Bunzlonline.nl logo

Bunzlonline.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Bunzlonline.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1582
Bunzlonline.nl logo
Website
bunzlonline.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Bunzlonline.nl

Ben jij benieuwd welke beoordelingen Bunzlonline.nl krijgt van anderen? Wij hebben de reviews van Bunzlonline.nl hier voor je op een rij gezet. Lees de reviews door die mensen hebben geschreven die je voorgingen. Zij weten ten slotte als geen ander hoe het bedrijf is. Je kunt lezen wat ze positief vinden aan het bedrijf, bijvoorbeeld een snelle levertijd of lage prijs, maar je kunt ook lezen wat ze minder goed vinden. Lees de reviews door, zodat je daarna kunt beslissen of je ook iets bij Bunzlonline.nl wilt bestellen.

Over Bunzlonline.nl

Bunzlonline.nl is een groothandel op het gebied van onder andere verpakkingen, disposables, afvalzakken, hygiëneproducten, bestek, tafelaankleding en reiningsmaterialen. Het is opgericht in 1994 en is onderdeel van Bunzl Pic dat gevestigd is in Londen. Leuk om te weten is dat Bunzl Pic beursgenoteerd is. Bunzlonline.nl is actief in 30 verschillenden landen en heeft ruim 250 distributiecentra. Doordat ze in zoveel landen actief zijn, kunnen ze internationale de beste producten inkopen tegen een lage prijs. Daarnaast is service ontzettend belangrijk. Het is een one-stop-shop waar zakelijke klanten snel alles kunnen bestellen wat ze nodig hebben én die een goed bereikbare salessupport heeft. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, vandaar dat er niet alleen veel milieubewuste producten worden aangeboden, maar er ook samengewerkt wordt met onder andere The Good Roll en Clean the World. Bunzlonline.nl heeft in Nederland 10 vestigingen. De Nederlandse missie is om de belangrijkste en grootste leverancier van non-food producten te zijn.

Waarom kiezen voor Bunzlonline.nl

Bunzlonline.nl is er voor bedrijven, denk aan hotels, parken, restaurants, cateringbedrijven en koffiebars. Groot of klein, dat maakt niet uit. Je kunt er alle producten kopen die je nodig hebt wanneer je bijvoorbeeld take away gerechten aanbiedt of verpakkingen nodig hebt om eten en drinken in te serveren. Dankzij het ruime assortiment, met meer dan 35.000 producten, vind je bij Bunzlonline.nl alles wat je nodig hebt. Geen gedoe dus met meerdere leveranciers. Doordat het in zoveel landen actief is, kan het over de hele wereld bezorgen. En dat niet alleen, ze kunnen namelijk ook grote volumes produceren en inkopen. Mocht je verpakkingen bedrukt willen hebben met het logo, dan is zelfs dat mogelijk.

Is Bunzlonline.nl betrouwbaar?

Het bedrijf is al sinds 1994 actief en is onderdeel van Bunzl Pic, een beursgenoteerd bedrijf. Het is actief in ontzettend veel landen en heeft door de jaren heen een groot netwerk en klantenkring opgebouwd. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief of volg ze op bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn en Twitter. Door een online account aan te maken, kun je een favorietenlijst aanmaken, je bestelling volgen en je bestelgeschiedenis inzien. Je bestelling kun je onder andere betalen met iDeal of Creditcard.

Klantenservice en klachten

Wanneer je een vraag of een opmerking hebt, kun je contact met de klantenservice opnemen. Stuur een mailtje of vul het online contactformulier in. Bunzlonline.nl neemt dan binnen één werkdag al contact met je op. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen of gebruik te maken van de chatfunctie.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij in het verleden al eens iets bij Bunzlonline.nl gekocht? Laat mensen wat jij van het bedrijf vindt en wat jouw ervaring is. Hoe je dit? Heel simpel, je hoeft alleen een review te schrijven. Benoem in de review alles wat je goed of juist minder goed vindt aan het bedrijf, bijvoorbeeld hoe snel er geleverd werd, wat de kwaliteit van de producten was en hoe de klantenservice was. Door jouw mening te delen help je andere mensen die nog geen ervaring hebben met Bunzlonline.nl.

Reviews over Bunzlonline.nl

Gerelateerde bedrijven

Luxesierbeslag.nl logo
Luxesierbeslag.nl
2 beoordelingen
9
Metaalshopper logo
Metaalshopper
2 beoordelingen
9,5
tado° logo
tado°
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Bunzlonline.nl

Ons team van experts heeft Bunzlonline.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Bunzlonline.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Bunzlonline.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Bunzlonline.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van bunzlonline.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Bunzlonline.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke site

De site ziet er leuk en uit en je kunt duidelijk zien waar je kunt bestellen. Het bestelproces is ook erg duidelijk en de levering gaat ook erg snel. Alles zat goed verpakt en ik kon het pakket goed bijhouden door de track en trace code.

Geplaatst op: 21-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tobias W.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bunzlonline.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Luxesierbeslag.nl logo
Luxesierbeslag.nl
2 beoordelingen
9
Metaalshopper logo
Metaalshopper
2 beoordelingen
9,5
tado° logo
tado°
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bunzlonline.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Bunzlonline.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bunzlonline.nl actief?

Bunzlonline.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bunzlonline.nl reviews? Dan kun je naar de website van Bunzlonline.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie