkheid website Vloerkledenwinkel

Vloerkledenwinkel heeft een zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Met een duidelijke navigatie en je kunt heel snel navigeren naar jouw favoriete vloerkleden. Van bekende merken tot aan vloerkleden die door de specialist zelf zijn gefabriceerd. Daarnaast bieden zij een uitgebreide kennisbank waar je antwoorden op veelgestelde vragen kunt terugvinden. De website is beveiligd met een SSL/TLC-certificaat dat te herkennen is aan het slotje dat voor de URL van de website in de browserbalk staat. 

Is Vloerkledenwinkel betrouwbaar?

Wij denken dat Vloerkledenwinkel een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website draagt hier een steentje aan bij terwijl de website volledig beveiligd is. Het privacyreglement voldoet aan de Europese wetgeving en uiteraard is Vloerkledenwinkel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Met meer dan 40 jaar ervaring en honderden tevreden klanten, is Vloerkledenwinkel nog altijd groeiende en zij streven naar een mooie en betaalbare vloerkleden voor iedereen. De reviews over Vloerkledenwinkel zijn dan ook overwegend positief. 

Bijzonderheden Vloerkledenwinkel

Vloerkledenwinkel is een bekende specialist op het gebied van vloerkleden en zij verkopen zowel rechtstreeks via de winkels en de website als via partners die tevens vloerkleden aanbieden. Zo heeft Vloerkledenwinkel een vrij sterke positie in de markt en mogen zij zonder twijfel worden gezien als dé specialist. Vloerkledenwinkel heeft winkels in Hilversum, Baarn en in Gent (België). 

Contact opnemen met Vloerkledenwinkel

Contact opnemen met Vloerkledenwinkel is geen probleem. Ze zijn bereikbaar via e-mail, social media en via de telefoon. Ze hebben op de website ook een live chat waar je gebruik van kunt maken.

Klantenservice en klachten

Vloerkledenwinkel heeft een gespecialiseerde klantenservice die jou kunnen helpen bij klachten en de medewerkers staan klaar om je te helpen. Vloerkledenwinkel is goed bereikbaar en bieden voldoende opties in hoe je contact met hen kunt opnemen. 

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Vloerkledenwinkel? Zowel wij als de bezoekers van Ervaringensite.nl zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke recensie kunnen we het verhaal over Vloerkledenwinkel compleet maken. Terwijl de bezoekers van ons platform en op basis van jouw beoordeling een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met Vloerkledenwinkel. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

Reviews over Vloerkledenwinkel
Gerelateerde bedrijven
Bestecanvas logo
Bestecanvas
25 beoordelingen
4,4
VintageView logo
VintageView
1 beoordeling
10
Kapstokkendirect.nl logo
Kapstokkendirect.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8
100% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Onze beoordeling over Vloerkledenwinkel

Het bedrijf Vloerkledenwinkel is geverifieerd door ons. De webshop vloerkledenwinkel.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Vloerkledenwinkel is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Vloerkledenwinkel maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van vloerkledenwinkel.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van vloerkledenwinkel.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Vloerkledenwinkel.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nadat we 2 jaar geleden een prachtig kleed hadden gekocht gingen we weer terug voor een kleed

Fijne zaak / goede service
Dus altijd fijn om. Terug te komen
We zijn weer geslaagd vandaag!

Geplaatst op: 09-07-2022
Laatst bewerkt op: 10-07-2022
Geschreven door: Ellen M.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Superfijne en goede ervaring

Superfijn dat je thuis kleden uit kunt zoeken en de vertegenwoordiger dan aan huis komt. Kun je meteen zien hoe het staat maar je krijgt tevens ook goede adviezen. Wij zijn er helemaal happy mee, de kleden die we uitgezocht hebben waren het geen van allen en dan wordt er meteen vanalles uit de bus gehaald wat dan beter zou passen. Echt super tevreden ook het contact wat we vooraf gehad hebben.
Wat jammer was is dat er op het moment dat hij kwam 2 kleden van de 5 niet meer leverbaar waren als dit van te voren gecommuniceerd was dan hadden we er nog 2 bij kunnen zoeken. Maar uiteindelijk hebben we een supermooi kleed liggen en waren we heel blij met het advies, echt top! Zou er zo weer een kleed bestellen!!

Geplaatst op: 30-06-2022
Laatst bewerkt op: 30-06-2022
Geschreven door: Monique M.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed assortiment

Het assortiment van vloerkledenwinkel is zeer groot en er zitten veel leuke dingen tussen. De prijzen zijn ook erg mooi en ze zijn ook erg transparant over de levertijden.

Geplaatst op: 29-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fabian P.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht antwoord terug: geld retourneren

Via chat, app, telefoon , mail en whatsapp contact opgezocht en nog steeds geen antwoord terug!

Geplaatst op: 28-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeker een aanrader

Ik heb super goed advies gekregen over de vloerkleden en ik heb hierdoor makkelijk een keuze kunnen maken over wat ik wilde kopen. Echt een super winkel met goed personeel.

Geplaatst op: 28-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lara B.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne website

Via de website kun je goed zien hoe het kleed in je woonkamer staat en je krijgt er meteen een goed beeld bij hoe het er allemaal uit komt te zien. Erg mooi gemaakt!

Geplaatst op: 20-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Damian I.

7 / 10
4/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldige prijs

Dit was de gemakkelijkste aankoop voor een geweldige prijs. Jim was mijn vertegenwoordiger en reageerde altijd snel op alle vragen die ik had. Zou zeker weer tapijt bij hen kopen als het nodig is.

Geplaatst op: 01-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Eva L.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vloerkledenwinkel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bestecanvas logo
Bestecanvas
25 beoordelingen
4,4
VintageView logo
VintageView
1 beoordeling
10
Kapstokkendirect.nl logo
Kapstokkendirect.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vloerkledenwinkel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Vloerkledenwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vloerkledenwinkel actief?

Vloerkledenwinkel is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vloerkledenwinkel reviews? Dan kun je naar de website van Vloerkledenwinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie