Listnride logo

Listnride reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Listnride reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Listnride logo
Website
listnride.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website
Hoe het allemaal begon
Het team van Listnride bestaat uit gepassioneerde fietsers. Er wordt gekeken naar alle mogelijkheden die zich voordoen bij het ontdekken van nieuwe bestemmingen, het ontmoeten van nieuwe mensen, en dat terwijl Listnride tegelijkertijd bijdraagt aan een betere gezondheid en een beter milieu.

Listnride vandaag
Listnride groeit continu verder. Op dit moment zijn de fietsen niet alleen beschikbaar in grote steden als Amsterdam, Berlijn of Wenen, maar ook in populaire vakantiebestemmingen als de Canarische Eilanden en Toscane. Het aantal en de verscheidenheid aan fietsen is groot, waardoor het gemakkelijk is om elke gewenste fiets te huren: of het nu gaat om een e-bike, racefiets of stadsfiets. Reviews over Listnride

Gerelateerde bedrijven

Anode Energie logo
Anode Energie
2 beoordelingen
10
Tele2 logo
Tele2
13 beoordelingen
6,5
eMatching logo
eMatching
14 beoordelingen
6,4
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over listnride.nl

Listnride is geverifieerd door ons expert team. De webshop Listnride bestaat al sinds 2017 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Listnride lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Listnride. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van listnride.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van listnride.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Listnride.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie en goede fietsen

We hebben tijdens onze laatste vakantie een fiets gehuurd om door de duinen mee te fietsen. Hier kregen we de juiste fietsen die hier ook geschikt voor waren. Als we weer een keer een fiets vakantie willen doen kloppen we zeker eerst hier aan!

Geplaatst op: 23-03-2021
Laatst bewerkt op: 22-05-2021
Geschreven door: Isabelle C.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Listnride


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Anode Energie logo
Anode Energie
2 beoordelingen
10
Tele2 logo
Tele2
13 beoordelingen
6,5
eMatching logo
eMatching
14 beoordelingen
6,4

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Listnride een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Listnride. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Listnride actief?

Listnride is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verhuurbedrijven en fietsverhuur.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Listnride reviews? Dan kun je naar de website van Listnride gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie