Loxam logo

Loxam reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Loxam reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2545
Loxam logo
Website
loxam.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Loxam

Heb je een klus te klaren dan hoef je tegenwoordig gelukkig niet zelf meteen alle gereedschappen en machines aan te schaffen. Die kun je namelijk prima huren en dat is behoorlijk voordeliger dan de aanschaf van dergelijke producten. Een van de adressen waar je machines en gereedschappen zou kunnen horen is Loxam. Om je een goed beeld te geven van wat Loxam is en wat het je kan bieden hebben we hier speciaal voor jou de reviews en ervaringen op kort en bondige wijze samengevat.

Over Loxam

Loxam mag beschouwd worden als de marktleider op het gebied machines en gereedschappen voor onder meer de bouw, infra, GWW, hoveniers, industrieën en diensten en de evenementenindustrie. Je huurt er alles en dat heeft Loxam de nodige faam opgeleverd. Momenteel heeft het vijftig vestigingen en landelijke dekking. Loxam heeft zowel fysieke winkels als een uitgebreide webshop. Wereldwijd heeft het zelfs 1100 vestigingen verdeeld over dertig landen. Loxam verhuurt liefst 650.000 machines ondertussen, hetgeen alles zegt over de groei die deze onderneming heeft doorgemaakt.

Waarom kiezen voor Loxam

Loxam biedt ontzettend veel. Je huurt er graafmachines en hoogwerkers, aggregaten, compressoren, steigers, bouwplaats inrichtingen, graafmachines, zagen en boxen. Ook voor vorkheftrucks en meetapparatuur ga je naar Loxam. De te huren producten zijn voor je onderverdeeld in de rubrieken bouwplaats inrichting, energie, lucht en water, grond-, weg- en waterbouw, gereedschap, hef-, hijs en transportmiddelen, klimaatbeheersing, tuingereedschappen, schoonmaken en reinigen en veiligheid.

Is Loxam betrouwbaar?

Je kunt Loxam, zo staat te lezen in de vele positieve reviews en ervaringen, gerust omschrijven als betrouwbaar. Mooi voorbeeld is bijvoorbeeld wel het feit dat je als klant gebruik kunt maken van het Loxam Training Center, waardoor je veiliger op hoogte kunt werken. Het houdt binnen Loxam dus nadrukkelijk niet op bij het verhuren van gereedschappen en machines. De betrouwbaarheid spreekt ook uit de groei van de onderneming, net als het feit dat je 24/7 bij Loxam terecht kunt voor technische vragen en spoedbestellingen.

Klantenservice en klachten

Om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn is er een speciale app beschikbaar om het verhuurproces nog gemakkelijker te maken. Uiteraard vind je die in zowel de App Store als in Google Play. De bereikbaarheid van Loxam is groot, zeker ook als je een klacht hebt. Je kunt gewoon bellen, bij een Loxam vestiging binnen stappen en je kunt eveneens een e-mail sturen. Daarnaast is Loxam actief op de sociale media en dus kun je ook via bijvoorbeeld Facebook, Twitter en Instagram contact zoeken. Door je te abonneren op de gratis nieuwsbrief, blijf je ook steeds op de hoogte van alles wat Loxam te bieden heeft.

Wil jij ook beoordelen?

De toegevoegde waarde van reviews en ervaringen van mensen die al zaken deden met Loxam is groot. Je krijgt met die beoordelingen een helder beeld vanuit de praktijk en daar kun je wat mee. Met die informatie neem je betere beslissingen en reduceer je de kans op een misstap heel behoorlijk. Daarom willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun je iets terugdoen voor de mensen die jou nu met hun beoordelingen hebben geholpen.

Reviews over Loxam
Gerelateerde bedrijven
Skala.nl logo
Skala.nl
2 beoordelingen
9
Huurwoningbemiddeling.nl logo
Huurwoningbemiddeling.nl
5 beoordelingen
5,2
Listnride logo
Listnride
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
8,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Loxam

Het bedrijf Loxam is geverifieerd door ons. De webshop loxam.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Loxam is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Loxam maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van loxam.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van loxam.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Loxam.

Geplaatst op: 22-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer onbetrouwbare verhuur service , die je verborgen kosten achteraf aanrekend

Zeer onbetrouwbaar. We huurde een stortkoker voor €60. Toen we vroegen om deze te komen leveren en ophalen, werd er ons meegedeeld dat er €60 transportkosten zouden bijkomen. Achteraf op het factuur bleek dat ons het dubbele is aangerekend + kilometerkosten en dit excl. btw. Zo ging ons factuur opeens van €60 naar €240….. zeer onbetrouwbaar om zo foutieve informatie mee te delen om dan achteraf met een torenhoog factuur te komen. Voor dat geld hadden we uiteraard zelf wel transport geregeld.

Geplaatst op: 26-02-2024
Laatst bewerkt op: 26-02-2024
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 2/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Super relaxte aardige vakkundige medewerkers die nog graag service geven.

Alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf. Top medewerkers die je graag willen helpen.

Geplaatst op: 24-06-2022
Laatst bewerkt op: 24-06-2022
Geschreven door: Alexander N.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Loxam
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Skala.nl logo
Skala.nl
2 beoordelingen
9
Huurwoningbemiddeling.nl logo
Huurwoningbemiddeling.nl
5 beoordelingen
5,2
Listnride logo
Listnride
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Loxam een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Loxam. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Loxam actief?

Loxam is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verhuurbedrijven.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Loxam reviews? Dan kun je naar de website van Loxam gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie