OntbijtjeThuis.nl logo

OntbijtjeThuis.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
OntbijtjeThuis.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1844
OntbijtjeThuis.nl logo
Website
OntbijtjeThuis.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen OntbijtjeThuis.nl

Geniet jij ook altijd zo van je ontbijt? Er wordt niet voor niets gezegd dat je moet ontbijten als een vorst. De eerste maaltijd van de dag is belangrijk. En natuurlijk is het helemaal fantastisch als je dit ontbijt niet zelf hoeft klaar te maken. OntbijtjeThuis.nl verzorgt het graag voor je. Voor jou of voor iemand anders die je wilt verrassen. Maar wat is OntbijtjeThuis.nl eigenlijk voor bedrijf? Kun je een beetje vertrouwen op de kwaliteit? Wordt het ontbijt wel op de aangegeven tijd bezorgd? Is de kwaliteit in orde? Wij verzamelden beoordelingen van andere klanten. Door deze reviews te lezen, weet je al snel meer over OntbijtjeThuis.nl. Daarna kun je zelf een weloverwogen keuze maken om wel of niet bij hen te bestellen.

Over OntbijtjeThuis.nl

OntbijtjeThuis.nl bezorgt verschillende ontbijtjes. Ze zijn in een aantal simpele stappen te bestellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Lazy Sunday ontbijt of voor een Frans ontbijt. Je kunt helemaal zelf aangeven waar dit ontbijt bezorgd moet worden. Ook de tijd bepaal je zelf. OntbijtjeThuis.nl bezorgt in heel Nederland en het is 365 dagen per jaar mogelijk om het ontbijt te laten bezorgen. Zelfs op feestdagen is het mogelijk om jezelf of iemand anders te verwennen met een lekker en luxe ontbijt.

Waarom kiezen voor OntbijtjeThuis.nl

Wil je iemand verwennen voor zijn of haar verjaardag of een andere bijzondere gelegenheid, dan kun je bij OntbijtjeThuis.nl allerlei verschillende ontbijten bestellen. Het is natuurlijk heel gemakkelijk dat je niet zelf de broodjes hoeft te smeren en de eitjes hoeft te koken. Je hoeft er zelfs de deur niet voor uit. Met een aantal muisklikken regel je een ontbijt. Er zijn allerlei ontbijtpakketten te bestellen, van basic, tot luxe en nog luxer. Je kunt bij elke bestelling kiezen uit een levering in een ontbijtdoos of een levering op een mooi houten dienblad. De laatste keus is natuurlijk iets duurder, maar het serveert mooi en mensen houden er een prachtig dienblad aan over. Het is zelfs ook mogelijk om servies mee te bestellen. De ontbijten zijn vanaf een persoon te bestellen. De pakketten kunnen uitgebreid worden met allerlei cadeaus of bijvoorbeeld een Lazy Kid kinderontbijt. De ontbijtjes zijn supervers, want ze worden de ochtend van de bezorging bereid en verpakt. Je kunt het gewenste ontbijt op elke dag laten bezorgen, ook op bijzondere algemene feestdagen. Het ontbijt kan vanaf 6:00 uur bezorgd worden tot 13:00 uur. Je bepaalt zelf het exacte bezorgmoment. De bezorgkosten kun je simpel zelf uitrekenen op de website. In heel veel plaatsen wordt de bestelling gratis bezorgd. Deze kosten worden namelijk berekend op basis van de afstand tussen het afleveradres en de dichtstbijzijnde Ontbijtservice OntbijtjeThuis.nl vestiging. Wil je voor de volgende dag een ontbijt laten bezorgen, dan moet je dit uiterlijk 18:00 uur een dag van te voren hebben besteld. Betalen kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld via iDeal, een overschrijving of contant aan de deur.

Is OntbijtjeThuis.nl betrouwbaar?

Je ziet op de website van OntbijtjeThuis.nl dat het bedrijf gevestigd is in Lottum. Een echt adres zegt altijd al heel wat over de betrouwbaarheid van een webshop. Verder is de klantenservice op verschillende manieren bereikbaar. De betrouwbaarheid blijkt tenslotte ook uit ervaringen van eerdere klanten.

Klantenservice en klachten

Als er iets niet naar wens is, dan stelt OntbijtjeThuis.nl het zeer op prijs als klanten dit laten weten. Of dit nu gaat over de levering of over het bestelproces, klachten en opmerkingen kunnen altijd ingediend worden. In samenspraak met de klant probeert het bedrijf dit dan naar tevredenheid op te lossen. Ze ontvangen de klachten het liefst binnen 5 werkdagen, omdat het anders bijna niet meer mogelijk is om te achterhalen wat er fout is gegaan. De klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar via de e-mail. Dit is elke dag tot 13:00 uur.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens besteld bij OntbijtjeThuis.nl? Hoe was je ervaring? Heb je het ontbijt voor jezelf of voor iemand anders besteld? Kwam de maaltijd op de afgesproken tijd op het gewenste adres? Heb je eventueel contact op moeten nemen met de klantenservice omdat je een klacht had? Hoe werd dat opgelost? Beschrijf het in een recensie en help op die manier andere consumenten. Door jouw beoordeling krijgen ze een beter beeld van dit bedrijf.

Reviews over OntbijtjeThuis.nl
Gerelateerde bedrijven
Je-foto-op-canvas logo
Je-foto-op-canvas
2 beoordelingen
9
Papayo.nl logo
Papayo.nl
2 beoordelingen
9
Ongediertewinkel.nl logo
Ongediertewinkel.nl
5 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen
5,6
25% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Onze beoordeling over OntbijtjeThuis.nl

OntbijtjeThuis.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop OntbijtjeThuis.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is OntbijtjeThuis.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via OntbijtjeThuis.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van OntbijtjeThuis.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van OntbijtjeThuis.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van OntbijtjeThuis.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeeeeeer slecht

Ontbijt is om 11.45 nog niet geleverd. Als reden smoesjes van files die er helemaal nergens staan en andere "onvoorziene"omstandigheden. Echter: te langzaam en waarschijnlijk teveel orders aangenomen op moederdag die ze niet waar kunnen maken. Gekozen tijdvak was 8.30-9.30, maar daaraan mogen volgens hen geen consequenties aan verbonden worden!!! NOOIT BIJ BESTELLEN!!!

Geplaatst op: 14-05-2023
Laatst bewerkt op: 14-05-2023
Geschreven door: R V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Voel mij opgelicht

Bestel hier alsjeblieft niet, zonde van je geld!! Zijn echt oplichters! Ik heb nog nooit een review geschreven, maar voor dit bedrijf maak ik graag een uitzondering! Lees voor je een bestelling plaats even mijn onderstaande review door en bedenk dan heel goed of je de gok neemt. Ik zou op zoek gaan naar een ander bedrijf.
Ik had last minute een ontbijt besteld, voor de 50e trouwdag van mijn ouders, voor bezorging de volgende dag. Gelijk keurig de bevestiging met afgesproken datum en tijd op de mail binnengekregen. Helaas was er op de bestelde dag/tijd niets bezorgd. Nadat ik ze gemaild had dat er niets geleverd was en dat ze het geld mochten terugstorten, kreeg ik te horen dat ik zelf de bezorgdatum had gewijzigd. Aangegeven dat ik niets heb gewijzigd, ik ga toch niet een datum wijzigen als het op de 50e trouwdag bezorgd moet worden. Na meerdere keren gezegd te hebben stort het geld maar terug, bleven zij volharden dat ik het gewijzigd had en dat het de volgende ochtend bezorgd zou worden.
Volgende dag kreeg ik een foto van mijn ouders van het bezorgde ontbijt. Mijn ouders hadden geen idee wat ik besteld had, hoeveel het heeft gekost en wat de inhoud moest zijn. Mijn ouders zijn dankbare mensen en zullen nooit klagen over een gekregen cadeau. Van de foto schrok ik, dat ik ruim 85 euro had betaald voor dit! De inhoud van het ontbijt is totaal niet de waarde van wat ik had betaald. Als je een “Lazy Party Feestontbijt” besteld waar bijvoorbeeld een portie gemengd fruit bij zit en op de foto op de website staat een bakje met fruitsalade. Dan is het niet echt “lazy” als je een banaan, een appel en 2 mandarijnen krijgt en jezelf de fruitsalade moet maken. De inhoud van het pakket zag er uit of ze thuis nog even snel de kast in zijn gedoken om iets bij elkaar te gooien. De Duitse broodjes waren niet eens afgebakken! Ik had voor dit pakket gekozen omdat er ook een wenskaart bij zou zitten, passend bij het thema, voorzien van de tekst die ik had opgegeven. Thema “gouden huwelijk” aangevinkt en wat kregen mijn ouders, een afgeknipt stukje wit papier met de opgegeven tekst er op. Verschillende “simpele” dingen zoals bijvoorbeeld yoghurts en schaaltje tomaat/komkommer zaten niet in het ontbijt.
Als ze mij eerlijk hadden gezegd “sorry, het lukt ons niet om het ontbijt op tijd te regelen”. Of “we zijn de bestelling vergeten”. Dan had ik die eerlijkheid heel erg gewaardeerd en begrepen. Voor mij was er dan niets aan de hand geweest, maar hoe zij het nu afhandelen is gewoon schandalig. De klantenservice is zo bedroevend slecht. Ik heb een klacht ingediend, zeggen ze hadden ze het bij de deur maar moeten weigeren. Alsof mensen die een cadeau aangeboden krijgen en niet weten wat de inhoud is al bij voorbaat iets weigeren. Plus volgens de algemene voorwaarden ben je dan je geld kwijt. Ik had bij het ontbijt pakket een fles Prosecco extra besteld, die was wel geleverd. Daarom heb ik tegen de klantenservice gezegd stort het geld minus de fles Prosecco maar terug. Volgens mij een hele redelijk vraag en oplossing, maar zij blijven niet voor rede vatbaar.

Geplaatst op: 07-12-2022
Laatst bewerkt op: 07-12-2022
Geschreven door: Lin

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vreselijk! Niks hier bestellen! Je word bezeikt!!

Bestelling niet compleet! Liegende bezorger. Totaal geen hulp of begrip. Bestel hier niks! Ze bezeiken je echt!

Geplaatst op: 25-12-2022
Laatst bewerkt op: 25-12-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed verzorgd

Alles was goed verzorgd en was heel uitgebreid. De bestelling was harstikke optijd bezorgd zodat we doordeweeks nog samen met de kinderen konden ontbijten. Dit is dus echt een aanrader!

Geplaatst op: 04-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Elisa L.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over OntbijtjeThuis.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Je-foto-op-canvas logo
Je-foto-op-canvas
2 beoordelingen
9
Papayo.nl logo
Papayo.nl
2 beoordelingen
9
Ongediertewinkel.nl logo
Ongediertewinkel.nl
5 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is OntbijtjeThuis.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over OntbijtjeThuis.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,6 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is OntbijtjeThuis.nl actief?

OntbijtjeThuis.nl is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de OntbijtjeThuis.nl reviews? Dan kun je naar de website van OntbijtjeThuis.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie