ParcelParcel.com logo

ParcelParcel.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
ParcelParcel.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4878
ParcelParcel.com logo
Website
parcelparcel.com
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen ParcelParcel.com

Als je een pakje wil versturen, wil je er zeker van zijn dat je dit aan een betaalbare prijs kunt doen en dat je pakje zo snel mogelijk zonder schade op de bestemming aankomt. Het lijkt evident, maar de vele problemen waar verzenders op stoten, bewijst dat de praktijk helaas vaak anders verloopt. Wil jij graag weten of en hoe ParcelParcel.com je kan helpen om jouw pakjes op hun bestemming te krijgen? Wil je ook graag weten of je bij ParcelParcel.com waar voor je geld krijgt en hoe het met de klantenservice gesteld is? De beoordelingen en reviews die je hier vindt, geven je een goed beeld van hoe het bedrijf werkt en welke dienstverlening je kunt verwachten. Na het lezen weet je precies wat je te doen staat en kun je jouw pakjes alvast verzendklaar beginnen maken.

Over ParcelParcel.com

ParcelParcel.com is een Nederlands bedrijf dat in 2013 werd opgericht door zaakvoerders Bas en Carlos. Het was hun doel en missie om het verzenden van pakjes een heel stuk te vereenvoudigen. In plaats van tal van verzenddiensten te moeten vergelijken, wilden de zaakvoerders hun klanten een eenvoudig platform aanbieden waar alle informatie en alle mogelijkheden gebundeld waren. Wat kleinschalig begon, groeide al snel uit tot een heuse onderneming die op vandaag wereldwijd een bijdrage levert aan het verzenden van zowel pakketten, document als zelfs palletten. Snel een pakje wereldwijd kunnen verzenden op een snelle, makkelijke, veilig en betrouwbare manier, daar wil ParcelParcel.com hun klanten mee van dienst zijn.

Waarom kiezen voor ParcelParcel.com?

Mensen die pakjes, documenten of goederen willen verzenden, kunnen op het platform van ParcelParcel.com voor een totaalservice. In de eerste plaats kunnen de verschillende koeriers met elkaar vergeleken worden naar bijvoorbeeld prijs en dienstverlening toe. Heb je een vervoerder uitgekozen, dan kun je via datzelfde platform heel snel en makkelijk je vervoerder boeken en de nodige verzenddocumenten afdrukken. Het team van ParcelParcel.com treedt op als centraal aanspreekpunt, ook als klanten beslissen om bijvoorbeeld verschillende zendingen met verschillende vervoerders te laten leveren. Het track and trace syteem dat ParcelParcel.com aan zijn klanten aanbiedt, zorgt ervoor dat iedere zending op ieder ogenblik kan opgevraagd en nagekeken worden. Omdat ParcelParcel.com samenwerkingen heeft met verschillende vervoerders kunnen ze hun klanten bovendien vaak kortingen aanbieden die het verzenden via dit platform nog aantrekkelijker en interessanter maken.

Is ParcelParcel.com betrouwbaar?

ParcelParcel.com toont duidelijk aan op de website dat ze makkelijk bereikbaar zijn en heldere overeenkomsten maken. De verschillende gegevens van het bedrijf staan op de website en tevens kun je de algemene voorwaarden heel makkelijk raadplegen. Op de website van ParcelParcel.com vind je een directe link naar TrustPilot waar je de ervaringen en beoordelingen van bestaande of vroegere klanten kunt terugvinden. Omdat dit aantal ondertussen opgelopen is tot een enorm aantal, kun je dit vast en zeker als representatief beschouwen.

Klantenservice en klachten

In contact komen met ParcelParcel.com is niet moeilijk. Je vindt op de website zowel voor de Nederlandse als de Belgische vestiging een telefoonnummer en e-mailadres. Op de website is ook een chatbutton te vinden waardoor je tijdens de kantooruren met een beschikbare medewerker kunt chatten voor meer informatie, in geval van vragen of om een klacht te uiten. Klanten die samenwerken met ParcelParcel.com krijgen bovendien als extra service een specifieke contactpersoon waarbij ze steeds terecht kunnen in geval van problemen of vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens eerder een pakje verstuurd met behulp van de diensten van ParcelParcel.com? Ben jij een trouwe klant die ondertussen goed weet wat ParcelParcel.com voor jou al heeft kunnen betekenen? Ben je ooit klant geweest bij ParcelParcel.com en ben je ervan afgestapt? Wij lezen graag hoe jij de samenwerking ervaren hebt en hoe jij de dienstverlening van het bedrijf zou omschrijven. Jouw mening helpt andere mensen die op zoek zijn naar verzenddiensten om een goede en weloverwogen keuze te maken. Laat vandaag nog jouw review en beoordeling na en help hierdoor andere mensen die nog op zoek zijn naar informatie. We waarderen je hulp heel erg.

Reviews over ParcelParcel.com

Gerelateerde bedrijven

Hairless Laser Clinics logo
Hairless Laser Clinics
2 beoordelingen
9,5
Installatievakwinkel.nl logo
Installatievakwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Refurbished Laptop XL logo
Refurbished Laptop XL
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met ParcelParcel.com

Het bedrijf ParcelParcel.com is geverifieerd door ons. De webshop parcelparcel.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. ParcelParcel.com is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. ParcelParcel.com maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

ParcelParcel.com is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van parcelparcel.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 29-11-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over ParcelParcel.com


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Hairless Laser Clinics logo
Hairless Laser Clinics
2 beoordelingen
9,5
Installatievakwinkel.nl logo
Installatievakwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Refurbished Laptop XL logo
Refurbished Laptop XL
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ParcelParcel.com een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over ParcelParcel.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ParcelParcel.com actief?

ParcelParcel.com is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kaarten versturen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ParcelParcel.com reviews? Dan kun je naar de website van ParcelParcel.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie