Transportbedrijf Bakker logo

Transportbedrijf Bakker reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Transportbedrijf Bakker reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
999
Transportbedrijf Bakker logo
Website
transportbedrijfbakker.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Transportbedrijf Bakker

Zand, grond of grind nodig? Zeker als je veel nodig hebt is het fijn als dit gewoon thuisbezorgd wordt. En ook in deze gevallen is het lekker relaxed als je dit online kunt regelen! Geen enkel probleem, want Transportbedrijf Bakker brengt door het hele land jouw bestelling thuis. Maar dat had je vast al begrepen van de site van Transportbedrijf Bakker. Nu wil je nog wel eerst graag weten of je wel in zee moet gaan met dit bedrijf. Werkt het echt allemaal zo goed en wat voor kwaliteit speelzand leveren ze, bijvoorbeeld. Als er klachten zijn, kan je ze dan wel bereiken? Kan je met vragen bij ze terecht? Op zoek naar beoordelingen van anderen over Transportbedrijf Bakker ben je hier terecht gekomen. En dat is prima, want wij verzamelen hier reviews over dit bedrijf. Lees dus maar snel verder om zo een juiste indruk van Transportbedrijf Bakker te krijgen. Wij verzamelden nog meer info over het bedrijf zodat je meteen nog meer te weten komt. Hoe je contact met ze opneemt, bijvoorbeeld, en hoe je kunt betalen. Als je de ervaringen van anderen hebt gelezen en je ook jouw bestelling plaatst bij Transportbedrijf Bakker, kom je ons dan nog even vertellen hoe jouw ervaring is? Met jouw recensie kan je anderen immers helpen om een goed beeld te krijgen van dit transportbedrijf.

Over Transportbedrijf Bakker

Transportbedrijf Bakker rijdt al meer dan 20 jaar door het hele land heen om grond, grind en tuinaarde weg te brengen. Producten die ze zelf op hun terrein hebben liggen en zowel aan particulieren als aan bedrijven verkopen. Deze bedrijven zijn meestal te vinden in de grond-, weg- en waterbouw. Door het gebruik van eigen materiaal én deskundig personeel kan Transportbedrijf Bakker flexibel zijn en kan er snel actie ondernomen worden, indien nodig. Transportbedrijf Bakker is gevestigd in Reduzum in Friesland. Naast het leveren van grond, grind, split, schelpen en tuinaarde is het bedrijf ook actief in gladheidbestrijding op zowel rijks-, provinciale en gemeente wegen in Friesland. Daarnaast kunnen ze hierin ook iets betekenen voor bijvoorbeeld het ijsvrij houden van bedrijventerreinen. Je kunt ze volgen via Facebook.

Waarom kiezen voor Transportbedrijf Bakker

Transportbedrijf Bakker is de juiste keuze als je grond, grind, zand, split of schelpen nodig hebt. Op de site is het ruime aanbod goed te bekijken en kan je prima je keuze maken wat voor jou geschikt is. Kom je er niet uit bij je bestelling of vind je niet wat je zoekt? Ze helpen je graag. Het aanbod is heel divers, zo kan je hier terecht voor metselzand, brekerzand, speelzand, straatzand, drainagezand, tuinaarde, compost, alpengrind, betongrind, Maasgrind, kleischelpen en nog heel veel meer soorten grind, split en schelpen. Je kunt kiezen of je je bestelling in een Big Bag geleverd wilt krijgen of dat je kiest voor los gestort.

Is Transportbedrijf Bakker betrouwbaar?

De site draagt het keurmerk van Webwinkel Keur. Dit houdt in dat de webshop zich moet houden aan de regels van dit keurmerk en daarmee ben jij er zeker van dat het om een betrouwbare webshop gaat. Het bedrijf is niet alleen voor particulieren in de weer, maar ook voor bedrijven en de overheid. Ook dat mag een teken zijn van betrouwbaarheid. Betalen doe je op de veilige, bekende manier via iDEAL of je betaalt gewoon handmatig de factuur.

Klantenservice en klachten

Transportbedrijf Bakker klinkt als een leveranciersbedrijf, maar ze zijn veel meer dan dat. De kennis en ervaring met de materialen is een groot goed en daardoor kunnen ze jou professioneel op weg helpen. Contact opnemen met de klantenservice kan dan ook via het contactformulier op de site. Maar bellen of zelf mailen kan natuurlijk ook. Ook deze bestellingen geven recht op 14 dagen bedenktijd. Mocht je toch het geleverde niet willen, dan kan je binnen dit termijn de bestelling annuleren. Is de grond, het zand of het grind al vermengd met andere producten, dan kan dit uiteraard niet meer. Kom je erachter dat je een foutje hebt gemaakt in het bezorgadres? Geef dit dan zo snel mogelijk door aan de klantenservice! Uiteraard kan je ook met klachten bij de klantenservice terecht.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Transportbedrijf Bakker? Zou je ons dan ook jouw ervaringen met dit bedrijf willen laten weten? Wat vind je van de kwaliteit van de producten die je gekocht hebt? Werd het netjes volgens afspraak geleverd? Kon je de klantenservice, indien nodig, goed bereiken? Met andere woorden: welke beoordeling geef jij? Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

Reviews over Transportbedrijf Bakker
Gerelateerde bedrijven
Superkeukens logo
Superkeukens
8 beoordelingen
6,4
Cleanprofs logo
Cleanprofs
26 beoordelingen
4,7
Nanocoating logo
Nanocoating
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Transportbedrijf Bakker

Transportbedrijf Bakker is geverifieerd door ons expert team. De webshop Transportbedrijf Bakker bestaat al sinds 2005 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Transportbedrijf Bakker lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Transportbedrijf Bakker. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van transportbedrijfbakker.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van transportbedrijfbakker.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne service

We hebben hier veel zand en grind laten transporteren aangezien we een nieuwe tuin wilde aanleggen. Ze waren heel transparant in het process en het is gemakkelijk verlopen!

Geplaatst op: 13-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Aron T.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Transportbedrijf Bakker
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Superkeukens logo
Superkeukens
8 beoordelingen
6,4
Cleanprofs logo
Cleanprofs
26 beoordelingen
4,7
Nanocoating logo
Nanocoating
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Transportbedrijf Bakker een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Transportbedrijf Bakker. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Transportbedrijf Bakker actief?

Transportbedrijf Bakker is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en tuin diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Transportbedrijf Bakker reviews? Dan kun je naar de website van Transportbedrijf Bakker gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie