HP Instant Ink logo

HP Instant Ink reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
HP Instant Ink reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4379
HP Instant Ink logo
Website
HP Instant Ink
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen HP Instant Ink

Ben je benieuwt of de webwinkel HP Instant Ink betrouwbaar is? Bekijk dan snel de informatie op deze pagina. Op deze pagina lees je namelijk diverse reviews van reeds bestaande klanten, en lees je handige informatie over HP Instant Ink, waardoor je vervolgens zelf een weloverwogen beslissing kunt maken om wel of niet bij deze webwinkel te kopen. Je lees hier daarnaast meer over de klantenservice van HP Instant Ink en waarom je wel of niet bij HP Instant Ink zou moeten bestellen. Indien je al klant bent bij HP Instant Ink kun je op deze pagina ook zelf een review achterlaten en help je daarmee toekomstige HP Instant Ink klanten met het maken van een weloverwogen aankoopbeslissing.

Over HP Instant Ink

HP Instant Ink is een voordelige en praktische bezorgservice voor inkt van het bedrijf HP. Je kunt via HP Instant Ink een abbonement afsluiten waardoor je nooit meer zonder inkt komt te zitten. HP Instant Inkt hoort bij het moederbedrijf HP, dat over de hele wereld bekend is en zeer succesvol is. Het bedrijf creëert technologie voor elke persoon, organisatie en elke gemeenschap ter wereld. Het bedrijf blijft zich voortdurend ontwikkelen en streeft naar zo optimaal mogelijke producten van de laatste technologien. Het programma HP Instant Inkt is speciaal ontwikkeld om mensen die veel printen tegemoet te komen. Met dit abonnement kun je namelijk flink wat in je print kosten besparen. Ook draag je met dit abonnement van HP Instant Ink bij aan duurzaam printen. De cardridges van HP Instant Ink bevatten namelijk meer inkt en minder verpakking. Hierdoor wordt de impact op het milieu zo sterk mogelijk verminderd.

Waarom kiezen voor HP Instant Ink

Print jij geregeld in kleur of zwart-wit? En vind je het een gedoe om telkens nieuwe cardridges te bestellen? Sluit dan een abonnement af bij HP Instant Ink en zorg ervoor dat je nooit meer zonder inkt komt te zitten. De printers van HP weten altijd wanneer het inkt niveau laag is, de printer stuurt dan automatisch een signaal door waardoor je cardridge direct wordt verzonden. HP Instant Ink biedt daarnaast een uitstekend inzicht in je verbruikskosten. Zo kun je via de app van HP Instant Ink zien hoeveel jij betaald per pagina en kun je jouw HP Instant Ink plan eenvoudig op elk moment aanpassen of opzeggen.

Is HP Instant Ink betrouwbaar?

HP Instant Ink is onderdeel van het bekende en succesvolle merk HP. Je kunt er dus vanuit gaan dat elk onderdeel van HP een betrouwbare organisatie is. HP Instant Ink biedt gunstige voorwaarden en kan dus zonder problemen afgesloten worden. Zo kun je jouw plan eenvoudig opzeggen indien je er geen gebruik meer van wilt maken en kun je jouw plan zo vaak mogelijk veranderen en geheel naar jouw wensen aanpassen. Hiermee heb je zelf de regie in handen en bepaal jij hoeveel je wilt printen.

Klantenservice en klachten

Indien je de klantenservice van HP Instant Ink wilt benaderen kun je dit het best doen via telefonisch contact of per mail. Je wordt snel en vakkundig geholpen door een medewerker van de klantenservice. Indien je een klacht hebt wordt deze snel opgelost en wordt er altijd gekeken naar een passende oplossing. Ook kun je eenvoudig contact zoeken via een van de verschillende sociale mediakanalen waarop het bedrijf actief is.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij HP Instant Ink, en wil je andere hierover vertellen? Schrijf dan een review en laat andere weten wat jij zo goed of juist zo slecht vindt aan dit bedrijf. Schrijf in deze review wat jij van de kwaliteit en service van HP Instant Ink vindt, of je goed bent geholpen door de klantenservice, indien je deze hebt benaderd, en of je HP Instant Ink aan jouw vrienden en familie zou aanbevelen. Met jouw eerlijke review kunnen andere potentiële kopers een weloverwogen beslissing maken om wel of geen abonnement af te sluiten bij HP Instant Ink.

Gerelateerde bedrijven

Bestecanvas logo
Bestecanvas
24 beoordelingen
4,5
Aluminiumphoto.nl logo
Aluminiumphoto.nl
2 beoordelingen
9,5
Toners-kopen.nl logo
Toners-kopen.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

5,3
0% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over HP Instant Ink

HP Instant Ink is geverifieerd door ons expert team. De webshop HP Instant Ink bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is HP Instant Ink lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via HP Instant Ink. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van HP Instant Ink is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van HP Instant Ink te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van HP Instant Ink.

Geplaatst op: 21-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Na jaren betalen ik kreeg geen ink van hun, heel slecht klanten dienst , best niks kopen bij hun

Na jaren te betalen, sturen geen inkt op , bij opnemen met klantendienst ook geen hulp, geen vriendelijke euro, arnak mensen en geen oplossing, zo ik heb betaald voor niks

Geplaatst op: 26-04-2023
Laatst bewerkt op: 26-04-2023
Geschreven door: Edit C.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Voor elke cartridge moet je met lange correspondentie (1 week +) aantonen datje hem nodig hebt

Laatste 2 jaar hopeloos. Er worden geen cartridges gestuurd. Je het er eerst om vragen en een ellenlange discussie beginnen over of de cartridge leeg is of het niet meer doet omdat hij kapot is. Dat kunnen ze niet uitlezen. En zelfs bij gebruik van 1 cartridge per jaar moet je vanalles proberen om printer weer an de praat te krijgen , terwijl de printer zegt vervang cartridge. Welke dat staat er niet bij. Enorme kruideniers met een groot wantrouwen naar hun klanten. En als ze het met je eens zijn moet je nog een dag of 5 wachten voor het bij je arriveert

Geplaatst op: 02-01-2023
Laatst bewerkt op: 02-01-2023
Geschreven door: Paul V.

4 / 10
1/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over HP Instant Ink


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bestecanvas logo
Bestecanvas
24 beoordelingen
4,5
Aluminiumphoto.nl logo
Aluminiumphoto.nl
2 beoordelingen
9,5
Toners-kopen.nl logo
Toners-kopen.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is HP Instant Ink een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over HP Instant Ink. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,3 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is HP Instant Ink actief?

HP Instant Ink is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) printdiensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de HP Instant Ink reviews? Dan kun je naar de website van HP Instant Ink gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie