Juristenkantoor.nl logo

Juristenkantoor.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Juristenkantoor.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4255
Juristenkantoor.nl logo
Website
juristenkantoor.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Juristenkantoor.nl

Als jij op zoek bent naar juridische hulp en graag wil weten wat andere mensen vonden van de dienstverlening van Juristenkantoor.nl, kan je er hier de beoordelingen op nalezen. Echte meningen van echte mensen die net als jij op zoek waren naar een goede service en professionele hulp. Alle reviews en beoordelingen over Juristenkantoor.nl staan netjes voor jou klaar en geven jou een handige overzicht om een weloverwogen keuze te maken.

Over Juristenkantoor.nl

Juristenkantoor.nl bestaat uit een team van opgeleide en ervaren juristen die zich hebben weten te specialiseren in letselschade. In alle dossiers willen ze hun cliënten professionaliteit, betrokkenheid en persoonlijke aandacht aanbieden, meteen ook de kernwaarden van het team. De professionaliteit kenmerkt zich door een doorgedreven opleiding, een hoge mate van vakkennis en ruime ervaring. De betrokkenheid gaat over het inlevingsvermogen van de behandelaars in elk specifiek dossier waarbij steeds naar het best mogelijke resultaat voor iedere cliënt wordt gestreefd. Persoonlijke aanpak tenslotte spitst zich toe op de manier van omgaan met iedere cliënt, namelijk door een zeer nabije service te bieden met open en eerlijke communicatie over iedere stap in het proces. Met verschillende kantoren verspreid over Nederland willen zij bereikbaar en toegankelijk zijn voor iedereen die hulp en bijstand zoekt in een letselschadedossier.

Waarom kiezen voor Juristenkantoor.nl

Bij Juristenkantoor.nl kan iedereen aankloppen die het slachtoffer werd van letselschade. Een arbeidsongeval, een verkeersongeval en ieder ander ongeval waarbij een derde kan aangeduid worden als aansprakelijke voor de opgelopen schade geven recht op een vergoeding in de tussenkomst van bijvoorbeeld medische kosten en loonverlies. Als burger kan het moeilijk zijn hierin je weg te vinden en dan kan je een beroep doen op de ervaring en expertise van Juristenkantoor.nl om jouw belangen in het dossier te verdedigen. De juristen zullen experts aanduiden die de aansprakelijkheid van een derde moeten aantonen en zullen van daaruit de voor jou correcte letselschadevergoeding vorderen.

Is Juristenkantoor.nl betrouwbaar?

Juristenkantoor.nl bezit het keurmerk van het Register Letselschade en is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties waaronder het Nederlands Instituut Schaderegelaars en het Nederlands Instituut voor Register Experts. Verder kan je op de website ook de ervaringen lezen van mensen die voor jou al aanklopten bij Juristenkantoor.nl voor hulp en bijstand. De aansluiting bij verschillende beroepsorganisaties en het toestaan van reviews op de eigen websites geven aan dat Juristenkantoor.nl de klantentevredenheid hoog in het vaandel draagt, wat voor toekomstige cliënten vertrouwen opwekt.

Klantenservice en klachten

Op de website van Juristenkantoor.nl zijn de contactgegevens makkelijk te vinden. Tijdens de kantooruren kan telefonisch contact opgenomen worden, er is een e-mailadres beschikbaar en het bezoekadres staat duidelijk weergegeven op de hoofdpagina van de website. Naar klantenservice toe onderscheidt Juristenkantoor.nl zich door het aanbieden van een persoonlijke aanpak waarbij huisbezoeken als standaard worden gezien en waarbij je als hulpzoekende een kennismakingsgesprek kan aanvragen naar de mogelijkheden van gratis rechtsbijstand toe. Je kan die mogelijkheid tot gratis rechtsbijstand ook zelf nagaan door een handige tool op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Net als jij zijn nog veel andere mensen ook op zoek naar waardevolle ervaringen van anderen die hun kunnen helpen bij het nemen van een beslissing om met een Juristenkantoor.nl wel of niet te gaan samenwerken. Heb jij al een ervaring achter de rug met Juristenkantoor.nl, aarzel dan zeker niet om ook jouw ervaringen met onze bezoekers te delen. Het nalaten van een review en beoordeling helpt anderen in dezelfde zoektocht als jij en is van onschatbare waarde.

Reviews over Juristenkantoor.nl

Gerelateerde bedrijven

Incasso Advies Nederland logo
Incasso Advies Nederland
2 beoordelingen
9
Zoekuwnotaris logo
Zoekuwnotaris
2 beoordelingen
10
Brookz logo
Brookz
3 beoordelingen
8,7

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Juristenkantoor.nl

Het bedrijf Juristenkantoor.nl is geverifieerd door ons. De webshop juristenkantoor.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Juristenkantoor.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Juristenkantoor.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van juristenkantoor.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van juristenkantoor.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Juristenkantoor.nl.

Geplaatst op: 04-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Juristenkantoor.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Incasso Advies Nederland logo
Incasso Advies Nederland
2 beoordelingen
9
Zoekuwnotaris logo
Zoekuwnotaris
2 beoordelingen
10
Brookz logo
Brookz
3 beoordelingen
8,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Juristenkantoor.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Juristenkantoor.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Juristenkantoor.nl actief?

Juristenkantoor.nl is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bemiddeling.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Juristenkantoor.nl reviews? Dan kun je naar de website van Juristenkantoor.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie