Intergard.eu logo

Intergard.eu reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Intergard.eu reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
819
Intergard.eu logo
Website
intergard.eu
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Intergard.eu

De tuin is een plek waar je heerlijk kunt genieten van het buitenzijn en de natuur. Jouw eigen droomtuin heeft uiteraard wel artikelen nodig om ook echt een droomtuin te worden. Intergard.eu is importeur, exporteur en detailhandel van en daarnaast ook nog eens een groothandel op het gebied van artikelen voor in de tuin. Denk hierbij aan producten zoals tuinhout, kastanjehout, bevestigingsmaterialen, ijzerwaren, sierbestrating, sierhekwerken, tuinschermen, tuinhuisjes, barbecues, tuinbeslag, speeltoestellen, bouwbeslag, hang- en sluitwerk. Ideaal dus als je op dit moment aan het overwegen bent om de tuin een keer goed onder handen te nemen. Op zoek naar tuinmaterialen, zoals een schutting, een barbecue of een tuinhuis, ben je vast op Intergard.eu terecht gekomen. Intergard.eu is een webshop waar je heerlijk terecht kunt voor de mooiste tuinartikelen, maar dan wil je ook weten of InterGard wel betrouwbaar is. Zijn de materialen echt zoals ze zeggen dat ze zijn? Hoelang duurt het voordat je jouw bestelling hebt ontvangen? En wat doen ze als jij een klacht hebt? Hoe kom je dat ooit te weten? Ervaringen en beoordelingen van anderen lezen kan je helpen om een goede indruk te krijgen van een bedrijf. Daarom bieden wij klanten van InterGard de mogelijkheid om hun review hier achter te laten. En dat niet alleen. Wij zochten ook nuttige informatie op over Intergard.eu, zodat jij hier jouw eigen mening kunt vormen over het bedrijf. En als jij er iets besteld hebt, kom je dan terug om ook jouw review hier achter te laten?

Over Intergard.eu

Intergard.eu is een groot online tuinwarenhuis die gevestigd is in Wierden. InterGard is zowel importeur als exporteur en eveneens groothandelaar van tuinartikelen. Het bedrijf opereert dus internationaal. Intergard is gespecialiseerd op het gebied van ecologisch milieuvriendelijke tuin- en perceelafscheidingen. Een aantal voorbeelden van producten die je kunt bestellen zijn heidematten, wilgenmatten, bamboematten, boomschorsmatten, hazelaarschermen, wilgenschermen en bamboeschermen. Dit betekent dat er geen boskap aan bod is gekomen, geen chemische processen, geen houtverduurzaming. Hierdoor ben je zeker van een veilig, milieuvriendelijk en duurzaam alternatief voor je huis en tuin. Doordat zij zelf als importeur optreden, kunnen de prijzen gunstig geprijsd worden. Het bedrijf heeft het milieu hoog staan en handelt dan ook milieubewust. Het tuinwarenhuis verkoopt maar liefst meer dan 10.000 producten, dus eigenlijk kan het haast niet anders zijn dan dat er wel iets voor je bij zit.

Waarom kiezen voor Intergard.eu

Kiezen voor InterGard is kiezen voor een breed assortiment tuinartikelen tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast is maatwerk ook een optie bij dit bedrijf. Ben je op zoek naar een speciale maat, bijvoorbeeld, dan kan je dit prima voorleggen en zal InterGard voor je klaar staan. Leveringen hoeven niet lang te duren, want men levert gewoon uit voorraad. Praktisch alle tuinmaterialen kan je hier vinden, zoals: natuurlijke tuinschermen, tuinhuizen, tuinhout, speeltoestellen, paalhouders, blokhutten, barbecues, tuinbeslag, ombouw voor de Kliko, betonschuttingen enz. En gewoon aanbiedingen, dus nog goedkoper uit zijn, kan je heel simpel ook vinden bij InterGard. Hiervoor ga je naar de Salepagina.

Is Intergard.eu betrouwbaar?

InterGard verkoopt zowel aan particulieren als zakelijk. Daardoor zullen de materialen dus wel van grote kwaliteit moeten zijn én tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden moeten worden. Het bedrijf heeft het Webshop Keurmerk. Uiteraard kan er veilig betaald worden via de bekende betaalmethodes, zoals Visa, Paypal, IDEAL, Billink, Maestro, American Express en via Afterpay.

Klantenservice en klachten

Intergard.eu helpt je graag met een gedegen advies. Hiervoor kan je ze bellen of mailen. Op alle goederen geldt de fabrieksgarantie. Bij een klacht meld je dit en stuur je een foto op. De klantenservice helpt je dan uiteraard graag verder. Zij zijn dagelijks bereikbaar. Vanzelfsprekend houden ze zich ook aan de 14 dagen herroepingsrecht die je, wettelijk gezien, hebt. De retourkosten komen wel voor jouw eigen rekening.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij bij Intergard.eu besteld? Hoe was jouw ervaring met het bedrijf? Ben je tevreden of raad je bestellen bij het bedrijf juist af? Zou je ons jouw beoordeling willen geven en hier een review achter willen laten? Zo help jij anderen om de juiste beslissing te nemen of ze wel of niet hun mooie tuinartikelen hier zullen bestellen. Vertel zo gedetailleerd mogelijk jouw ervaringen. Daarmee wordt het voor anderen mogelijk om jouw klacht of juist jouw enthousiasme te begrijpen. Enkel een cijfer toekennen zegt een stuk minder. Door jouw duidelijke recensie kan ook InterGard zelf ontdekken wat ze goed doen of eventueel kunnen verbeteren. Alvast bedankt!

Reviews over Intergard.eu
Gerelateerde bedrijven
Superkeukens logo
Superkeukens
8 beoordelingen
6,4
Cleanprofs logo
Cleanprofs
26 beoordelingen
4,7
Nanocoating logo
Nanocoating
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Intergard.eu

Intergard.eu is geverifieerd door ons expert team. De webshop Intergard.eu bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Intergard.eu lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Intergard.eu. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van intergard.eu is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van intergard.eu te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snelle levering

Ik heb hier een tijdje terug een kastanje hekwerk besteld en dit werd bij intergard voor de laagste prijs aangeboden. Het werd nog eerder als de aangegeven levertijd bezorgt en alles was keurig en stevig verpakt!

Geplaatst op: 01-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dylan H.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Intergard.eu
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Superkeukens logo
Superkeukens
8 beoordelingen
6,4
Cleanprofs logo
Cleanprofs
26 beoordelingen
4,7
Nanocoating logo
Nanocoating
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Intergard.eu een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Intergard.eu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Intergard.eu actief?

Intergard.eu is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en tuin diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Intergard.eu reviews? Dan kun je naar de website van Intergard.eu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie