Listnride logo

Listnride reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Listnride reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1289
Listnride logo
Website
listnride.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Listnride

Wil jij heel graag weten welke reviews er over Listnride worden geschreven door klanten? Wij hebben alle reviews van Listnride hier op een rijtje gezet voor je. In de reviews kun je lezen of mensen een positieve of negatieve ervaring toen ze in het verleden een fiets bij ze huurde of verhuurde. Na het lezen van de reviews heb je een beter beeld van het bedrijf en kun je beslissen of je ook een fiets wilt (ver)huren bij Listnride.

Over Listnride

Listnride is een online boekingsplatform waar je fietsen kunt huren over de gehele wereld. Het bedrijf is in 2017 opgericht door de twee vrienden Johannes en Gert-Jan met een grote passie voor fietsen. Tijdens bezoekjes aan het buitenland was het vaak een hele zoektocht om een goede fiets te huren. Hierdoor kwamen ze op het idee om Listnride op te richten. Het is een platform waar iedereen terecht kan die dol is op fietsen en de perfecte fiets wil vinden. Ze verhuren fietsen voor elke terrein en dus in heel veel verschillende landen. Het doel van Listnride is om je de perfecte rit te geven en ze hebben ”˜We change every place into a perfect ride’ als visie.

Waarom kiezen voor Listnride

Bij Listnride kun je niet alleen in heel Europa een fiets huren, maar zelfs over de hele wereld. Een fiets (ver)huren was nog nooit zo makkelijk, of je nou in Barcelona, Wenen of Amsterdam bent. Ze bieden je toegang tot maar liefst ruim 50.000 fietsen. Ongeacht waar je ook bent, je kunt overal een Listnride fiets huren. Ze verhuren verschillende soorten fietsen, waaronder stadsfietsen en mountainbikes. In het assortiment vind je diverse merken, waaronder Black Iron Horse, Fazua en Votec. Wil jij een eigen fiets verhuren? Ook dat kan op het boekingsplatform. Dankzij het platform komen huurders en verhuurders bij elkaar. Een echte win-winsituatie dus.

Is Listnride betrouwbaar?

Op de website is te lezen dat je bij Listnride fietsen op een eenvoudige en veilige manier kunt (ver)huren. Door de jaren heen is het bedrijf gegroeid en heeft het zich verder ontwikkeld. Op het platform vind je de meest trendy fietsmerken en worden er fietsen verhuurd door professionele verhuurbedrijven en fietswinkels. In diverse landen hebben de fietsen een zogenoemde Bike Protection. Wanneer je je fiets verhuurd, wil je natuurlijk wel dat hij onbeschadigd terugkomt en niet gestolen wordt. Dankzij Bike Protection wordt je fiets hiertegen beschermd. Je kunt het bedrijf volgen op Facebook en Instagram, maar je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte wanneer er bijvoorbeeld een nieuw merk is toegevoegd..

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag, opmerking of klacht? Er is een klantenservice aanwezig die al jouw vragen kan beantwoorden en je verder kan helpen. Je kunt ze een mailtje sturen of neem telefonisch contact met ze op. Daarnaast zijn veelgestelde vragen al voor je beantwoord op de website. Je kunt daar bijvoorbeeld lezen hoe je de huurprijs bepaalt, of je servicekosten moet betalen en hoe je je persoonlijke gegevens in je account kunt wijzigen. Bekijk dus eerst deze veelgestelde vragen voordat je contact met ze opneemt.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens, toen je bijvoorbeeld een weekendje weg was in Nederland of ergens op de wereld op vakantie was, een fiets gehuurd bij Listnride? Of ben jij juist degene die een fiets verhuurd op het boekingsplatform? Dan horen wij heel graag hoe jij het bedrijf beoordeelt en willen we je van harte uitnodigen om een review over ze te schrijven. In je review kun je benoemen wat je algemene oordeel is, maar je kunt bijvoorbeeld ook positieve en/of negatieve punten benoemen. Alles is goed, zolang het maar je eerlijke mening is. Mensen die nog geen ervaring hebben met Listnride kunnen de reviews lezen. Reviews geven namelijk een goed beeld van het bedrijf.

Reviews over Listnride
Gerelateerde bedrijven
DirectWonen logo
DirectWonen
2 beoordelingen
9
Huurflits.nl logo
Huurflits.nl
10 beoordelingen
6,1
Loxam logo
Loxam
3 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Listnride

Listnride is geverifieerd door ons expert team. De webshop Listnride bestaat al sinds 2017 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Listnride lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Listnride. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van listnride.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van listnride.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Listnride.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie en goede fietsen

We hebben tijdens onze laatste vakantie een fiets gehuurd om door de duinen mee te fietsen. Hier kregen we de juiste fietsen die hier ook geschikt voor waren. Als we weer een keer een fiets vakantie willen doen kloppen we zeker eerst hier aan!

Geplaatst op: 23-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Isabelle C.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Listnride
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
DirectWonen logo
DirectWonen
2 beoordelingen
9
Huurflits.nl logo
Huurflits.nl
10 beoordelingen
6,1
Loxam logo
Loxam
3 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Listnride een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Listnride. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Listnride actief?

Listnride is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verhuurbedrijven en fietsverhuur.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Listnride reviews? Dan kun je naar de website van Listnride gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie