Crazy-toys.nl logo

Crazy-toys.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Crazy-toys.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3165
Crazy-toys.nl logo
Website
crazy-toys.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Crazy-toys.nl

Als liefhebber van modeltreinen ken je waarschijnlijk de webshop Crazy-toys.nl wel. Hier koop je zowel nieuwe als tweedehands modeltreinen. Echter, voor je een bestelling plaatst, wil je waarschijnlijk graag meer weten over beoordelingen van Crazy-toys.nl. Dat komt goed uit! Wij hebben de reviews van Crazy-toys.nl hier op deze pagina verzameld. Lees hier de ervaringen van andere liefhebbers van modeltreinen en neem een goeddoordachte beslissing om bij Crazy-toys.nl te kopen.

Over Crazy-toys.nl

Crazy-toys.nl, ook wel gekend als Crazy Trains, verkoopt zowel nieuwe als tweedehands modeltreinen en hun toebehoren. Het is de grootste webshop voor modeltreinen in Nederland.

Waarom kiezen voor Crazy-toys.nl?

Crazy-toys.nl heeft vele bekende merken modeltreinen en toebehoren in stock. De webshop is officieel dealer van bekende merken als Faller, Busch, Piko, Hobbytrain, Kato, Digikeijs, Kuehn, Massoth en Tomix. Binnen 30 dagen wordt je bestelling geleverd op het opgegeven adres. Bevalt het product je niet? Je hebt 14 dagen tijd om je bestelling zonder opgave van reden te herroepen. Deze bedenktijd gaat in op het moment dat je het laatste product van je bestelling hebt ontvangen. Producten kunnen enkel geretourneerd worden als ze niet gebruikt zijn. Daarnaast geeft Crazy-toys.nl je ook de mogelijkheid om je eigen verzameling modeltreinen te verkopen via hun website. Enkel partijen van minimaal 20 locomotieven en hun originele verpakkingen komen hiervoor in aanmerking. Crazy-toys.nl komt de treinen en hun toebehoren bij je thuis ophalen en indien nodig de modelbaan demonteren. Je ontvangt een officiële inkoopverklaring, zodat je bij de belastingdienst kunt verantwoorden wat de oorsprong van het geld is. Zitten er kapotte stukken in de aangeboden partij? Geen probleem, Crazy-toys.nl herstelt alle schade alvorens de producten voor verkoop aan te bieden.

Is Crazy-toys.nl betrouwbaar?

Voor je je nieuwste modeltrein bij Crazy-toys.nl koopt, wil je natuurlijk zeker zijn dat je bestelling wordt geleverd en dat je je geld niet kwijt raakt. Wij hebben gecontroleerd of Crazy-toys.nl een betrouwbaar bedrijf is. De hoofdzetel van het bedrijf zit in Nederland, meer bepaald in Almere, en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast zijn er vele reviews te vinden over Crazy-toys.nl en het grootste deel hiervan is positief. Vooral de goede, behulpzame service, de goede kwaliteit van de producten en de snelle levering worden geprezen in de vele beoordelingen. Dit doet ons concluderen dat Crazy-toys.nl zeker een betrouwbaar bedrijf is.

Klantenservice en klachten

Wil je een vraag stellen over een product in de webshop of heb je een opmerking over je bestelling? Op de website van Crazy-toys.nl vind je een formulier dat je kunt invullen, het bedrijf neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Ook via e-mail of via de telefoon is Crazy-toys.nl bereikbaar. Al je klachten over je bestelling of over de producten stuur je best via mail door, zodat Crazy-toys.nl samen met jou een oplossing kan zoeken.

Wil jij ook Crazy-toys.nl beoordelen?

Ben jij heel tevreden over je nieuwe modeltrein of passen de stukken van je modelbaan niet goed in elkaar? Laat ons weten wat jouw ervaringen zijn met Crazy-toys.nl, wij willen zowel jouw positieve als negatieve ervaringen horen. Schrijf hiernaast jouw review neer en geef andere liefhebbers van modeltreinen de juiste handvatten om een weldoordachte beslissing te nemen om bij Crazy-toys.nl te bestellen.

Reviews over Crazy-toys.nl

Gerelateerde bedrijven

Toprc logo
Toprc
4 beoordelingen
8,3
Allyourgames logo
Allyourgames
3 beoordelingen
8,7
World of Magic logo
World of Magic
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Crazy-toys.nl

Het bedrijf Crazy-toys.nl is geverifieerd door ons. De webshop crazy-toys.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Crazy-toys.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Crazy-toys.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van crazy-toys.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van crazy-toys.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 16-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Crazy-toys.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Toprc logo
Toprc
4 beoordelingen
8,3
Allyourgames logo
Allyourgames
3 beoordelingen
8,7
World of Magic logo
World of Magic
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Crazy-toys.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Crazy-toys.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Crazy-toys.nl actief?

Crazy-toys.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Crazy-toys.nl reviews? Dan kun je naar de website van Crazy-toys.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie