Hapjes Aan Huis logo

Hapjes Aan Huis reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Hapjes Aan Huis reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1704
Hapjes Aan Huis logo
Website
hapjesaanhuis.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Hapjes Aan Huis

Op het platform Hapjes Aan Huis vind je in een handomdraai een lokale cateraar bij jou in de buurt. Plaats vervolgens online jouw bestelling of vraag een offerte aan. De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op om jouw wensen te bespreken en verzorgt jouw bestelling. Zo kun je bijvoorbeeld hapjes regelen voor op je verjaardag, een lekkere lunch met collega's en veel meer. Lees alle ervaringen met Hapjes Aan Huis direct op deze pagina. Wij verzamelen de beoordelingen van echte klanten, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt maken.

Over Hapjes Aan Huis

Hapjes Aan Huis is er voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare cateraar in Nederland. Hier bestel je eenvoudig en snel je hapjes voor thuis, op het werk of ergens anders. Van een smakelijk ontbijtje tot een buffet of compleet verzorgd feest: niets is te gek. Hapjes Aan Huis is een samenwerkingsverband van kwaliteit cateraars in Nederland. Sinds de oprichting in 2008 zorgen de cateraars jaarlijks voor meer dan 85.000 gasten. Of je nu op zoek bent naar een buffet aan huis, een live cooking op locatie of lekkere hapjes voor je verjaardag, je vindt eenvoudig en snel de juiste cateraar bij jou in de buurt.

Waarom kiezen voor Hapjes Aan Huis

Hapjes Aan Huis werkt vanuit 65 keukens door heel Nederland. Door de samenwerking met een groot aantal cateraars kan het platform elke gelegenheid voorzien van de juiste service. Niet alleen het eten wordt verzorgd, maar ook eventuele verhuurmaterialen en catering medewerkers. Hapjes aan huis verzorgt de catering vanaf 10 personen en 365 dagen per jaar. Op de overzichtelijke website kunnen klanten online het assortiment bekijken en direct bestellen. Door de samenwerking met alle cateraars kan Hapjes Aan Huis 98% van de bestellingen verzorgen, zoals BBQ arrangementen, tapas hapjes, high tea arrangementen, feestarrangementen en alles wat je maar nog meer kunt bedenken op cateringgebied.

Is Hapjes Aan Huis betrouwbaar?

Hapjes Aan Huis is te vinden in heel Nederland. Cateraars kunnen zich bij het platform aansluiten om zo te groeien met hun bedrijf. Het platform bestaat al meer dan 10 jaar en heeft tienduizenden gebruikers per jaar. Het hele jaar door zijn hier maaltijden te bestellen, ook tijdens de feestdagen. Volg Hapjes Aan Huis op social media, zoals Facebook of Instagram, en doe de lekkerste inspiratie op.

Klantenservice en klachten

Neem eerst een kijkje bij de veelgestelde vragen als je meer wilt weten over Hapjes Aan Huis. Hier vind je onder andere meer informatie over de bezorgkosten, de grootte van de hapjes en meer. Voor overige vragen kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Dit kan zowel telefonisch als via de e-mail of door het contactformulier op de website in te vullen.

Wil jij ook beoordelen?

Laat jouw beoordeling over Hapjes Aan Huis achter op deze pagina en help anderen bij het maken van de juiste keuze. Vertel bijvoorbeeld welke cateraar jouw bestelling heeft vervuld, wat je vond van de kwaliteit van het eten en de geboden service. Door jouw mening te delen geef jij een uniek kijkje in de keuken. Alvast bedankt!

Reviews over Hapjes Aan Huis

Gerelateerde bedrijven

123Wonen.nl logo
123Wonen.nl
13 beoordelingen
4,9
GGN Nederland logo
GGN Nederland
2 beoordelingen
8,5
VitaalPlus logo
VitaalPlus
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

6,3
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Hapjes Aan Huis

Hapjes Aan Huis is geverifieerd door ons expert team. De webshop Hapjes Aan Huis bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Hapjes Aan Huis lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Hapjes Aan Huis. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van hapjesaanhuis.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van hapjesaanhuis.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super slechte ervaring met het afhandelen van de bestelling

Ik heb een buffet besteld een week van tevoren en heb gewacht op de bevestiging ervan en daarna mijn gasten uitgenodigd. Daarna werd de bestelling alsnog geannuleerd en kreeg ik pas de derde dan na mijn bestelling te horen dat het alsnog niet kon doorgaan. Ik kreeg niet het gevoel dat er alles aan was gedaan om ervoor te zorgen dat het probleem werd opgelost. Hun fout wordt het probleem van de klant, die dan op het allerlaatste moment zelf nog iets anders moet gaan regelen. Heel frustrerend. Ik bestel nooit meer bij hapjes aan huis!

Geplaatst op: 31-03-2023
Laatst bewerkt op: 31-03-2023
Geschreven door: Tiny

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Allereest geen antwoord op telefonische vragen Verder zeer slechte sevice

Geruime tijd van te voren een bestelling geplaats over een Grieks buffet dat ze konden leveren Op mijn herhaalde vragen of dit uitgebreid kon worden met souvlaki geen enkele respons. Kort voor de datum kreeg ik een mail dat het niet leverbaar was en dat de bestelling geannuleerd zou worden De aangeboden alternatieven stonden niet in verhouding met het bestelde. Ik vermoed dat er in Zwolle en omstreken geen Griekse cateraar was en daarom een excuus van te druk hiervoor gebruikt is.

Geplaatst op: 26-07-2022
Laatst bewerkt op: 26-07-2022
Geschreven door: Kees L.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed geregeld

Ik heb hier een aantal broodjes besteld om te laten bezorgen als lunch voor ons hele bedrijf en het was allemaal super geregeld. Ze waren allemaal op tijd en het smaakte ook nog erg goed!

Geplaatst op: 30-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Veerle S.

9 / 10
5/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Hapjes Aan Huis


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

123Wonen.nl logo
123Wonen.nl
13 beoordelingen
4,9
GGN Nederland logo
GGN Nederland
2 beoordelingen
8,5
VitaalPlus logo
VitaalPlus
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hapjes Aan Huis een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Hapjes Aan Huis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hapjes Aan Huis actief?

Hapjes Aan Huis is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Hapjes Aan Huis reviews? Dan kun je naar de website van Hapjes Aan Huis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie