Overstappen.nl logo

Overstappen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Overstappen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3898
Overstappen.nl logo
Website
overstappen.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Overstappen.nl

Verzekeringen kunnen je een hoop geld kosten, maar je kunt simpelweg niet zonder. Je moet er toch niet aan denken dat er iets gebeurt en je daardoor financieel in de problemen komt omdat je niet verzekerd was? Daarnaast zijn er bepaalde verzekeringen die je verplicht moet hebben. Om hier slim mee om te gaan is het verstandig om verzekeringen met elkaar te vergelijken. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan! Zie jij ook vaak door de bomen het bos niet meer? Dan is een vergelijkingssite voor jou vast een uitkomst! Zo’n vergelijkingssite op het gebied van verzekeringen is bijvoorbeeld Overstappen.nl. Een site die niet alleen jouw beste verzekering helpt zoeken, maar ook bij andere zaken waar je bij wilt overstappen naar een voordeligere of betere optie. Met je energiecontract, bijvoorbeeld, of je internetprovider. Klinkt dit als muziek in je oren? Fijn! Maar dan komt vast ook de vraag bij je naar boven wie die Overstappen.nl dan wel niet is? Zijn ze betrouwbaar? Hoeveel gaat dit je kosten? Vragen die wij voor je beantwoorden in de info die wij opzochten voor jou. Maar ook door de ervaringen van anderen hier te laten zien. Bij de reviews kan jij zien hoe klanten van Overstappen.nl over het bedrijf denken. Beoordelingen van mensen die je voorgingen, dus. En dat vertelt jou heel veel! Ben jij al klant van Overstappen.nl of wil je dit nu gaan worden? Mogen wij jou dan ook om jouw recensie vragen, die hier geplaatst mag worden?

Over Overstappen.nl

Overstappen.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite op het gebied van energie, diverse verzekeringen, internet, mobiel en geld lenen. De ene vergelijker is de andere niet. En zoals ze het zelf ook al zeggen: je kunt pas goed vergelijken als je zelf onafhankelijk bent. Overstappen.nl is niet verbonden aan één van de aanbieders. Ze zullen dan ook geen voorkeuren verwerken in hun adviezen, om zo meer geld te kunnen verdienen. Overstappen.nl hoort bij de Kizi familie. Kizi heeft 6 websites, welke erop gebaseerd zijn om financiële keuzes makkelijker te kunnen maken. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam.

Waarom kiezen voor Overstappen.nl

De site is overzichtelijk en je kunt er voor veel dingen terecht, waarbij overstappen veel voordeel zou kunnen opleveren. Ze willen je helpen om de laagste kosten te vinden, zonder te veel gedoe. Bij verzekeringen kan je op zoek gaan naar de goedkoopste of meest interessante autoverzekering, uitvaartverzekering of zorgverzekering. Daarnaast kan je hier dus ook terecht voor het vergelijken van energieleveranciers, internet aanbieders en/of mobiele providers vergelijken en lening verstrekkers. De site is duidelijk, overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Jij betaalt zelf niks aan Overstappen.nl. Vergelijken en overstappen is gewoon kosteloos. Zij ontvangen geld doordat zij van de aanbieder een vergoeding krijgen. Hierdoor kunnen zij hun diensten gratis aanbieden.

Is Overstappen.nl betrouwbaar?

Overstappen.nl was genomineerd voor de website van het jaar reward in 2020, wat toch al laat zien dat de site hoog gewaardeerd wordt. Ze dragen het Thuiswinkel Waarborg, wat voor jou als consument toch bepaalde zaken waarborgt waardoor je met een gerust hart met ze in zee kunt gaan.

Klantenservice en klachten

Heb je advies nodig of zijn er andere vragen waar je niet uitkomt? Natuurlijk is er een klantenservice die jou te woord wil staan. Deze kan je bereiken door ze te bellen, te appen, mailen of te chatten. De live chat vind je uiteraard gewoon op de site. Uiteraard kan je bij een vraag eerst even kijken bij de veel gestelde vragen, die ze op de site beantwoorden. Misschien staat jouw vraag daar ook al gewoon tussen! Heb je een klacht over de dienstverlening, dan vragen ze jou om deze te mailen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant geworden bij een andere aanbieder via Overstappen.nl? Hoe zijn jouw ervaringen met deze site en met de diensten die ze aanbieden? Zou jij Overstappen.nl aanraden aan anderen? Laat het ons eens weten door hier een review achter te laten! Je kunt Overstappen.nl op meerdere vlakken beoordelen. Hoe werkte de site, bijvoorbeeld? Was het overzichtelijk en te begrijpen wat de bedoeling was? Als je vragen had, hoe werd je geholpen? En hoe verliep verder het overstappen? Werd het allemaal goed geregeld of zijn jouw ervaringen met Overstappen.nl minder rooskleurig? Door jouw verhaal hier te delen kunnen anderen een goed beeld krijgen van Overstappen.nl. Daardoor worden zij geholpen om de juiste keuze te maken! Wij willen je alvast bedanken voor jouw recensie.

Reviews over Overstappen.nl

Gerelateerde bedrijven

Kamernet logo
Kamernet
10 beoordelingen
5,6
Skiset logo
Skiset
2 beoordelingen
9
Cleanprofs logo
Cleanprofs
25 beoordelingen
4,8

Gerelateerde blogartikelen

6
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Overstappen.nl

Het bedrijf Overstappen.nl is geverifieerd door ons. De webshop overstappen.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Overstappen.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Overstappen.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Overstappen.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van overstappen.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Overstappen.nl.

Geplaatst op: 02-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geschrokken van het gedrag van dit bedrijf

heel naar mij als klant via mailing, niet kunnen uitzetten van de inkomende massa's mails. Je moet opbellen en dan vragen om asjeblieft te stoppen hier mee, zelfs uitschrijven lukt niet dan moet je opbellen... Dan wordt er gewoon nog om je adres gegevens gevraagd...Plus ze hebben je telefoon nummer nu ook. De persoon is netjes met woorden maar de toon heel onaardig en uiterst onvriendelijk. Bah ervaar het als agressief.

Geplaatst op: 16-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Overstappen.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Kamernet logo
Kamernet
10 beoordelingen
5,6
Skiset logo
Skiset
2 beoordelingen
9
Cleanprofs logo
Cleanprofs
25 beoordelingen
4,8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Overstappen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Overstappen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Overstappen.nl actief?

Overstappen.nl is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Overstappen.nl reviews? Dan kun je naar de website van Overstappen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie