Fitness koerier logo

Fitness koerier reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Fitness koerier reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1671
Fitness koerier logo
Website
fitnesskoerier.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Fitness koerier

Ben je op zoek naar fitnessapparatuur voor voor jouw eigen fitnesskamer? Of misschien ben je wel een professional die binnen het bedrijf een fitnesskamer wenst te installeren. Een korte zoektocht online brengt je dan al snel bij Fitness koerier. Maar is dat wel betrouwbaar? Wat zijn de ervaringen van de klanten van Fitness koerier? Zijn de beoordelingen goed? Op deze pagina hebben wij voor jou reviews over Fitness koerier en zijn diensten overzichtelijk weergegeven. Zo kan je je baseren op de ervaringen van echte klanten voor je jouw beslissing om al dan niet te bestellen moet maken.

Over Fitness koerier

Fitness koerier is een webshop die gespecialiseerd is in allerhande soorten sportapparatuur. Fitness koerier werkt zowel voor de zakelijke (denk aan personal trainers of sportschooleigenaren) als particuliere markt en heeft een breed assortiment fitnessmaterialen in portfolio. De insteek van Fitness koerier is dat apparatuur van een professionele kwaliteit voor iedereen beschikbaar moet zijn tegen een betaalbare prijs. Die missie voeren ze ook uit door heel wat betalingsopties aan te bieden en ook een systeem van gespreid betalen in voege te hebben. Daarnaast wilt Fitness koerier ook dat fitness voor iedereen een aangename ervaring is. Dat proberen ze te bereiken door heel wat informatie op hun website en social media kanalen beschikbaar te stellen. Daar verschijnt geregeld content met tips, tricks en leuke zaken om eens uit te proberen binnen de wereld van de fitness. Zit je met vragen over een bepaald product? Dan kan je altijd even bellen naar Fitness koerier.

Waarom kiezen voor Fitness koerier?

Fitness koerier verkoopt een breed gamma fitnessmaterialen voor zowel krachtsporten, functional training als voor het immens populaire crossfit. Denk hierbij aan krachtapparatuur, racks en benches, halters en gewichten, dumbbels, plyoboxen, bokszakken, handschoenen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het gamma mikt op A-kwaliteit en bestaat dan ook vooral uit A-merken. Fitness koerier is een erkend dealer van topmerken als StelFlex, Bowfles, Assault, Body-Solid, Crossmaxx en nog veel meer. Met het merk PT Essentials proberen ze A-kwaliteit voor betere prijzen op de markt te brengen. Die prijs laag houden is overigens ook een duidelijke focus van het bedrijf. Zo vragen ze je om hen te contacteren als je een product op een andere locatie goedkoper terug kunt vinden. Betaal je op de website van Fitness koerier via iDeal of jouw bank? Dan ontvang je al 1% korting. Bovendien worden alle apparaten uit de premium collectie gratis thuisbezorgd en geïnstalleerd door Fitness koerier zelf.

Is Fitness koerier betrouwbaar?

Alle relevante gegevens vind je in een handomdraai op de website van Fitness koerier terug. Het KvK-nummer, BTW-nummer, de hoofdzetel en zelfs het bankrekeningnummer staan netjes op de website geadverteerd. De webshop werkt met een beveiligde verbinding (dus jouw persoonsgegevens zijn veilig) en ze adverteren zelf ook heel wat mooie reviews van klanten. Er is een klantenservice aanwezig die op verschillende manieren bereikbaar is en bovendien is Fitness koerier aangesloten als gecertificeerd lid bij Webshop Keurmerk. Om het met 1 woord te zeggen: ja. Fitness koerier is een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Vind je het antwoord op jouw vraag niet terug bij de veelgestelde vragen op de website van Fitness koerier? Dan kan je nog altijd bij de klantenservice terecht, ook als je een klacht hebt. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van 13:00 tot 16:00 uur op werkdagen en er is ook een mailadres beschikbaar. Wil je echt old school gaan? Dan kan je ook een brief opsturen met jouw klacht of probleem waarin je alle relevante informatie beschrijft. Fitness koerier streeft ernaar om elke klacht te bekijken en binnen de 24 uur te beantwoorden. Heb je na dit hele proces doorlopen te hebben nog altijd een geschil met Fitness koerier? Dan kan je terecht bij het overkoepelend keurmerk Webshop Keurmerk waar Fitness koerier lid van is.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij reeds iets besteld bij Fitness koerier of heb je op een andere manier enige ervaring met het bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jouw beoordeling van het functioneren van de webshop en het team erachter. Ben je tevreden met de bestelling die je geplaatst hebt? Werd je vlot verder geholpen? Werden alle beloftes waargemaakt? Schrijf op deze pagina jouw ervaringen neer in een review en je helpt er anderen sterk mee vooruit. Jouw review kan het verschil zijn tussen al dan niet een bestelling plaatsen op Fitness koerier.

Reviews over Fitness koerier
Gerelateerde bedrijven
Blackroll logo
Blackroll
1 beoordeling
10
BDstore.com logo
BDstore.com
2 beoordelingen
9
PurityLabs logo
PurityLabs
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Eerlijk bedrijf

Ik heb echt een top ervaring gehad met dit bedrijf. Er was wel een foutje in mijn bestelling maar dit werd super snel opgepakt door de klantenservice en ze hebben alles kunnen monteren!

Geplaatst op: 28-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maaike R.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fitness koerier
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Blackroll logo
Blackroll
1 beoordeling
10
BDstore.com logo
BDstore.com
2 beoordelingen
9
PurityLabs logo
PurityLabs
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fitness koerier een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Fitness koerier. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fitness koerier actief?

Fitness koerier is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fitness koerier reviews? Dan kun je naar de website van Fitness koerier gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie