Huurflits.nl logo

Huurflits.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Huurflits.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Huurflits.nl logo
Website
huurflits.nl
Categorie
Makelaars
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Huurflits

Woningzoekende en mensen die een woning willen verhuren, zijn altijd welkom bij Huurflits. Lees hier, naast verdere informatie over deze website, ook de persoonlijke ervaringen en reviews van gebruikers van Huurflits.

Over Huurflits

Huurflits is een van de grootste online platforms voor woningzoekende en mensen die een woning willen verhuren in Nederland. Wat deze site zo bijzonder maakt, is dan alle informatie beschikbaar is, ook zonder een account. Je kunt dus vooraf alle informatie over een huurwoning inzien en hoeft pas te betalen, wanneer je in contact wilt komen met de verhuurder.

Je kunt gratis het complete aanbod van Huurflits bekijken. Wil je in contact komen of een woning huren? Dan kun je een premium account aanmaken. Je hebt hier twee opties voor. Je kunt een account voor 30 dagen aanmaken, of een account voor 90 dagen. Je hoeft vervolgens ook niets zelf op te zeggen, want het account loopt nooit automatisch door. Dit hoeven alleen de woningzoekenden te doen. Als verhuurder kun je gratis jouw woningen aanbieden bij Huurflits en in contact komen met woningzoekenden.

Waarom kiezen voor Huurflits

Huurflits is glashelder over het aanbod en de voorwaarden. Je kunt als bezoeker alle informatie vinden en hoeft dus nooit vooraf te betalen. Dit maakt het een stuk flexibeler om bij Huurflits te zoeken naar een nieuwe woning. Je betaalt dus alleen, wanneer je geïnteresseerd bent en echt iets wilt huren. Zo verspil je dus nooit geld in jouw zoektocht naar een nieuwe droomwoning.

Ook is Huurflits aan te raden, omdat je hier heel eenvoudig kunt zoeken. Je kunt het complete aanbod bekijken, maar natuurlijk ook een stuk gerichter zoeken. Zo kun je op plaatsnaam zoeken en zelfs de zoekopdracht nog verder aanpassen. Je kunt de hoeveelheid kamers opgeven, maar ook de totale oppervlakte, prijs en meer. Zo kun je een stuk gerichter zoeker naar een geschikte huurwoning.

Is Huurflits betrouwbaar?

Er zijn al veel mensen je voorgegaan en hebben een prachtige huurwoning gevonden via Huurflits. Het is daarom een zeer betrouwbaar online platform voor woningzoekenden. De website is beveiligd en er wordt goed omgegaan met jouw persoonlijke gegevens. Wanneer je zelf een woning online aanbiedt, wordt deze ook vervolgens verwijderd van het platform, wanneer er een huurder is gevonden.

Wanneer je een premium account wilt aanmaken, kan dit veilig online bij Huurflits. Je kunt de betaling voor de premium account gewoon veilig online via jouw bank doen. Je kunt namelijk onder andere betalen met Ideal. Daarnaast kun je het account ook afsluiten middels een betaling per creditcard of Paypal.

Klantenservice en klachten

Zowel de huurders, als de verhuurders kunnen in contact komen met Huurflits voor meer informatie. Lukt het niet om een advertentie te plaatsen of lukt het niet om een premium account aan te maken? Neem dan contact op met de Huurflits klantenservice voor hulp. Zij kunnen je helpen en ervoor zorgen dat jij optimaal gebruik kunt maken van hun website. Je kunt de klantenservice telefonisch contacteren of een mail sturen. Je wordt altijd snel geholpen.

Ben je niet tevreden over de service die Huurflits biedt? Of heb je een specifieke klacht over Huurflits en hun diensten? Dan kun je het beste altijd direct contact opnemen met Huurflits via de klantenservice. Hun klantenservice is er ook voor klachten over hun site of hun diensten. Wanneer je niet tevreden bent, kunnen zij er nog voor zorgen dat er snel een oplossing kan worden gevonden. Zo kun je alsnog tevreden gebruik maken van hun diensten en een woning handig en snel huren of verhuren.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij jouw droomwoning of appartement gevonden via Huurflits? Of verhuur jij jouw vastgoed altijd via deze website? Laat dan weten wat voor jouw de doorslaggevende factor was en waarom je graag bij Huurflits jouw woning huurt of verhuurt. Dit kan een persoonlijker en duidelijker beeld geven van deze website en dienen als persoonlijk advies voor nieuwe klanten. Je kunt jouw persoonlijke review of ervaringen over de website Huurflits hieronder achterlaten

Gerelateerde bedrijven

Makelaarzoeker logo
Makelaarzoeker
2 beoordelingen
8,5
iQ Makelaars logo
iQ Makelaars
2 beoordelingen
8,5
Libero Aankoop logo
Libero Aankoop
1 beoordeling
10
8
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Huurflits.nl

Huurflits.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Huurflits.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Huurflits.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Huurflits.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Huurflits.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van huurflits.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Huurflits.nl.

Geplaatst op: 23-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede zoekmachine

Ik was al een tijdje op zoek naar een betaalbare huurwoning en door de zoekmachine van deze site heb ik die snel gevonden. Alles werd overzichtelijk gepresenteerd en het was gemakkelijk zoeken.

Geplaatst op: 12-05-2021
Geschreven door: Guus N.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Huurflits.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Makelaarzoeker logo
Makelaarzoeker
2 beoordelingen
8,5
iQ Makelaars logo
iQ Makelaars
2 beoordelingen
8,5
Libero Aankoop logo
Libero Aankoop
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Huurflits.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Huurflits.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Huurflits.nl actief?

Huurflits.nl is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) makelaars en verhuurbedrijven.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Huurflits.nl reviews? Dan kun je naar de website van Huurflits.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie