DrSmile logo

DrSmile reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
DrSmile reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4571
DrSmile logo
Website
drsmile.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen DrSmile

Een glimlach is vaak het eerste wat mensen opvalt als ze iemand nieuw ontmoeten. Het is dan ook ontzettend vervelend als jouw glimlach niet helemaal beantwoord aan het schoonheidsideaal. Vaak is dit omwille van een reden waar je zelf niet echt iets aan kunt doen. Wil je geholpen worden en ben je op zoek naar een manier om een perfect gebit te krijgen? Dan is DrSmile misschien wel wat je zoekt. Bij DrSmile kan je terecht voor opnieuw die stralende en zelfzekere glimlach de jouwe te maken. Maar is DrSmile wel de beste optie voor jou? Hier vind je ervaringen, beoordelingen en reviews geschreven door echte klanten van DrSmile. Zo weet jij wat je kunt verwachten!

Over DrSmile

DrSmile is in feite een online praktijk die op diverse locaties partnerschappen met orthodontisen en tandartsen heeft. Concreet vliegen zij onder de vlag van DrSmile en kan je er terecht voor allerhande dienstverleningen aangaande het gebit. Bij de praktijken verbonden aan DrSmile kan je terecht voor een brede waaier aan dienstverleningen. Zo kan je bij DrSmile jouw tanden rechter zetten met de hulp van aligners. Heb je gewoon advies nodig? Dan kan je op de website zelf al heel wat informatie terugvinden of even een berichtje laten aan het team van DrSmile. DrSmile is overigens niet alleen begaan met het gebit maar ook met het klimaat. Niet voor niets zijn ze deel van de actie “We Take Climate Action”. Volg je graag de nieuwtjes over DrSmile op de voet? Dan kan je terecht op hun Instagram.

Waarom kiezen voor DrSmile?

Bij DrSmile word je op een professionele en vriendelijke manier verder geholpen voor eender welk probleem. Bovendien kan je op de website vaak een mooie korting scoren op diverse behandelingen in het aanbod van DrSmile. Je vindt locaties van DrSmile doorheen heel Nederland zoals onder andere in Alkmaar, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en ga zo maar door. Concreet maak je online een afspraak bij een praktijk in de buurt. Tijdens deze intake voer je een verkennend gesprek met het team van DrSmile en kan er meteen een 3D-model van jouw gebit gemaakt worden. Via dit model gaan ze bij DrSmile op zoek naar de probleempunten en hoe deze aan te pakken. Je ontvangt jouw vrijblijvende behandelplan en kunt binnen de dertig dagen starten met jouw aligners om je gebit recht te trekken.

Is DrSmile betrouwbaar?

DrSmile vind je op diverse locaties doorheen Nederland terug en heel wat professionele dienstverleners vliegen onder de paraplu van DrSmile. Je hoeft je dus alvast geen zorgen te maken over de expertise bij de behandelingen. Bovendien is de dienstverlening van DrSmile geheel vrijblijvend zelfs na het intake gesprek. Je loopt dus geen gevaar op verborgen kosten. Heb je toch nog wat meer nodig om je te overtuigen? Dan vind je op de website van DrSmile heel wat reviews geschreven door klanten van het bedrijf. Bovendien is DrSmile aangesloten bij The Feedback Company. Op de website zelf vind je heel wat info over het bedrijf terug zoals de belangrijkste bedrijfsinformatie. Tevens beschikt DrSmile over een eigen klantendienst en is de verbinding met het internet 100% veilig! Niets om je zorgen over te maken dus.

Klantenservice en klachten

Op de website van DrSmile kan je heel wat info terugvinden met vraag en antwoord. Dit is dan ook de eerste stap als je op zoek bent naar advies. Staat hier niet meteen tussen waar je naar op zoek bent? Dan kan je even contact opnemen met de klantendienst. Dat kan je doen door een mail te sturen naar DrSmile. Je kunt ook via de website contact opnemen dankzij het chatvenster. Je kunt ook via sociale media een berichtje sturen via de Instagram van DrSmile. Heb je een vraag gesteld of een klacht gestuurd? Dan ontvang je van de klantendienst van DrSmile een antwoord binnen enkele werkdagen!

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al eens onder behandeling geweest van DrSmile? Dan ben jij de geknipte persoon om een review over DrSmile te schrijven. Wat vind je bijvoorbeeld van de dienstverlening bij de praktijken van DrSmile? Deed de behandeling pijn? Wat moest je betalen en wat vind je van de kwaliteit van het werk? Als je in de toekomst opnieuw een probleem zou hebben ga je dan opnieuw bij DrSmile? Zou je DrSmile aanraden aan vrienden en/of bij familie? Leg uit waarom wel of waarom niet? Kortom: wat is jouw ervaring bij DrSmile en hoe beoordeel jij dit bedrijf?

Reviews over DrSmile

Gerelateerde bedrijven

Wissel.nl logo
Wissel.nl
2 beoordelingen
8,5
Horloge-bandjes.nl logo
Horloge-bandjes.nl
2 beoordelingen
8,5
Huurwoningen.nl logo
Huurwoningen.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

6
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over DrSmile

DrSmile is geverifieerd door ons expert team. De webshop DrSmile bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is DrSmile lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via DrSmile. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

DrSmile is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van drsmile.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van DrSmile.

Geplaatst op: 17-05-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Betalen maar geen diensten/product

Kan niet verder met zorg opgestelde behandeling na overname, ga dan maar ook niet verder betalen. Online aangifte tegen het bedrijf.

Geplaatst op: 13-02-2023
Laatst bewerkt op: 13-02-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over DrSmile


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Wissel.nl logo
Wissel.nl
2 beoordelingen
8,5
Horloge-bandjes.nl logo
Horloge-bandjes.nl
2 beoordelingen
8,5
Huurwoningen.nl logo
Huurwoningen.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DrSmile een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over DrSmile. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DrSmile actief?

DrSmile is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DrSmile reviews? Dan kun je naar de website van DrSmile gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie