TradeTracker logo

TradeTracker reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
TradeTracker reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
298
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over TradeTracker

Het bedrijf TradeTracker is geverifieerd door ons. De webshop tradetracker.com is al sinds 2003 een betrouwbare partij om te bestellen. TradeTracker is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. TradeTracker maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

TradeTracker is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van tradetracker.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van TradeTracker.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Netjes bedrijf

TradeTracker is één van de betere affiliate netwerken. Ten opzichte van andere affiliate netwerken heeft TradeTracker de meeste webshops en andere bedrijven als adverteerder in hun systeem. Vooral ook heel veel kleinere en onbekendere namen. Ook in de reisbranche zijn ze goed vertegenwoordigd. Er zijn ook zeker premium bedrijven/namen te vinden maar daarin blinken ze niet uit.

De support van TT is ook goed. Ze reageren netjes op vragen en helpen ons op de juiste manier. De reactie snelheid is ook normaal.

Qua betalingen gaat ook alles op een normale manier. Het duurt wel altijd even voordat je je verdiende geld uitbetaald krijgt. Dat komt omdat eerst de adverteerder tijd heeft om de sale nog af te keuren, daarna de adverteerder gefactureerd wordt en daarna TT pas jouw je verdiende geld uitbetaald.

Ook blijft in de affiliate wereld natuurlijk altijd de vraag of alle afkeuringen en tracking helemaal 100% goed werkt. Daar kan ik niet echt over oordelen. Maar ga je met in de affiliate wereld aan de slag dan zou ik zeker een account bij TradeTracker aanmaken. Veel bedrijven om te promoten die je elders niet kunt vinden.

Geplaatst op: 07-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bo

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over TradeTracker
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Huurportaal.nl logo
Huurportaal.nl
7 beoordelingen
4,1
Libero Aankoop logo
Libero Aankoop
3 beoordelingen
7
Huurwoningen.nl logo
Huurwoningen.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is TradeTracker een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over TradeTracker. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is TradeTracker actief?

TradeTracker is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) makelaars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de TradeTracker reviews? Dan kun je naar de website van TradeTracker gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie