DirectWonen logo

DirectWonen reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
DirectWonen reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
585
DirectWonen logo
Website
directwonen.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen DirectWonen

De vraag naar huurwoningen is groot en het internet biedt verschillende mogelijkheden om te zoeken naar de meest geschikte woning voor jou. DirectWonen is geen bemiddelaar of makelaar, maar omschrijft zich als online huurmarkt. Via de website brengt DirectWonen online huurders en verhuurders bij elkaar. Als je ervoor kiest een huis te vinden via DirectWonen, wil je natuurlijk weten of het aanmaken van een account ook echt de moeite waard is. Klanten van DirectWonen kunnen je daar veel over vertellen. In onze reviews kun je lezen hoe zij de service van DirectWonen hebben ervaren, of dat nu om het huren of verhuren van een woning gaat. Lees de recensies en je zult op basis van onze ongecensureerde beoordelingen een goede keuze maken om je online bij DirectWonen in te schrijven, of toch maar niet.

Over DirectWonen

DirectWonen is in 2014 opgericht als dochteronderneming van Qmulus, een kapitaalinvesteringsbedrijf in Den Haag. Het oprichten van DirectWonen komt voort uit het doel om de huurmarkt te verbeteren door verhuurders en huurders op een makkelijke manier bij elkaar te brengen met behulp van het internet. Dit werkt zowel voor de huurders als de verhuurders. Huurders kunnen reageren op woningen die zowel door woningcorporaties als particuliere verhuurders, makelaars en beleggers op de website worden aangeboden. De verhuurders kunnen op hun beurt eenvoudig huurders selecteren aan de hand van het door hun ingevulde profiel. Inschrijven is gratis voor beiden. Je kunt als woningzoekende echter ook kiezen voor een Smart account, waarvoor je tweewekelijks of maandelijks een bedrag betaalt. Met een Smart account kun je rechtstreeks contact opnemen met de verhuurder van een advertentie. Ook kun je als eerste reageren op Smart Only advertenties. Je kunt met het Smart account ook een introductievideo van jezelf plaatsen. Kortom, met een Smart account vergroot je je kans op het vinden van een huurwoning.

Waarom kiezen voor DirectWonen?

Het valt niet mee in deze tijd een huurwoning te vinden. De website DirectWonen en de gratis bijbehorende app kunnen jou daarbij helpen. Je kunt je er gratis inschrijven en een profiel aanmaken. Als je een account hebt aangemaakt, kun je gratis reageren op advertenties van verhuurders. Via DirectWonen ontvang je persoonlijke e-mail alerts. Kies je tegen een tweewekelijkse of maandelijkse betaling voor het Smart account, dan is de kans nog groter dat je slaagt in het vinden van een woning. Je kunt met het Smart account direct contact opnemen met de verhuurder, of zelfs als eerste reageren op een Smart Only advertentie. DirectWonen helpt je daarnaast ook bij het zo slim mogelijk invullen van je profiel en je kunt er een persoonlijke video plaatsen als visitekaartje.

Is DirectWonen betrouwbaar?

DirectWonen is gevestigd in Den Haag en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Op de website staat in 3 eenvoudige stappen beschreven hoe je jezelf kunt inschrijven als woningzoekende. DirectWonen vraagt niet om een bemiddelingsvergoeding. Voor verhuurders vraagt het bedrijf ook geen marketingvergoeding. Alleen als je gebruik maakt van het Smart account betaal je tweewekelijks of maandelijks via iDEAL, Visa of Mastercard. Dit account wordt automatisch verlengd. Als je het wilt stopzetten kun je dat via je account laten weten. Heb je te maken met een onbetrouwbare verhuurder of scammer, dan vind je op de website van DirectWonen informatie over hoe te handelen.

Klantenservice en klachten DirectWonen

Het is niet mogelijk een vestiging van DirectWonen te bezoeken. Contact met DirectWonen is mogelijk via e-mail en het online contactformulier.

Wil jij DirectWonen ook beoordelen?

Heb jij via de gratis inschrijving of app een leuke huurwoning via DirectWonen gevonden? Of blijkt de aanschaf van een Smart account (tegen betaling) toch echt wel een eerste vereiste voor een kans van slagen? Vertel ons hoe jij je inschrijving bij DirectWonen hebt ervaren. Woningzoekenden zullen je daar zeer dankbaar voor zijn!

Reviews over DirectWonen
Gerelateerde bedrijven
Skala.nl logo
Skala.nl
2 beoordelingen
9
Huurwoningbemiddeling.nl logo
Huurwoningbemiddeling.nl
5 beoordelingen
5,2
Godrive logo
Godrive
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met DirectWonen

Het bedrijf DirectWonen is geverifieerd door ons. De webshop directwonen.nl is al sinds 2000 een betrouwbare partij om te bestellen. DirectWonen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. DirectWonen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van directwonen.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van directwonen.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed geholpen

Ik ben erg goed geholpen door het personeel. Ze hebben mij geholpen om de perfecte kamer te vinden die het best bij mij past. Ik ben echt super blij met alle service die ze hebben geleverd en met wat ik heb gevonden!

Geplaatst op: 23-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fabian B.

8 / 10
3/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over DirectWonen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Skala.nl logo
Skala.nl
2 beoordelingen
9
Huurwoningbemiddeling.nl logo
Huurwoningbemiddeling.nl
5 beoordelingen
5,2
Godrive logo
Godrive
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DirectWonen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over DirectWonen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DirectWonen actief?

DirectWonen is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verhuurbedrijven.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DirectWonen reviews? Dan kun je naar de website van DirectWonen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie