Freedom logo

Freedom reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Freedom reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3942
Freedom logo
Website
freedom.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Freedom

Freedom is een jonge, onafhankelijke internetprovider die internetdiensten levert door heel Nederland over glasvezel en dsl. Ook televisie en telefonie neem je af bij deze provider. Freedom bestaat nog niet zo lang, maar heeft al veel indruk gemaakt en onder andere de award Computable tech-startup van het jaar gewonnen. Wat Freedom kenmerkt is dat ze hoogwaardige technologische diensten leveren en pleiten voor meer privacy en minder datadeling. Ben jij aan je privacy gehecht? Dan kan deze internetprovider wel eens goed bij jouw wensen aansluiten. Freedom streeft naar een nieuw en verantwoord type onderneming en wil een bedrijf zijn dat vasthoudt aan idealen terwijl klanten profiteren van de beste service en een goed product. Voor deze onderneming geen aandeelhouders die het voor het zeggen hebben, waardoor winst belangrijker wordt dan de kwaliteit van de dienstverlening. Wil jij graag meer weten over de beoordelingen van Freedom? Wij hebben de reviews over deze internetprovider voor jou op een rij gezet. Lees direct wat de ervaringen zijn zodat jij alle informatie hebt om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen om klant te worden bij Freedom.

Over Freedom

Freedom staat voor haar idealen en zorgt ervoor dat jij gebruik kunt maken van veilig en vrij internet. Zo ben jij vrij om het internet te gebruiken zoals dit ooit bedoeld was, vrij van datahebzucht en de strijd om het geld. Om deze doelen te bereiken gaat Freedom kritisch in gesprek met wetenschap, politiek en technologie. De thema's worden geagendeerd bij maatschappelijke en politieke stakeholders met de inzet van Public Affairs. Zo beïnvloedt dit bedrijf beleids- en besluitvormingsprocessen. Freedom BV hoort bij Stichting Appeltaart. Deze stichting bewaakt het ideologische gehalte van Freedom, zodat jij als klant zeker weet dat de internetprovider zichzelf niet verliest in commerciële verleidingen. Freedom beschrijft zichzelf als de jongste, meest bewuste en menselijkste internetprovider van Nederland. Als klant bij Freedom ben je een mens en geen nummer.

Waarom kiezen voor Freedom

Je kiest voor Freedom om bij te dragen aan de revolutie van veilig en snel internet, waarbij jouw behoeften als gebruiker centraal staan. Jouw gegevens zijn veilig en worden niet doorverkocht om de winst voor aandeelhouders te maximaliseren. Duizenden klanten stapten al over naar Freedom voor de kwalitatieve internetverbinding. 99,8% van de nieuwe klanten had minder dan één minuut downtime tijdens de overstap. Je hebt de keuze uit een groot aantal diensten. Naast internet biedt Freedom ook televisie, bellen, webhosting en meer. Schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat jij op de hoogte wordt gehouden van alle nieuwtjes en ontwikkelingen rondom Freedom.

Is Freedom betrouwbaar?

Freedom staat voor een veilig en vrij internet en dat blijft niet onopgemerkt! Op de website kun je de prijzenkast van Freedom bekijken. De internetprovider heeft onder andere prijzen in de wacht gesleept in de categorie “Tech start-up van het jaar" en met een 8,3 gemiddeld uitgeroepen tot “de beste Alles-in-1 Provider” door de Consumentenbond. Veiligheid is daarnaast één van de pijlers van Freedom. Deze internetprovider zorgt voor een veilig netwerk. Jij hoeft je alleen nog te richten op het beveiligen van jouw eigen apparaten. Freedom helpt hierbij, een F-Secure Safe beveiligingssoftware is standaard inbegrepen in je abonnement.

Klantenservice en klachten

De helpdesk van Freedom is jouw aanspreekpunt. Mail de helpdesk bijvoorbeeld bij vragen over jouw abonnement of het gebruik daarvan. Je krijgt een echt antwoord terug op jouw vraag van een echt mens, in plaats van een bot die met een standaard antwoord komt. De medewerkers van de helpdesk doen echt hun best voor jou. Ook is er een uitgebreide sectie met veelgestelde vragen waar je de antwoorden vindt op haast alle vragen over Freedom. Neem hier eerst een kijkje, want de kans is groot dat jouw vraag hier al beantwoord wordt.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij klant bij Freedom? Dan horen we graag meer over jouw ervaring met Freedom. Laat een review over Freedom achter op deze pagina waarin je vertelt over welk abonnement jij hebt en welke dienst(en) jij afneemt, waarom je hebt gekozen voor Freedom en of je tevreden bent met de diensten. Heb je al eens contact gehad met een medewerker van dit bedrijf? Hoe is dat contact verlopen? Raad jij anderen aan om de overstap te maken naar Freedom? Wat vind jij de sterke punten van dit bedrijf en waar kunnen ze nog wat verbeteren? Bedankt voor het delen van jouw beoordeling over Freedom. Jij helpt hier anderen mee zodat ze de juiste keuze kunnen maken.

Reviews over Freedom

Gerelateerde bedrijven

Skala.nl logo
Skala.nl
2 beoordelingen
9
Aluminiumfoto.com logo
Aluminiumfoto.com
2 beoordelingen
9,5
Skiset logo
Skiset
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Freedom

Ons team van experts heeft Freedom geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Freedom bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Freedom is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Freedom is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van freedom.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Freedom


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Skala.nl logo
Skala.nl
2 beoordelingen
9
Aluminiumfoto.com logo
Aluminiumfoto.com
2 beoordelingen
9,5
Skiset logo
Skiset
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Freedom een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Freedom. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Freedom actief?

Freedom is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Freedom reviews? Dan kun je naar de website van Freedom gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie