Verspreiden.com logo

Verspreiden.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Verspreiden.com reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2006
Verspreiden.com logo
Website
verspreiden.com
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Verspreiden.com

Zoek je een partner die je helpt als ondernemer lokaal meer zichtbaar te worden, dan kun je zomaar eens uitkomen bij Verspreiden.com. Omdat we weten dat je graag meer zekerheid wenst voor je een partner kiest, hebben we speciaal voor jou de reviews en ervaringen van bestaande klanten doorgenomen en samengevat. Op basis van deze informatie kun je vervolgens zelf besluiten om eventueel voor Verspreiden.com te kiezen.

Over Verspreiden.com

Verspreiden.com is een merk van Trainews Media. Core business van de organisatie is om bedrijven te helpen om lokaal meer zichtbaar te worden en dat zowel wat betreft online en offline uitingen. Je kunt bij deze specialist prima terecht voor verspreiding huis-aan-huis maar even goed voor een online banner campagne of persoonlijke direct mail. Ook wanneer je plannen hebt een flyer, krant of magazine te laten maken, ben je bij Verspreiden.com aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor Verspreiden.com

Er zijn genoeg redenen om toch vooral voor Verspreiden.com te kiezen. Ten eerst weet je zo zeker dat je goed zichtbaar wordt en dat er altijd sprake is van snel en persoonlijk contact. Ondanks de kwalitatief hoogwaardige producten die Verspreiden.com biedt, zijn de tarieven zeer scherp. Ook wanneer je zelf weinig weet van grafische vormgeving en het ontwerpen, klop je noot tevergeefs aan bij deze specialist. Verspreiden.com staat voor een dekking door heel het land en een groot voordeel, zo lezen we ook terug in de recensies, is dat je altijd met een vast contactpersoon te maken hebt. Dat maakt de lijnen kort en zo ontstaat nooit enige ruis op de lijn.

Is Verspreiden.com betrouwbaar?

De recensies die bestaande klanten van Verspreiden.com hebben gemaakt laten aan duidelijkheid nets te wensen over en vertellen dat je met een zeer betrouwbare specialist te maken hebt. De service is zoals beloofd steeds zeer snel en de prijzen zijn scherp. Ook het feit dat je steeds met een en dezelfde contactpersoon te maken hebt, geeft de mensen vertrouwen. Dat rechtvaardigt de conclusie dat je met Verspreiden.com te maken hebt met een partner die je kunt vertrouwen.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk krijg je van deze specialist alle mogelijkheden om een klacht n te dienen en een vraag te stellen. Je kunt dit gewoon telefonisch doen, terwijl er voor vragen en klachten ook een speciaal WhatsApp nummer beschikbaar is. Een e-mail sturen is eveneens een optie. Behalve dat is Verspreiden.com ook actief op de social media kanalen Facebook, Instagram en LinkledIn. Ook via die kanalen kun je prima een vraag stellen of een klacht indienen bij deze expert.

Wil jij ook beoordelen?

Het moge duidelijk zijn dat er amper waardevolle informatie beschikbaar is dan de recensies van bestaande klanten. Ze geven je precies die onafhankelijke informatie die je zoekt en helpen je dus om de juiste keuzes te maken. Daarom vragen we je vriendelijk maar toch ook dringend om voortaan ook een beoordeling van een product of dienst te maken. Zo help je andere mensen ook als zij moeilijke keuzes moeten maken. En echt, het is maar een kleine moeite.

Reviews over Verspreiden.com
Gerelateerde bedrijven
Skala.nl logo
Skala.nl
2 beoordelingen
9
Aluminiumfoto.com logo
Aluminiumfoto.com
2 beoordelingen
9,5
Skiset logo
Skiset
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Verspreiden.com

Verspreiden.com is geverifieerd door ons expert team. De webshop Verspreiden.com bestaat al sinds 2012 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Verspreiden.com lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Verspreiden.com. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Verspreiden.com is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van verspreiden.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Verspreiden.com.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne service

Ik heb hier zeer gemakkelijk een blad van mijn bedrijf laten rondbezorgen door de hele buurt en ik ben erg blij met de service die ik heb ontvangen. Het was ook erg goedkoop om te doen!

Geplaatst op: 05-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Leon V.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Verspreiden.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Skala.nl logo
Skala.nl
2 beoordelingen
9
Aluminiumfoto.com logo
Aluminiumfoto.com
2 beoordelingen
9,5
Skiset logo
Skiset
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Verspreiden.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Verspreiden.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Verspreiden.com actief?

Verspreiden.com is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Verspreiden.com reviews? Dan kun je naar de website van Verspreiden.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie