SnelleOfferte.nl logo

SnelleOfferte.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
SnelleOfferte.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1311
SnelleOfferte.nl logo
Website
snelleofferte.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen SnelleOfferte.nl

Wil je meer weten over SnelleOfferte.nl? Wat doet deze website precies, wanneer kun je het gebruiken en is het betrouwbaar? Hier lees je meer over SnelleOfferte.nl en kun je ervaringen van klanten lezen. Hier worden namelijk persoonlijke reviews gedeeld en kun je ook jouw eigen mening achterlaten in een review.

Over SnelleOfferte.nl

SnelleOfferte.nl is opgericht om het eenvoudiger te maken om meerdere offertes en leveranciers te vinden. Bij SnelleOfferte.nl heb je een groot aanbod aan producten en services waarvoor je een offerte kunt aanvragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het installeren van een traplift, het aanschaffen van een scootmobiel of aanpassingen voor de auto. Het complete overzicht aan producten en services kun je bekijken onder het kopje “Producten” in het menu op SnelleOfferte.nl.

Je kunt bij SnelleOfferte.nl in één keer al jouw wensen opgeven en ontvangt vervolgens een aanbod van geschikte leveranciers of aannemers die je kunnen helpen. Je kunt zelf het aanbod bekijken en vergelijken. Zo vind je in een mum van tijd een geschikte leverancier of aannemer voor jouw klus. Deze service is gratis en je kunt dus kosteloos meerdere offerte aanvragen. Deze zijn altijd vrijblijvend en je hoeft enkel te betalen, wanneer je akkoord gaat met een offerte.

Waarom kiezen voor SnelleOfferte.nl

Het zoeken naar een geschikte offerte is via deze manier een stuk eenvoudiger. Je hoeft niet zelf op zoek te gaan naar leveranciers of aannemers en je hoeft deze niet stuk voor stuk aan te schrijven. Deze manier is heel simpel en biedt je meer resultaten. Het bespaart je niet alleen veel tijd en zoekwerk, ook heb je de kans dat je een groter aanbod krijgt en wellicht een aanbieder vind, die je niet zelf zou hebben aangeschreven. Door een offerte te zoeken bij SnelleOfferte.nl, vergroot je jouw mogelijkheden.

Je kunt via SnelleOfferte.nl direct contact opnemen met professionele leveranciers. Bij SnelleOfferte.nl mogen alleen professionals zich aanmelden om hun services aan te bieden en je ontvangt direct hun contactgegevens. Op deze manier kun je binnen enkele minuten al contact hebben met de leverancier van jouw nieuwe watercooler.

Doordat je een aanbod hebt aan meerdere offertes, geniet je van meer transparantie. Je kunt namelijk niet alleen de prijzen van de offertes vergelijken, maar ook hun daadwerkelijke aanbod. Wat schrijft de ene leverancier in de offerte en wat neemt de ander wel of niet op in de prijs? Door een aanbod aan meerdere offertes weet je waar je op moet letten. Deze transparantie kun je gebruiken, wanneer je nog verder wilt onderhandelen.

Is SnelleOfferte.nl betrouwbaar?

Er zijn al duizenden offerte aanvragen behandeld door SnelleOfferte.nl en veelal met resultaat! De website is gratis te gebruiken en daarom hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid. Je hoeft pas te betalen, wanneer je akkoord gaat met een service of product. Ook is SnelleOfferte.nl glashelder over hun zaak en kun je moeiteloos het officiële Kamer van Koophandel inschrijfnummer vinden van de webshop. SnelleOfferte.nl is ook als betrouwbaar te omschrijven, vanwege de eenvoudige manier waarmee je in contact kunt komen met een medewerker van SnelleOfferte.nl. De klantenservice is goed bereikbaar.

SnelleOfferte.nl heeft een online privacystatement en een document met algemene voorwaarden. Hier lees je meer over wat jouw rechten en plichten zijn als klant. Wanneer het komt tot een betaling, dan kun je dit veilig online regelen via online betaalmethodes. Zo kun je gewoon betalen met Ideal en zijn online betalingen met creditcard of via Paypal ook altijd mogelijk.

Klantenservice en klachten

Je hebt de klantenservice van SnelleOfferte.nl snel aan de lijn. Direct op de startpagina boven in de rechterhoek wordt het telefoonnummer van SnelleOfferte.nl getoond. Je kunt dit nummer gebruiken, wanneer je vragen hebt over SnelleOfferte.nl of over een offerte dat wordt aangeboden. De klantenservice kun je bereiken met vragen en kan je advies geven over hun services. Neem je liever contact op via de mail? Ga dan naar het kopje “Contact” via het menu. Hier vind je een online contactformulier dat je kunt invullen. Schrijf hier jouw vraag en geef jouw contactgegevens op. SnelleOfferte.nl zal dan via de mail contact met je opnemen en jouw vragen beantwoorden.

Is het niet gelukt om een goede offerte te vinden, lukt het niet om de site te gebruiken of kun je geen contact vinden met een leverancier? Hulpvragen, kritiek en klachten mag je ook altijd melden. Je kunt hiervoor het telefoonnummer gebruiken of ook jouw klacht via het contactformulier naar SnelleOfferte.nl sturen. Klachten worden altijd zo snel mogelijk opgelost.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens een offerte aangevraagd bij SnelleOfferte.nl? Schrijf hier dan meer over jouw ervaringen met deze website. Waarom heb je gekozen om offertes te vergelijken bij SnelleOfferte.nl en ben je tevreden over hun aangeboden services? Je kunt hier jouw ervaringen delen en een beoordeling geven over deze website. Zou SnelleOfferte.nl aanraden aan nieuwe klanten?

Reviews over SnelleOfferte.nl
Gerelateerde bedrijven
Shopvoorgezondheid logo
Shopvoorgezondheid
2 beoordelingen
9,5
Incasso Advies Nederland logo
Incasso Advies Nederland
2 beoordelingen
9
Revitaltrax logo
Revitaltrax
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met SnelleOfferte.nl

SnelleOfferte.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop SnelleOfferte.nl bestaat al sinds 2010 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is SnelleOfferte.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via SnelleOfferte.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

SnelleOfferte.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van snelleofferte.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede handelingssnelheid

Ik heb hier een offerte aangevraagd en ik stond ervan versteld hoe snel er een offerte klaar stond. Ik had al binnen de kortste keren een offerte in mijn mailbox zitten. Geweldige service dus. Top!

Geplaatst op: 23-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dirk S.

8 / 10
3/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over SnelleOfferte.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Shopvoorgezondheid logo
Shopvoorgezondheid
2 beoordelingen
9,5
Incasso Advies Nederland logo
Incasso Advies Nederland
2 beoordelingen
9
Revitaltrax logo
Revitaltrax
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is SnelleOfferte.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over SnelleOfferte.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is SnelleOfferte.nl actief?

SnelleOfferte.nl is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bemiddeling en verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de SnelleOfferte.nl reviews? Dan kun je naar de website van SnelleOfferte.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie