Pathé Thuis logo

Pathé Thuis reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Pathé Thuis reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1458
Pathé Thuis logo
Website
pathe-thuis.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Pathé Thuis

Wil je graag bioscoopfilms vanuit je eigen woning bekijken, en hiervoor een abonnement afsluiten bij Pathé Thuis? Dan wil je uiteraard eerst weten of Pathé Thuis een betrouwbare website is en of je hier zonder problemen een abonnement bij af kunt sluiten. In de onderstaande review vind je een uitgebreid overzicht met belangrijke informatie en de ervaringen van reeds bestaande klanten van Pathé Thuis. Na het lezen van deze recensie, en de ervaringen van andere, kun je vervolgens zelf een weloverwogen beslissing maken om een abonnement af te sluiten bij Pathé Thuis.

Over Pathé Thuis

Pathé Thuis is de officiële website van de bioscoop keten Pathé. Via Pathé Thuis kun je eenvoudig en geheel gratis een account aanmaken, en vervolgens per film betalen. Pathé Thuis is begonnen als Pathé Brothers in Frankrijk, en is al sinds 1896 actief met het aanbieden van films. Tegenwoordig is Pathé een van de grootste filmapparatuur en productiebedrijf onderneming van de wereld en heeft het bedrijf tal van vestigingen in verschillende landen.

Waarom kiezen voor Pathé Thuis?

Pathé Thuis is een ideaal platform met een rijk aanbod aan populaire en goed beoordeelde films. Pathé Thuis voegt wekelijks nieuwe films toe die direct afkomstig zijn uit de bioscoop. Hierdoor kun je zelf je eigen bioscoop ervaring maken. Pathé Thuis is beschikbaar op al je apparaten, zoals je laptop, Smart TV, PlayStation, Apple TV, Android TV, tablet en op je mobiel. Je kunt dus overal van de nieuwste films genieten.

Is Pathé Thuis betrouwbaar?

Pathé Thuis is onderdeel van de zeer bekende en succesvolle onderneming Pathé. Je kunt de website daarom zeker vertrouwen. Het maken van een account gaat heel eenvoudig, evenals het opzeggen van je account. Bij Pathé Thuis zit je nergens aan vast en kun je simpelweg betalen voor wat je kijkt. Er zitten dus geen maandelijkse kosten aan verbonden. Het bedrijf biedt daarnaast uitgebreide informatie aan om eenvoudig op elk apparaat Pathé Thuis te kunnen kijken.

Klantenservice en klachten

Pathé Thuis heeft een klantenservice die je eenvoudig kunt benaderen via mail of via het online contactformulier. Ook heeft Pathé Thuis een handige chat service, waarbij je doorgaans binnen 24uur wordt geholpen. Ook kun je via deze wegen terecht voor het indienen van een klacht. Daarnaast kun je voor vragen altijd bij het helpcenter terecht op de website. Hier vind je tal van handige informatie voor het oplossen van eventuele problemen.

Wil je ook beoordelen?

Heb je een account bij Pathé Thuis en heb je wel eens een film gekocht via je Pathé Thuis account? Schrijf dan een recensie over jouw aankoop en laat andere weten hoe jouw ervaring met Pathé Thuis is bevallen. Schrijf bijvoorbeeld of de service van Pathé Thuis je is bevallen en of je snel werd geholpen door de klantenservice indien je deze benaderd hebt. Ook kun je schrijven of je het bedrijf aan andere zou aanraden of niet. Door een beoordeling te schrijven help je andere potentiele kijkers met een weloverwogen beslissing om wel of niet bij Pathé Thuis een film te kijken.

Reviews over Pathé Thuis
Gerelateerde bedrijven
Transportbedrijf Bakker logo
Transportbedrijf Bakker
2 beoordelingen
9,5
SnelleOfferte.nl logo
SnelleOfferte.nl
2 beoordelingen
9
Huurportaal.nl logo
Huurportaal.nl
7 beoordelingen
4,1
Gerelateerde blogartikelen
5,4
25% zou hier weer kopen
9 beoordelingen
Ervaringen met Pathé Thuis

Het bedrijf Pathé Thuis is geverifieerd door ons. De webshop pathe-thuis.nl is al sinds 2011 een betrouwbare partij om te bestellen. Pathé Thuis is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Pathé Thuis maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Pathé Thuis is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van pathe-thuis.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Film aangeboden met korting..

Na een ontvangen marketingmail met daarin de tekst; ‘’We missen je bij Pathé thuis!💛’’ heb ik besloten een film te huren via de applicatie van Pathé thuis. De aanbieding was fenomenaal, €1,99 voor een film naar keuze. Code ingewisseld, film gekeken. Na een paar dagen heb ik de facturatie ontvangen. Hierin stond €5,99 vermeld. De marketing afdeling bij Pathé thuis is in ieder geval rendabel, na een mailtje het 3 dubbele binnen tikken bij gewaardeerde klanten. Na enig mailverkeer wordt er momenteel gedreigd met incassobureaus. Wat een ongelofelijk waardeloze service.

Geplaatst op: 15-07-2023
Laatst bewerkt op: 15-07-2023
Geschreven door: Martijn V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos en veel te duur !

Kadokaarten Pathe Thuis (NIET DOEN !!!)
Ik dacht dat dit de oplossing was om met je gezin naar een film toe te gaan als het je uit komt. Dus ik heb een kadokaart gekocht van Pathe Thuis.
Echter wat blijkt nu als je thuis bent en een film wilt gaan kijken:
1) De bestaande app op de TV geeft foutmeldingen en errors, dus eerst de oude app verwijderen en de allernieuwste Pathe Thuis app installeren.
2) de nieuwste bioscoop films zijn niet aanwezig, daar moet je nog een paar maanden na release op wachten.
3) Per kadokaart kun je maar 2 films bekijken van max. € 5,99 per stuk.
Dat wil zeggen dat als je 2 films uitkiest van €2,99 per stuk (jawel de meeste zijn ouder die er op staan) je eigenlijk maar een bedrag van €5,98 hebt gebruikt. Helaas ziet men dit dus niet zo want men kan per kadokaart maar 2 films huren ongeacht de kosten onder de €5,99.
Dus kun je beter geen kaart kopen en gewoon een film direct huren met je ideal.

Dit was voor mij de eerste keer maar ook meteen de laatste want deze films zijn ook wel te vinden op Netflix of Videoland naar mijn idee omdat ze toch echt al wel ouder zijn dan wat er op dit moment in de bioscoop draait.

Geplaatst op: 03-07-2023
Laatst bewerkt op: 03-07-2023
Geschreven door: John V.

5 / 10
3/5 2/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte kwaliteit films qua geluid en moet vaak laden tijdens de film wat heel irritant is.

Het geluid van de films, vooral Nederlandse films is vrij slecht.
Tijdens de film moet er regelmatig geladen worden, waarna blijkt dat je een stuk film gemist hebt. Doordat er steeds weer geladen inspireert worden, is het volgen van de film erg moeilijk terwijl je er extra voor betaald hebt.

Geplaatst op: 10-03-2023
Laatst bewerkt op: 12-03-2023
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Ik ben toch zo ongelooflijk teleurgesteld dat zo'n groot concern als PATHE geen ene reet doet aan het feit dat iemand onterecht mijn account heeft gebruikt. Ze geven aan dat de films zijn bekeken, maar niet door mij. Ze kunnen zien dat het op een ander IP adres is bekeken en zelfs terwijl ik op vakantie ben. Hoeveel bewijs moet ik geven. Op geen enkele manier komen ze je iets tegemoet. Heel erg triest. Hele account maar laten verwijderen, want dat is blijkbaar de enige optie.

Geplaatst op: 12-02-2023
Laatst bewerkt op: 12-02-2023
Geschreven door: Astrid

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Code cadeaukaart bleek niet bruikbaar. Commentaar Pathe; deze is al gebruikt. Niet dus.

Code cadeaukaart bleek niet bruikbaar. Commentaar Pathe; deze is al gebruikt. Niet dus. Gemaild om een oplossing doch Pathe blijkt hiervoor totaal niet ontvankelijk ondanks dat het duidelijk is dat ik de code niet gebruikt heb. Dat vind ik zeer klant onvriendelijk en eigenlijk onbegrijpelijk van Pathé.

Geplaatst op: 25-01-2023
Laatst bewerkt op: 25-01-2023
Geschreven door: Guido R.

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Totaal waardeloos.

Ook al betaal je een tientje en denk je dat je de film gekocht hebt dan nog kun je alleen online kijken. En alleen in de EU. Dus zit je in Amerika of Azie dan kun je het wel schudden. Totaal k..... dus.

Geplaatst op: 06-01-2023
Laatst bewerkt op: 09-01-2023
Geschreven door: Willem O.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

De purge gekocht voor hoop centjes. Maar de ondertiteling was zo klein dat ie niet te lezen is. Maar geld wordt wel afgeschreven en niks gehoord van Pathé

Geplaatst op: 07-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Michel G.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super leuk

Sinds dat de bioscopen weer dicht zijn is het toch nog leuk om alle films te kunnen volgen. Alles is goed en makkelijk te regelen en er was ook een leuke actie gaande voor goede prijzen!

Geplaatst op: 27-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Danique L.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Pathé Thuis
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Transportbedrijf Bakker logo
Transportbedrijf Bakker
2 beoordelingen
9,5
SnelleOfferte.nl logo
SnelleOfferte.nl
2 beoordelingen
9
Huurportaal.nl logo
Huurportaal.nl
7 beoordelingen
4,1
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Pathé Thuis een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 9 beoordelingen geplaatst over Pathé Thuis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,4 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Pathé Thuis actief?

Pathé Thuis is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Pathé Thuis reviews? Dan kun je naar de website van Pathé Thuis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie