LifeSpan Europe logo

LifeSpan Europe reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
LifeSpan Europe reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3000
LifeSpan Europe logo
Website
lifespaneurope.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen LifeSpan Europe

LifeSpan Europe levert solide fitnessapparatuur voor een redelijke prijs. Je profiteert van gratis bezorging binnen de EU en een verlengde garantieperiode, zodat je met een gerust hart thuis kunt sporten! Wil je graag weten over wat echte klanten te zeggen hebben over LifeSpan Europe? Wij hebben de reviews van LifeSpan Europe op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn voordat je besluit om bij LifeSpan Europe een fitnessapparaat aan te schaffen.

Over LifeSpan Europe

LifeSpan Europe zorgt ervoor dat iedereen gezonder kan gaan leven en lekker thuis kan sporten. Er zitten vele voordelen aan thuis sporten. Zo is de drempel om te beginnen met sporten veel lager wanneer je er niet op uit hoeft te gaan. Geen overvolle en rumoerige sportscholen voor jou, je kunt gewoon sporten in de sfeer die jij wilt. Dit is onder andere makkelijk te combineren met een druk leven. Je kunt bijvoorbeeld sporten als de kinderen op bed liggen. LifeSpan Europe levert bijna overal in Europa fitnessproducten. Van het Verenigd Koninkrijk en Ierland tot Duitsland, Frankrijk, Polen, Nederland, Italië en meer.

Waarom kiezen voor LifeSpan Europe

De producten zijn zowel beschikbaar voor consumenten als voor bedrijven. Zo biedt LifeSpan Europe ook fitnessapparatuur voor op kantoor. Hierdoor voelen medewerkers zich actiever en zijn ze productiever tijdens het werk. Sporten is gezond en kan de negatieve effecten van lang zitten (deels) teniet doen. Of je nu op zoek bent naar loopbanden, hometrainers of crosstrainers, je vindt het bij LifeSpan Europe. De apparaten zijn zeer stevig en zowel geschikt voor intensief thuisgebruik als semi-professioneel gebruik. Als klant van LifeSpan Europe profiteer je van gratis verzending in heel Europa, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en 30 dagen garantie.

Is LifeSpan Europe betrouwbaar?

Bij LifeSpan Europe bestel je zonder zorgen. Het gaat om een geregistreerd Nederlands bedrijf met het hoofdkantoor in Moordrecht. Je kunt jouw bestelling afrekenen met diverse betaalmethoden. Zo is het ook mogelijk om achteraf te betalen. LifeSpan Europe heeft samenwerkingsverbanden met o.a. Bol.com, Decathlon en Amazon. Heb je vragen voor LifeSpan Europe? Je komt gemakkelijk in contact met de klantenservice. Ook is er op de website veel informatie te vinden over het bedrijf, de werkwijze van LifeSpan Europe en lees je alle antwoorden op veelgestelde vragen. Lees ook zeker een aantal blogposts als je meer te weten wilt komen over sporten en gezondheid.

Klantenservice en klachten

Bij vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Dit doe je door het contactformulier op de website in te vullen, een e-mail te sturen of even te bellen. Antwoorden op veelgestelde vragen, over bijvoorbeeld het retourneren van een bestelling of de levertijd, vind je terug op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met LifeSpan Europe en wil je anderen verder helpen? Laat dan een LifeSpan Europe recensie achter op deze website. Vertel bijvoorbeeld wat je vindt van de kwaliteit van de apparatuur en of je goed geholpen bent door de klantenservice. Door jouw review te plaatsen draag je jouw steentje bij aan een grotere veiligheid van online shoppen.

Reviews over LifeSpan Europe

Gerelateerde bedrijven

Soccerfanshop logo
Soccerfanshop
2 beoordelingen
9
Sportdirect logo
Sportdirect
2 beoordelingen
9
Bergfreunde logo
Bergfreunde
3 beoordelingen
6,3

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met LifeSpan Europe

Het bedrijf LifeSpan Europe is geverifieerd door ons. De webshop lifespaneurope.com is al sinds 2020 een betrouwbare partij om te bestellen. LifeSpan Europe is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. LifeSpan Europe maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van lifespaneurope.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van lifespaneurope.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 18-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede instructies

We zijn weer op de goede weg. Dit bedrijf heeft het ons gemakkelijk gemaakt om onze traditionele molen weer te gebruiken. De instructies waren heel gemakkelijk te volgen.

Geplaatst op: 05-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Esther H.

7 / 10
3/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over LifeSpan Europe


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Soccerfanshop logo
Soccerfanshop
2 beoordelingen
9
Sportdirect logo
Sportdirect
2 beoordelingen
9
Bergfreunde logo
Bergfreunde
3 beoordelingen
6,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is LifeSpan Europe een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over LifeSpan Europe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is LifeSpan Europe actief?

LifeSpan Europe is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de LifeSpan Europe reviews? Dan kun je naar de website van LifeSpan Europe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie