Huurportaal.nl logo

Huurportaal.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Huurportaal.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Huurportaal.nl logo
Website
huurportaal.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Huurportaal.nl

Het valt beslist niet altijd mee om snel de beschikbare huurwoningen in beeld te krijgen. Huurportaal.nl zou je dan verder kunnen helpen. Om daar beter zicht op te krijgen, hebben we speciaal voor jou de reviews en ervaringen samengevat. Op basis van die informatie kun je vervolgens zelf beslissen om ook te kiezen voor Huurportaal.nl.

Over huurportaal

Noem Huurportaal.nl maar gerust dé zoekmachine voor huurwoningen in heel Nederland. Je vindt er te huren woningen van Maastricht tot Groningen en alles wat daar tussen ligt. Huurportaal.nl verzamelt de nieuwste huurwoningen op één centraal portaal. Dat bespaart je heel erg veel kostbare tijd, nu je niet meer langs tien verschillende websites hoeft te surfen. Een account op Huurportaal.nl volstaan voortaan.

Waarom kiezen voor Huurportaal.nl

Omdat je nu eindelijk eens alles onder één dak vindt. Je bespaart kostbare tijd en bent met een bezoek aan Huurportaal.nl weer volledig op de hoogte van het aanbid huurhuizen. Voorheen was je veel tijd kwijt en moest je zeker tien websites bij langs. Je kunt een ZoekAgent aanmaken, waarbij jij je voorkeuren wat betreft locatie, het aantal slaapkamers en de prijs aangeeft. Komt er een woning beschikbaar die voldoet aan jouw specifieke wensen, dan krijg je een e-mail notificatie en kun je meteen je slag slaan. Ook verhuurders kiezen voor Huurportaal.nl. Verhuurders kunnen gratis een advertentie maken, waarna ze al binnen 24 uur rechtstreeks benaderd kunnen worden door een geïnteresseerde partij.

Is Huurportaal.nl betrouwbaar?

Uit de reviews en ervaringen blijkt dat je te maken hebt met een zeer betrouwbare partner. Je kunt er op vertrouwen dat je elke dag het meest recente aanbod aan huurwoningen voorgeschoteld krijgt. De beste selectie uit in totaal ongeveer tweehonderd websites. Je vindt er ook de grootste selectie aan verhuur advertenties in Nederland. Huurportaal.nl heeft verder een uitstekende klantenservice en een abonnement is helemaal niet duur, zeker niet afgezet tegen dat wat je geboden krijgt. De ruim 10.000 woningen die te huur aangeboden worden, kun je ook vertrouwen. Bij Huurportaal.nl huur je beslist geen kat in de zak.

Klantenservice en klachten

Huurportaal.nl heeft geheimen voor de klant. Je vindt alle bedrijfsgegevens gewoon op de website tot aan het Kamer van Koophandel inschrijfnummer aan toe. Omdat je ook het adres op de website vindt, kun je als je een klacht hebt die gewoon schriftelijk indienen. Het kan ook sneller. In dat geval bel je gewoon met Huurportaal.nl of stuur je een e-mail. Huurportaal.nl streeft naar tevreden klanten en zal er alles aan doen om iets aan jouw klacht te doen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je twijfels over een product of een dienst en vind je het lastig een keuze te maken? Dan heb je echt iets aan de beoordelingen van mensen die al gebruik hebben gemaakt van dat product of dienst. Die beoordelingen zijn onafhankelijk en het gaat doorgaans om zeer praktische informatie. Die informatie helpt je om de juiste beslissing te nemen. Daarom willen we je vriendelijk verzoeken om voortaan ook een beoordeling te maken. Op die manier kun jij mensen ook helpen bij het nemen van de enige juiste beslissing.

Reviews over Huurportaal.nl

Gerelateerde bedrijven

TradeTracker logo
TradeTracker
2 beoordelingen
10
Makelaarzoeker logo
Makelaarzoeker
2 beoordelingen
8,5
Libero Aankoop logo
Libero Aankoop
1 beoordeling
10
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Huurportaal.nl

Het bedrijf Huurportaal.nl is geverifieerd door ons. De webshop huurportaal.nl is al sinds 2016 een betrouwbare partij om te bestellen. Huurportaal.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Huurportaal.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van huurportaal.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van huurportaal.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 23-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne website

Ik heb al vaker gebruik gemaakt van deze website en het werkt echt super fijn. Het zoeken werkt echt gemakkelijk en er zijn er ook altijd veel beschikbaar. Fijn dat deze website bestaat.

Geplaatst op: 05-07-2021
Laatst bewerkt op: 06-07-2021
Geschreven door: Willem V.

9 / 10
4/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Huurportaal.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

TradeTracker logo
TradeTracker
2 beoordelingen
10
Makelaarzoeker logo
Makelaarzoeker
2 beoordelingen
8,5
Libero Aankoop logo
Libero Aankoop
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Huurportaal.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Huurportaal.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Huurportaal.nl actief?

Huurportaal.nl is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kamerverhuur en makelaars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Huurportaal.nl reviews? Dan kun je naar de website van Huurportaal.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie