NS Zakelijk logo

NS Zakelijk reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
NS Zakelijk reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4257
NS Zakelijk logo
Website
ns.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen NS Zakelijk

Wil jij graag te weten komen wat andere mensen vinden van de service, kwaliteit en dienstverlening van NS Zakelijk, lees er dan hier de vele reviews en beoordelingen op na om je een goed beeld te kunnen vormen van waar NS Zakelijk voor staat en wat ze voor jou en je bedrijf kunnen betekenen. Als onafhankelijk platform zetten wij alle ervaringen op een rij om jou de kans te geven een weloverwogen keuze te maken. Voordien informatie inwinnen over een bedrijf voorkomt vaak problemen nadien omdat je weet wat je kan en mag verwachten.

Over NS Zakelijk

NS Zakelijk is de tak van de Nederlandse spoorwegen die zich richt op het zakelijk gebruik van het spoorwegennet. Zowel voor ZZP'ers, Midden- en Kleinbedrijven als voor grootzakelijke doeleinden wil NS Zakelijk een passend antwoord bieden op ieder mobiliteitsvraagstuk waarmee de onderneming geconfronteerd wordt. Nationale en internationale treinritten worden aangeboden in verschillende formules naar de wensen van de reiziger. Eenvoud, transparantie en gebruiksgemak staan steeds centraal in de aangeboden dienstverlening. Omdat de noden van ondernemingen op vlak van mobiliteit nu eenmaal anders liggen dan voor particulieren, beslisten de Nederlandse Spoorwegen om de zakelijke klanten een eigen en aangepaste service aan te bieden.

Waarom kiezen voor NS Zakelijk?

NS Zakelijk biedt voor bedrijven en organisaties overeenkomsten aan op maat van de noden die zich stellen. Met de NS Business Card kan iedereen binnen de onderneming op eender welk moment en van eender welke locatie gebruik maken van de diensten van de Nederlandse Spoorwegen, eventueel in combinatie met andere vervoersabonnementen indien nodig. Er wordt steeds gezocht naar een passende oplossing voor iedere unieke klant. Voor de onderneming biedt NS Zakelijk het voordeel van een overzichtelijke en transparante facturatie, van een handig overzicht van de gemaakte kosten per werknemer en van tal van voordelen op treinreizen en bijbehorende abonnementen. Met NS Zakelijk kan de onderneming komaf maken met individuele medewerkers die terugbetalingsaanvragen en bewijsstukken moeten indienen van gemaakte mobiliteitskosten.

Is NS Zakelijk betrouwbaar?

NS Zakelijk maakt gebruik van een gedetailleerde facturatie waarop je als bedrijf alle informatie kan vinden van wie wanneer welke trein genomen heeft. Op die manier ben je er zeker van dat je geen rit teveel betaalt en kan je zelf controleren of je aangerekende ritten wel overeenstemmen met de werkelijkheid. Dit transparantie wekt in elk geval vertrouwen naar een goede samenwerking toe.

Klantenservice en klachten

De mogelijkheden om contact op te nemen met NS Zakelijk en dit voor zowel informatie als klachten, zijn uitgebreid. Telefoon, e-mail, chat en de social media kanalen kunnen gebruikt worden al naargelang de voorkeur van de gebruiker. Voor klachten kan je ervoor kiezen om deze rechtstreeks aan de NS te richten of om deze aan de geschillencommissie Openbaar Vervoer te richten. De website en de handige app van NS Zakelijk zorgen ervoor dat je veel informatie al makkelijk zelf kan vinden en dat je jouw reizen en die van je medewerkers netjes kan plannen en niet voor verrassingen komt te staan.

Wil jij ook beoordelen?

Maken jij en jouw onderneming gebruik van de diensten van NS Zakelijk en wil je graag aan anderen laten weten hoe jij de service ervaart? Het schrijven van een review en het geven van een beoordeling helpt andere ondernemingen om zich een goed beeld te vormen van een eventuele samenwerking met NS Zakelijk. Jouw mening telt en we willen die graag toevoegen aan het rijtje van andere gebruikers die net hetzelfde deden. Reviews en beoordelingen zijn een grote meerwaarde en daar kan jij ons bij helpen.

Reviews over NS Zakelijk

Gerelateerde bedrijven

123Wonen.nl logo
123Wonen.nl
12 beoordelingen
5,2
Makelaarzoeker logo
Makelaarzoeker
2 beoordelingen
8,5
BUNNI logo
BUNNI
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met NS Zakelijk

Ons team van experts heeft NS Zakelijk geverifieerd op een aantal punten. De webshop van NS Zakelijk bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. NS Zakelijk is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

NS Zakelijk is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van ns.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 04-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over NS Zakelijk


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

123Wonen.nl logo
123Wonen.nl
12 beoordelingen
5,2
Makelaarzoeker logo
Makelaarzoeker
2 beoordelingen
8,5
BUNNI logo
BUNNI
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is NS Zakelijk een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over NS Zakelijk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is NS Zakelijk actief?

NS Zakelijk is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de NS Zakelijk reviews? Dan kun je naar de website van NS Zakelijk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie