Pathé Thuis logo

Pathé Thuis reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Pathé Thuis reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1458
Pathé Thuis logo
Website
pathe-thuis.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Pathé Thuis

Wil je graag bioscoopfilms vanuit je eigen woning bekijken, en hiervoor een abonnement afsluiten bij Pathé Thuis? Dan wil je uiteraard eerst weten of Pathé Thuis een betrouwbare website is en of je hier zonder problemen een abonnement bij af kunt sluiten. In de onderstaande review vind je een uitgebreid overzicht met belangrijke informatie en de ervaringen van reeds bestaande klanten van Pathé Thuis. Na het lezen van deze recensie, en de ervaringen van andere, kun je vervolgens zelf een weloverwogen beslissing maken om een abonnement af te sluiten bij Pathé Thuis.

Over Pathé Thuis

Pathé Thuis is de officiële website van de bioscoop keten Pathé. Via Pathé Thuis kun je eenvoudig en geheel gratis een account aanmaken, en vervolgens per film betalen. Pathé Thuis is begonnen als Pathé Brothers in Frankrijk, en is al sinds 1896 actief met het aanbieden van films. Tegenwoordig is Pathé een van de grootste filmapparatuur en productiebedrijf onderneming van de wereld en heeft het bedrijf tal van vestigingen in verschillende landen.

Waarom kiezen voor Pathé Thuis?

Pathé Thuis is een ideaal platform met een rijk aanbod aan populaire en goed beoordeelde films. Pathé Thuis voegt wekelijks nieuwe films toe die direct afkomstig zijn uit de bioscoop. Hierdoor kun je zelf je eigen bioscoop ervaring maken. Pathé Thuis is beschikbaar op al je apparaten, zoals je laptop, Smart TV, PlayStation, Apple TV, Android TV, tablet en op je mobiel. Je kunt dus overal van de nieuwste films genieten.

Is Pathé Thuis betrouwbaar?

Pathé Thuis is onderdeel van de zeer bekende en succesvolle onderneming Pathé. Je kunt de website daarom zeker vertrouwen. Het maken van een account gaat heel eenvoudig, evenals het opzeggen van je account. Bij Pathé Thuis zit je nergens aan vast en kun je simpelweg betalen voor wat je kijkt. Er zitten dus geen maandelijkse kosten aan verbonden. Het bedrijf biedt daarnaast uitgebreide informatie aan om eenvoudig op elk apparaat Pathé Thuis te kunnen kijken.

Klantenservice en klachten

Pathé Thuis heeft een klantenservice die je eenvoudig kunt benaderen via mail of via het online contactformulier. Ook heeft Pathé Thuis een handige chat service, waarbij je doorgaans binnen 24uur wordt geholpen. Ook kun je via deze wegen terecht voor het indienen van een klacht. Daarnaast kun je voor vragen altijd bij het helpcenter terecht op de website. Hier vind je tal van handige informatie voor het oplossen van eventuele problemen.

Wil je ook beoordelen?

Heb je een account bij Pathé Thuis en heb je wel eens een film gekocht via je Pathé Thuis account? Schrijf dan een recensie over jouw aankoop en laat andere weten hoe jouw ervaring met Pathé Thuis is bevallen. Schrijf bijvoorbeeld of de service van Pathé Thuis je is bevallen en of je snel werd geholpen door de klantenservice indien je deze benaderd hebt. Ook kun je schrijven of je het bedrijf aan andere zou aanraden of niet. Door een beoordeling te schrijven help je andere potentiele kijkers met een weloverwogen beslissing om wel of niet bij Pathé Thuis een film te kijken.

Reviews over Pathé Thuis

Gerelateerde bedrijven

Bestecanvas logo
Bestecanvas
23 beoordelingen
4,5
Startselect logo
Startselect
2 beoordelingen
8
Ikbenbeschikbaar.nl logo
Ikbenbeschikbaar.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

9,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Pathé Thuis

Het bedrijf Pathé Thuis is geverifieerd door ons. De webshop pathe-thuis.nl is al sinds 2011 een betrouwbare partij om te bestellen. Pathé Thuis is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Pathé Thuis maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Pathé Thuis is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van pathe-thuis.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht

De purge gekocht voor hoop centjes. Maar de ondertiteling was zo klein dat ie niet te lezen is. Maar geld wordt wel afgeschreven en niks gehoord van Pathé

Geplaatst op: 07-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Michel G.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super leuk

Sinds dat de bioscopen weer dicht zijn is het toch nog leuk om alle films te kunnen volgen. Alles is goed en makkelijk te regelen en er was ook een leuke actie gaande voor goede prijzen!

Geplaatst op: 27-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Danique L.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Pathé Thuis


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bestecanvas logo
Bestecanvas
23 beoordelingen
4,5
Startselect logo
Startselect
2 beoordelingen
8
Ikbenbeschikbaar.nl logo
Ikbenbeschikbaar.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Pathé Thuis een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Pathé Thuis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Pathé Thuis actief?

Pathé Thuis is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Pathé Thuis reviews? Dan kun je naar de website van Pathé Thuis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie