Maas Computers logo

Maas Computers reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Maas Computers reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
476
Maas Computers logo
Website
maascomputers.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Maas Computers

Door een refurbished systeem te kopen bij Maas Computers bespaar je niet alleen geld, maar ben je ook nog eens zeer duurzaam bezig. Bij Maas Computers vind je onder andere complete workstations voor zakelijk gebruik en notebooks voor consumenten. Door de jarenlange ervaring van Maas Computers in de computermarkt verkopen ze de meest gangbare producten voor concurrerende prijzen. Dit bedrijf heeft klantenservice hoog in het vaandel staan. Toch is het altijd prettig om eerst van anderen klanten te lezen wat hun ervaring is voordat je besluit om ergens een aankoop te doen. Wil je graag meer weten over de beoordelingen van Maas Computers? Wij hebben de reviews van echte klanten over Maas Computers verzameld en op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om hier een refurbished apparaat te kopen.

Over Maas Computers

De refurbished systemen die je bij Maas Computers aan kunt schaffen worden uitgebreid en procesmatig gecontroleerd. Hierdoor weet je zeker dat jouw systeem voldoet aan alle kwaliteitseisen, net zoals je dit gewend bent van een nieuw systeem. De gebruikte systemen die worden aangeboden hebben vergelijkbare specificaties als een nieuw systeem, maar je bespaart tot wel 70 procent op de nieuwprijs. Het grootste gedeelte van het assortiment van Maas Computers bestaat uit ex-leaseproducten die na 2 tot 3 jaar gebruik ingeruild worden. Deze apparatuur wordt helemaal schoongemaakt en technisch gecontroleerd voordat het wordt verkocht. Maas Computers biedt zakelijke klanten diverse voordelen. Zo kan je een offerte aanvragen en je vragen stellen aan de accountmanager. Bepaalde bedrijven kunnen kopen op rekening. Je profiteert altijd van resellers prijzen en een snelle garantie afhandeling. Consumenten krijgen 14 dagen bedenktijd en een volledige garantie tot 3 jaar op alle producten.

Waarom kiezen voor Maas Computers

Bij Maas Computers weet je wat je koopt. Alle producten worden namelijk voorzien van een A, B of C grade. Op technisch niveau worden alle producten gecheckt en daarnaast worden de apparaten volledig schoongemaakt. Dit houdt onder andere in dat vlekken worden verwijdert, stof wordt uitgeblazen, het product met een speciaal middel wordt gepoetst en dat jouw apparaat wordt gepolijst. De technische controle bestaat uit een controle van het geheugen, beeldscherm en systeem. Indien nodig wordt het toetsenbord vervangen of worden bepaalde onderdelen gerepareerd. Door een systeem upgrade, van bijvoorbeeld de processor, harde schijf, SSD, geheugen of het operating system, is het apparaat weer zo goed als nieuw. De garantieperiode bedraagt minimaal 1 jaar. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment en profiteert van de allerlaagste prijs.

Is Maas Computers betrouwbaar?

Zowel voor zakelijke als particuliere klanten is Maas Computers een betrouwbare aanbieder van refurbished apparatuur. Door de producten te voorzien van een A, B of C grade weet jij direct in welke staat het apparaat is. Daarnaast krijg je garantie op de tweedehands apparatuur en wordt alle onderdelen voor verkoop gecheckt en indien nodig vervangen. In 2019 is Maas Computers zelfs genomineerd voor winkelier van het jaar. Naast de webshop is er ook een fysieke winkel in Nijmegen. De klantenservice is altijd bereikbaar voor jouw vragen of opmerkingen.

Klantenservice en klachten

Je kunt heel veel informatie terugvinden op de website van Maas Computers. Door in te loggen in je persoonlijke account vind je onder andere een overzicht van bestellingen en retouren, creditnota's en offertes terug. Heb jij vragen of ben je op zoek naar een persoonlijk advies? Dan kun je altijd contact opnemen met een medewerker van Maas Computers. Dit kan telefonisch, per e-mail of whatsapp. Via de live chatfunctie kom je eenvoudig direct in contact met een medewerker. Maas Computers is ook actief op social media.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Maas Computers? Dan horen we graag meer van jou over dit bedrijf. Laat een review over Maas Computers achter waarin je bijvoorbeeld omschrijft wat je vindt van de kwaliteit van jouw apparaat, of je makkelijk hebt gevonden wat je zocht, of je een zakelijke of particuliere klant bent en wat je vindt van de service van Maas Computers. Door jouw beoordeling over Maas Computers te delen help je anderen bij het maken van de juiste beslissing.

Reviews over Maas Computers
Gerelateerde bedrijven
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
NoRRod.nl logo
NoRRod.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
8,2
75% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Onze beoordeling over Maas Computers

Maas Computers is geverifieerd door ons expert team. De webshop Maas Computers bestaat al sinds 2016 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Maas Computers lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Maas Computers. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Maas Computers is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van maascomputers.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Maas Computers.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer professioneel en deskundig

Laatst heb ik bij Maas Computers refurbished HP EliteBook besteld. Laptop werd zelfde dag nog verstuurd en dag later heb ik thuis gekregen.
Laptop was zeer netjes verpakt en het product zag er ook nog eens zeer netjes eruit.
Drie jaar garantie vond ik ook heel netjes en zeer aantrekkelijk

Geplaatst op: 01-05-2024
Laatst bewerkt op: 01-05-2024
Geschreven door: K.A. D.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gekocht en nooit gekregen

Jk heb laatst wat besteld, maar heb hierover nog niks over gehoord. Ik heb het ook nog niet binnen na 3 weken.

Geplaatst op: 14-04-2023
Laatst bewerkt op: 14-04-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Topbedrijf

2x HPZ840 besteld volgens afspraak geleverd, 1 systeem maakte veel meer geluid door ventilatoren. Deze is opgehaald en gerepareerd zonder extra kosten

Geplaatst op: 03-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ko D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Veel aanbod

Aangezien er de laatste tijd zo weinig aanbod is in computers en computer onderdelen ben ik erg blij dat ik via deze website super gemakkelijk nog heb kunnen bestellen. Erg fijn!

Geplaatst op: 15-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joep B.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Maas Computers
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
NoRRod.nl logo
NoRRod.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Maas Computers een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Maas Computers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,2 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Maas Computers actief?

Maas Computers is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) reparaties en computer.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Maas Computers reviews? Dan kun je naar de website van Maas Computers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie