Houtenspeelgoed-shop.nl logo

Houtenspeelgoed-shop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Houtenspeelgoed-shop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1732
Houtenspeelgoed-shop.nl logo
Website
houtenspeelgoed-shop.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Houtenspeelgoed-shop.nl

Kinderen en speelgoed zijn een match die niet uiteen te krijgen valt. Jammer genoeg is heel wat van het moderne speelgoed redelijk broos. Vroeger was dat vaak anders toen speelgoed nog met stevige materialen zoals hout werd gemaakt. Ben jij op zoek naar houten speelgoed dat lekker duurzaam is? Dan vind je op Houtenspeelgoed-shop.nl vast en zeker wat je zoekt. Maar hoe weet je nu of Houtenspeelgoed-shop.nl te vertrouwen valt? Worden de bestellingen op de afgesproken dag bezorgd? Wat zijn de beoordelingen van andere klanten? Wat is het verhaal van hun ervaringen? Op deze pagina hebben wij om die vraag te beantwoorden alvast alle recensies over Houtenspeelgoed-shop.nl op een rijtje gezet.

Over Houtenspeelgoed-shop.nl

Houtenspeelgoed-shop.nl is een online shop die gespecialiseerd is in de verkoop van houten speelgoed voor jong en oud. De webshop is een onderdeel van Webwinkel-Deals en steunt vooral op een groot assortiment aan houten speelgoed en scherpe prijzen. Door te kiezen voor houten speelgoed kies je niet alleen voor producten die heerlijk lang mee gaan, maar kies je ook voor een biologisch afbreekbaar product. Hout is in tegenstelling tot heel wat van de materialen in modern speelgoed een materiaal dat niet slecht voor de gezondheid is. Jouw kleine uk kan een stuk houten speelgoed zonder enig probleem in de mond stoppen. In het assortiment vind je ook heel wat bekende namen en merken terug. Zo is er bijvoorbeeld een collectie Sesamstraat! Wil je graag op de hoogte blijven van wat er speelt binnen het bedrijf en eventuele acties? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief of de Facebookpagina volgen.

Waarom kiezen voor Houtenspeelgoed-shop.nl?

Zoek je naar het grootste assortiment houten speelgoed op de markt? Dan zit je goed bij Houtenspeelgoed-shop.nl voor scherp geprijsde stukken speelgoed van een goede kwaliteit. Op de website vind je categorieën terug als blokken & ringen, houten gereedschap, keukentjes en winkeltjes, loop- en duwwagens, puzzels & spellen, speelwereld en poppen, voertuigen en ga zo maar door. Er is tevens een pagina voor sales en een zoekbalk waarin je specifieke termen in kunt tikken. Heb je een keuze kunnen maken? Dan is er gratis verzending vanaf een bestelbedrag van 25 euro. Bestellingen geplaatst voor 17 uur komen overigens altijd de werkdag erop al aan mits het product op voorraad is. Betalen kan via iDeal, PayPal, Mastercard, bankoverschrijving, Maestro, Bancontact en AfterPay. Komt er toch iets tussen en verander je van idee? Dan krijg je tot veertien dagen na ontvangst van jouw bestelling de tijd om het pakketje retour te sturen.

Is Houtenspeelgoed-shop.nl betrouwbaar?

Houtenspeelgoed-shop.nl is absoluut een betrouwbare website. Zo vind je meteen al de nodige contactgegevens online terug net als het nummer van de Kamer van Koophandel en het btw nummer. Daarnaast vind je op de website tal van reviews van echte klanten die een beoordeling geven over Houtenspeelgoed-shop.nl. Ook goed om te weten is dat de verbinding met de website een veilige verbinding op basis van het SSL-protocol is en je kunt betalen in een veilige betaalomgeving. Daarenboven beschikt Houtenspeelgoed-shop.nl over een eigen klantenservice. Ten slotte is het ook interessant om te melden dat Houtenspeelgoed-shop.nl aangesloten is bij het online keurmerk Q-shops. Je kunt er dus zeker van zijn dat Houtenspeelgoed-shop.nl een betrouwbare webshop is!

Klantenservice en klachten

Het kan natuurlijk gebeuren dat je met een vraag zit die niet meteen opgelost geraakt door een korte zoektocht op de website. Als dat het geval is kan je de klantenservice van Houtenspeelgoed-shop.nl contacteren. Dat kan per briefwisseling, maar dat kan ook via mail of aan de hand van het contactformulier op de website. Een laatste optie is via Facebook Messenger een bericht te sturen. Heb je een klacht voor Houtenspeelgoed-shop.nl? Dan stuur je deze bij voorkeur op per brief of per mail. Je ontvangt altijd een ontvangstbevestiging van de klantenservice en ten laatste na veertien dagen een inhoudelijk antwoord. Alternatief kan je de dienst bemiddeling van Q-shops contacteren of ervoor kiezen om jouw klacht neer te leggen bij het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je enige ervaring met Houtenspeelgoed-shop.nl? Dan zijn wij op zoek naar jouw review van het bedrijf. Laat ons weten hoe je hun service en de kwaliteit van de producten beoordeelt. Vertel ons wat jouw ervaringen met Houtenspeelgoed-shop.nl zijn. Door een recensie te schrijven help je immers andere consumenten die op zoek zijn naar meer informatie over Houtenspeelgoed-shop.nl. Een kleine moeite voor een goede daad!

Reviews over Houtenspeelgoed-shop.nl
Gerelateerde bedrijven
Massa markt logo
Massa markt
1 beoordeling
9
LEGO logo
LEGO
3 beoordelingen
7,5
Aosom.nl logo
Aosom.nl
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Erg klantvriendelijk

De mensen van de winkel zijn echt super klantvriendelijk. We zijn super goed geholpen door de mensen en ze hebben echt goed hun werk gedaan. Top website!

Geplaatst op: 15-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Elena S.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Houtenspeelgoed-shop.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Massa markt logo
Massa markt
1 beoordeling
9
LEGO logo
LEGO
3 beoordelingen
7,5
Aosom.nl logo
Aosom.nl
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Houtenspeelgoed-shop.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Houtenspeelgoed-shop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Houtenspeelgoed-shop.nl actief?

Houtenspeelgoed-shop.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Houtenspeelgoed-shop.nl reviews? Dan kun je naar de website van Houtenspeelgoed-shop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie